Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
@dracica6663 no ešteže tak :-D ale ja pri tomto počasí budem isto driemať celý deň.. drahý ráno zaspal, ja som musela doňho drgnúť, či nejde do roboty.. to bolo o trištvrte na 6, potom o pol siedmej hrmavica riadna, čiže som sa zas prebrala, a potom som vstala minútu pred budíkom.. čiže katastrófa so mnou to bude dnes..
Ahojte baby, dufam, ze sa mozem pridat k vam, kedze mame svadbu 22.10.2011...konecne sme uz vcera boli aj na matrike termin nahlasit, sice az na treti pokus nas zapisala, ale tak nevadiiiii :-D
@simcab dobré ránko, ja nespím, aj keď pozriem vonku a hneď by som zaľahla :-) po včerajšom vypínaní prúdu u nás doma mi nejde net ani magio, poobede musím poriešiť, zbožňujem to vyvolávanie na centrum služby zákazníkom :-S tak aspoň teraz v robote môžem kus...
@angieska dobré ránko.. ach, tu je tak hnusne, že by som preleňošila celý deň.. ja som bola včera večer rada, že som sa odtrhla od počítača, lebo to u mňa už začína byť diagnóza.. :-S
@angieska no to su strasne katastrofi lebo pred vodou sa neda ujst :-( ta si najde vzdy nejake miesto.... snad to uz skonci ked sa na to pozeram na fotkach az zle mi je :-( chudaci ludia...strasne nieco...ze vraj tu pisu ze bude prsat az do nedele....neskutocne
http://www.aktuality.sk/clanok/188322...
@angieska@dracica6663
to sa dalo čakať, že z takého tepla zas príde takýto dážď :-( je mi strašne ľúto tých ľudí.. však to je úplná beznádej keď vidíš, ako ti voda tečie do domu ;-(
ahooooojte kočky,
ja som taká happy, práve mi volali z redakcie časopisu Svadba a vyhrali sme ten víkendový pobyt čo je tam súťaž s tými svadobnými albumami... takže v budúcom čísle budeme mať zverejnené svoje fotečky juchuuu ... ja som taká štastná, už som nedúfala, že pôjdeme niekam na svadobnú cestu... :)
@dracica6663 no ja som isla na matriku, ale bola tam taka "strasne" mila pani, takze nas otocila 3-krat a vcera este zahlasila, ze vlastne by drahemu ani nemala zobrat rodny list, lebo ho ma v cestine (narodil sa v CR), ale ze teda nam urobi sluzbu a vezme ho od nas :-D
ale vcera som si bola konecne aj saty kukat a aj som vybrala, ale som si furt myslela, ze mam este cas, ale som zistila, ze kopec siat uz bolo na ten termin obsadenych...
@angieska este mame cas, teraz som to zacala obvolavat vsetko a potom bude casu az tak 2-3 tyzdne pred svadbou este mame ist vsetko upresnit...
@simcab@dracica6663 hej, tiež mám zimomriavky, keď to vidím... kopec ľudí tu na východe prišiel o domy, pokiaľ boli "len" škody, že museli vyhodiť nábytok alebo úrodu, tí sa tešili, že aspoň strecha nad hlavou im ostala...
@adele15 vsak ano niektore veci sa musia riesit tesne pred svadbou inak to nejde...ale rezervovanie by sa malo skor pre pripad ze by niekto obsadil ten termin. A album si nespravis?
@angieska bože, keď som to videla, že novostavba, akurát sa nasťahovali, na dome nebolo úplne nič vidieť, ale museli sa odsťahovať kvôli zosuvom, tak to ťa môže trafiť šľak.. a jedna baba písala, že postavili ten dom za úver, na ktorý ručia bytom.. to je úplne bezvýchodisková situácia.. úver platíš, a hovno z toho.. ešte keby bol úver ručený domom, tak prestanú platiť a môže im to byť jedno, nech si ho berú :-( a keď som ich videla, že majú maličké dieťa :-(
@dracica6663 bude aj ten, len to musim doma ponahravat foto, lebo som v robote a tu sa musim "tvarit" ze pracujem ;-) ... akurat kukam nejake tie inspiracie na obrucky, ale vypada to, ze umorne pracujem! :-D
a ty mas kedy svadbu?
@dracica6663 :-D sak to netreba prehanat zasa!!!! ale keby mi sem volakto vtrhol, tak vyzeram ze strasne moooc pracujem - z obruciek som uz presla na torty, ale nejak neviem najst nejaku peknu s kalami....
@dracica6663 praveze sa bojim jej dat predlohu s inymi kvetmi...aby sa nestalo, ze ma nahodou nejak zle pochopi...este budem musiet pohladat nejake torticky...a vy uz mate vsetko povybavovane?
@adele15 no aj ano, oblek sa v lete este musi kupit ale to ma este cas, co keby pribral :-D no a vino este treba kupit ale to uz mame zistene kde...no a inak vsetko rezervovane mame...alebo kupene..ty nebyvas moc daleko od Serede pozri si stranku Zlatnictvo Stacho, my mame odtial obrucky..
idem kuk to zlatnictvo, ale asi si budeme nechavat robit obrucky u jedneho zlatnika v GA - Jozef Polak, aj sestra maju od neho a pocula som same chvali na neho...si zo Serede?
Tak u nas su zase povodne? To je strasne! Minuly rok mali 2 z mojej rodiny domy skoro 1.5 m pod vodou - byvaju vedla seba.... :-( Hroza... :-(
@lucia3006 Blahozelam!! To je super!
@adele15 A na tortu chces zive kaly? Ak ano, tak sa daju do torty vlozit take ampulky na vodu a do nich si das zive kvietky... Ja som mala 3 ruzicky..