Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
@dracica6663 no ešteže tak :-D ale ja pri tomto počasí budem isto driemať celý deň.. drahý ráno zaspal, ja som musela doňho drgnúť, či nejde do roboty.. to bolo o trištvrte na 6, potom o pol siedmej hrmavica riadna, čiže som sa zas prebrala, a potom som vstala minútu pred budíkom.. čiže katastrófa so mnou to bude dnes..
Odpovedať
Ahojte baby, dufam, ze sa mozem pridat k vam, kedze mame svadbu 22.10.2011...konecne sme uz vcera boli aj na matrike termin nahlasit, sice az na treti pokus nas zapisala, ale tak nevadiiiii :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab dobré ránko, ja nespím, aj keď pozriem vonku a hneď by som zaľahla :-) po včerajšom vypínaní prúdu u nás doma mi nejde net ani magio, poobede musím poriešiť, zbožňujem to vyvolávanie na centrum služby zákazníkom :-S tak aspoň teraz v robote môžem kus...
Odpovedať
@simcab no ani mi nehovor to u nas je katastrofa http://www.aktuality.sk/clanok/188316... @adele15 vitaj u nas :-) ja este ani na matrike som nebola, knaz povedal ze to este je cas :-)
Odpovedať
@angieska dobré ránko.. ach, tu je tak hnusne, že by som preleňošila celý deň.. ja som bola včera večer rada, že som sa odtrhla od počítača, lebo to u mňa už začína byť diagnóza.. :-S
Odpovedať
Profilova fotka
@adele15 vitaj :-) tak máš ešte trošku času na vybavovanie, takže aspoň termín máš istý :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@dracica6663 poznám, my sme to mali pred rokom tu.... nás osobne to nepostihlo, ale mala som problém sa dostať do roboty a z roboty....
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab no počítač aj u mňa, hlavne keď mám na druhom konci svoju polovičku :-D včera som penila, jedine telefón nám ostal ]-(
Odpovedať
@angieska no to su strasne katastrofi lebo pred vodou sa neda ujst :-( ta si najde vzdy nejake miesto.... snad to uz skonci ked sa na to pozeram na fotkach az zle mi je :-( chudaci ludia...strasne nieco...ze vraj tu pisu ze bude prsat az do nedele....neskutocne http://www.aktuality.sk/clanok/188322...
Odpovedať
@angieska @dracica6663 to sa dalo čakať, že z takého tepla zas príde takýto dážď :-( je mi strašne ľúto tých ľudí.. však to je úplná beznádej keď vidíš, ako ti voda tečie do domu ;-(
Odpovedať
@simcab presne tak :-(
Odpovedať
Profilova fotka
ahooooojte kočky, ja som taká happy, práve mi volali z redakcie časopisu Svadba a vyhrali sme ten víkendový pobyt čo je tam súťaž s tými svadobnými albumami... takže v budúcom čísle budeme mať zverejnené svoje fotečky juchuuu ... ja som taká štastná, už som nedúfala, že pôjdeme niekam na svadobnú cestu... :)
Odpovedať
@lucia3006 ahoj.. gratulujeeeeeeeeeeeem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab ďakujeeeem : )
Odpovedať
@dracica6663 dúfajme, že voda zmizne a nebude to mať podobné následky ako minulý rok na východe :-x
Odpovedať
@lucia3006 to je skvela sprava gratulujem :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@dracica6663 no ja som isla na matriku, ale bola tam taka "strasne" mila pani, takze nas otocila 3-krat a vcera este zahlasila, ze vlastne by drahemu ani nemala zobrat rodny list, lebo ho ma v cestine (narodil sa v CR), ale ze teda nam urobi sluzbu a vezme ho od nas :-D ale vcera som si bola konecne aj saty kukat a aj som vybrala, ale som si furt myslela, ze mam este cas, ale som zistila, ze kopec siat uz bolo na ten termin obsadenych... @angieska este mame cas, teraz som to zacala obvolavat vsetko a potom bude casu az tak 2-3 tyzdne pred svadbou este mame ist vsetko upresnit...
Odpovedať
Profilova fotka
@lucia3006 jeeeeej Lucka, blahoželám, to je super :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab @dracica6663 hej, tiež mám zimomriavky, keď to vidím... kopec ľudí tu na východe prišiel o domy, pokiaľ boli "len" škody, že museli vyhodiť nábytok alebo úrodu, tí sa tešili, že aspoň strecha nad hlavou im ostala...
Odpovedať
@adele15 vsak ano niektore veci sa musia riesit tesne pred svadbou inak to nejde...ale rezervovanie by sa malo skor pre pripad ze by niekto obsadil ten termin. A album si nespravis?
Odpovedať
@angieska bože, keď som to videla, že novostavba, akurát sa nasťahovali, na dome nebolo úplne nič vidieť, ale museli sa odsťahovať kvôli zosuvom, tak to ťa môže trafiť šľak.. a jedna baba písala, že postavili ten dom za úver, na ktorý ručia bytom.. to je úplne bezvýchodisková situácia.. úver platíš, a hovno z toho.. ešte keby bol úver ručený domom, tak prestanú platiť a môže im to byť jedno, nech si ho berú :-( a keď som ich videla, že majú maličké dieťa :-(
Odpovedať
@dracica6663 bude aj ten, len to musim doma ponahravat foto, lebo som v robote a tu sa musim "tvarit" ze pracujem ;-) ... akurat kukam nejake tie inspiracie na obrucky, ale vypada to, ze umorne pracujem! :-D a ty mas kedy svadbu?
Odpovedať
@adele15 ja za 80 dni :-D nakonci augusta 27 tak to potom vyzera ze sme tu take viacere co tak usilovne pracuju v praci
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab áno, bolo to hrozné a v podstate sa teraz už o tom mlčí a nič sa nevyriešilo :-(
Odpovedať
@dracica6663 :-D sak to netreba prehanat zasa!!!! ale keby mi sem volakto vtrhol, tak vyzeram ze strasne moooc pracujem - z obruciek som uz presla na torty, ale nejak neviem najst nejaku peknu s kalami....
Odpovedať
@adele15 vsak ak nejajdes taku tortu najdi s inymi kvetmi a potom cukrarke povies ze na miesto tych kvetov chces kaly alebo si ,,vymysli,, svoju tortu
Odpovedať
@dracica6663 praveze sa bojim jej dat predlohu s inymi kvetmi...aby sa nestalo, ze ma nahodou nejak zle pochopi...este budem musiet pohladat nejake torticky...a vy uz mate vsetko povybavovane?
Odpovedať
@adele15 no aj ano, oblek sa v lete este musi kupit ale to ma este cas, co keby pribral :-D no a vino este treba kupit ale to uz mame zistene kde...no a inak vsetko rezervovane mame...alebo kupene..ty nebyvas moc daleko od Serede pozri si stranku Zlatnictvo Stacho, my mame odtial obrucky..
Odpovedať
idem kuk to zlatnictvo, ale asi si budeme nechavat robit obrucky u jedneho zlatnika v GA - Jozef Polak, aj sestra maju od neho a pocula som same chvali na neho...si zo Serede?
Odpovedať
Tak u nas su zase povodne? To je strasne! Minuly rok mali 2 z mojej rodiny domy skoro 1.5 m pod vodou - byvaju vedla seba.... :-( Hroza... :-( @lucia3006 Blahozelam!! To je super! @adele15 A na tortu chces zive kaly? Ak ano, tak sa daju do torty vlozit take ampulky na vodu a do nich si das zive kvietky... Ja som mala 3 ruzicky..
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?