Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
@kacennnka kati, ja by som to tiež riskla teraz.. však ak by si to mala mať tesne po svadbe, tak budeš mať nervy v prdeli počas svadby.. :-p
Odpovedať
@lucia3006 suhlasim s bybi, podla mna by si tiez mala teraz skusit...nikdy nevies, kedy motyka vystreli :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab Ahoj Simi, ako sa mas???
Odpovedať
@bybi ahoj maťka.. včera som myslela na teba, že sme dávno neklebetili.. mám sa celkom ok, isté veci ma vytáčajú, ale momentálne to neberiem nejak tragicky.. inak podarilo sa mi neviem akým spôsobom schudnúť cca 1,5kg :-D snažím sa nejesť večer, a celkom sa mi to aj darí :-) ty ako moja??
Odpovedať
Profilova fotka
@lucia3006 @bybi @simcab holky, mate pravdu... mne by az tak nevadilo predlzovanie o pol roka ako to, ze su to ustne statnice a totalne sa strapnim pred nimi, ked nebudem nic vediet... cize by bolo lepsie to mat v septembri... keby nemam tu svadbu zrovna vtedy tak ani nevaham... len proste 13 dni sa mi zda zalostne malo.... no ktovie, mozno to ani nebudem musiet riesit, ak tu anglictinu nezvladnem ani teraz:((
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab No super moja, vidis, sa tesim velmi :) A co ta vytaca??? Ja nejako nemam v poslednej dobe velmi cas, v praci mam toho strasne vela, uz druhy den mam skolenie, teraz mam prestavku tak som rychlo na net skocila :) Doma sa mi velmi nechce ked som za PC cely den... Vymyslam doma pesnicku na prvy tanec, hladam miesto ftenia, uz tak predbezne nieco mam, ale musim sa tam ist pozriet ked pridem domov ci sa tam da aj dostat a ta stale nieco riesim... Vcera som bublifuky kupila, tak sa tesim aj z nich.... Stale nieco hladam, este loteriu keby som vyhrala, ze by som to vsetko mohla ah zrealizovat :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@kacennnka Kati neboj, zvladnes ;-) A ked nie, svet sa nezruti, nemas co stratit, ked to teraz skusis :-)
Odpovedať
@bybi no to ja som včera vstávala s tým, že čo by som robila keby som vyhrala milión € :-D neviem čo ma to tak napadlo.. no tak by som hneď bežala do bratislavy nové šaty kupovať, a dala by som výpoveď v robote :-D a tak.. :-D no len škoda, že nič z toho.. :-p vytáča ma môj otec, no nechce sa mi o tom veľmi debatiť..
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab Aha, mozno aj tusim preco, ale nemusis pisat, dufam ze sa to skoro ukludni :) No to ja stale riesim co by som robila, keby som vyhrala vela penazi... Nakupila by som tolko domov kolko by sa dalo za to :-D
Odpovedať
@bybi Aj ty ides vyhrat v loterii? Aj ja! :-D :-D Kedy vlastne mate svadbu? @kacennnka drzim palce na skuske!!! Co sa tyka statnic, ja by som odlozila, ako sa poznam, lebo pre mna "cim neskor, tym lepsie, hlavne, ze nemusim teraz" co ale nevyhnutne neznamena, ze by som asi ucila viac... :-N Ale tebe radim to skusit, ako baby vravia - mozno motyka vystreli... A co sa tyka strapnenia sa, lebo nebudes vediet, toho sa neboj, nebudes ani 1., ani posledna, skusobna komisia uz podla mna, zazila vselico... ;-) Silno drzim palce!!
Odpovedať
Profilova fotka
@beronsche no vyhravam :-D ale vyhrala som 10 libier minuly tyzden, tak mam aspon na dalsie tyzdne na loteriu :-D My mame svadbu v auguste, za 9 tyzdnov od zajtra a za 8 ideme domooooov x-) To ten tyzden doma uz potom zleti ako voda :-)
Odpovedať
@bybi no však som ti už asi písala, že on je taký kadejaký.. ale hádam ma nepripraví aj o posledné nervy..
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@simcab Neboj bude dobre :-) Aj si skusala tu zumbu?
Odpovedať
@simcab Mrzi ma, ze mas problemy s rodinou... :-(
Odpovedať
@bybi neskúšala som.. ja sa nejdem k tomu dostať.. teraz pendlujem medzi mojou domácnosťou a dom. u našich, keďže je mamina preč.. tak som ako taká upratovačka.. doma poriadiť, poprať, u našich poprať, povysávať, utrieť prach.. :-p pomedzi to som ešte po večeroch robila oznámenia.. tak ma zumba ani nenapadla.. ani chudák pes nebol vonku skoro 2 týždne.. :-(
Odpovedať
@beronsche ale tak hádam to zvládnem nejako..
Odpovedať
@simcab Urcite to zvladnes! Nemoze byt len zle, raz sa to musi zlepsit!!!
Odpovedať
@beronsche to sú presne moje slová.. vieš len ma štve, že nemá o nič záujem, a keď chcem niečo spraviť ja, tak mrnčí, že na čo to a na čo to, však je to len jeden deň a bla bla..
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab joj Simi, to je ozaj na nic :-| dufam ze sa to skoro ukludni, hoci mamina bude asi dlhsie prec, co??? :-(
Odpovedať
@bybi no mamina príde asi až v stredu pred svadbou.. :-S čiže úplne všetko je iba na mne..
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab no tak to ti nezavidim, riesit svadbu a este sa starat aj o 2 domacnosti, chodit do prace a vsetko ostatne... a to sa mamina uz vrati na stalo, ci len na chvilku a zase pojde?
Odpovedať
@bybi však to je to, že som v práci do piatej a aj sobotu.. nič nestíham.. ak chcem ísť k našim, tak si nestihnem nič doma a naopak.. mamka príde len na svadbu, v pondelok by mala ísť naspäť, no vezme si aj brata, tak to bude ľahšie pre mňa.. lebo sa snažím byť aj s ním.. druhý brat teraz začína chodiť na kamióne, tak ani ten nebude už doma, čiže hádam v auguste si už trochu vydýchnem.. a potom ešte sama nevie ako to bude.. keby som tak už potom ostala doma niekedy na jeseň, čo by aj brat malý bol čo najviac tu u mňa..
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem baby za povzbudive slova, tak dam asi na vasu radu.. teda vsetko sa to odvinie od toho, ci sa mi tu skustu teraz podari spravit alebo nie, ale verim, ze ano...chybalo mi iba 5 bodov:( Uz by som tak velmi chcela mat po tom vsetkom... @lucia3006 tebe tiez velmi drzim palce:)
Odpovedať
Profilova fotka
@kacennnka ahoj,ja byt na tvojom mieste to vyskusam. Niekedy aj motyka vystreli a mozno si potiahnes take super otazky,ze to zmaknes lavou zadnou ;-) ved pocas toho studia sa co to na teba nalepilo a co sa tyka traposenia,vzdy sa mozes vyhovorit na to,ze si dostala okno :-D
Odpovedať
Profilova fotka
jeej babule uz mame doma foto, normalne si neviem vybrat tie najkrajsie :-) Je ich strasne vela a su strasne pekne :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@michala.s super Miska, tak ich popridavaj sem alebo na FB, nech sa aj my pokochame:))
Odpovedať
Profilova fotka
@michala.s Vsetky sem hod, alebo na FB, ja uz sa na ne taaaak tesim x-) Babulky, tie co mate dneska svadbicku, nech vam to krasne vyjde. Je vas dneska dost, tak sa tesim na dojmy potom ;-)
Odpovedať
@michala.s tešíííme sa na fotky, miška :-)
Odpovedať
Profilova fotka
postupne budem pridavať musia prejst krutym triedenim, lebo ich je vela krasnych a bude to makacka :-D :-D :-D
Odpovedať
@michala.s chytro aspoň dve!!! :-D
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?