Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@michala.s jaaaaaj Miška, už sa tešíííím, pridávaj :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab jak tak teraz čítam Simi, nezávidím situáciu doma :-( hádam sa to ukľudní a budeš len usmievavá... ani sa nečudujem, že si schudla, keď nonstop beháš a nestíhaš... mne sa tiež podarilo schudnúť cca 2 kilá a drahý si to včera hneď všimol, potešilo to :-)
Odpovedať
@angieska joooj, keby som tak ešte zo 5 zhodila, vôbec sa nenahnevám :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
joj tak už som dačo pridala, dúfam, že ešte nespíte
Odpovedať
Profilova fotka
@michala.s Miska pozrela som fotky... kraaaaasne a tebe tie cierne vlasy nenormalne idu :) Este pridaj viac ked budes mat chvilku, ja budem otravna, ale mne sa tie vase fotky strasne pacia :-N ;-) 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
@bybi dakujem moc, si strasne zlata. Uz sa tesim na vas, ty budes urcite nadherna nevesta.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte kocky, tak ja mam za sebou prave poobednajsi spanok, ktory sa nejako pretiahol az doteraz :-D vcera sme s drahym boli na armin only mirage, tak sme to nejak dospavali, chiii :-D inak neviem ako vy, ale ja mam dnes nejaku uplne cudnu naladu, asi sa mi buria hormony alebo co :-| dufam, ze dnesnym nevestickam vysiel den presne podla planov a ak sa aj nejake malickosti vyskytli, nenechali si pokazit zabavu a uzili si den so svojimi uz malnzelmi naplno ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@michala.s miska, pozerala som si fotky, bola si nadherna nevesticka :-) tesim sa, ze ste si den naplno uzili aj napriek veciam ako su dazd a zarezavajuce sa saty ci pancusky, vsetko ste super zvladli a budete mat dlllllho na co spominat ;-) zelam vam vela stastia v novomanzelskom zivote a aby ste sa aj v buducnosti vedeli povzniest nad nejakymi nevydarenymi malickostami ako vo svoj svadobny den a prezili tak nadherny manzelsky zivot :)
Odpovedať
Profilova fotka
@nikol18 dakujem este raz velmi moc. Budeme sa snazit zo vsetkych sil :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@michala.s dakujem Miska, ved uvidime :-D :-D :-D ale vazne, vy mate velmi originalne fotky a to sa mi na nich tak paci :) Drahy pozrera motorky,Zarka sa uklada uz spinkat, tak som nejako zostala sama :-N tak mozem netovat 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
holky, nasla som uplne nadherne video z fotenia. Kiez by to bolo aj u nas realne:)) http://www.youtube.com/watch?v=CLA84S...
Odpovedať
Profilova fotka
@kacennnka Ja uz sa tesim na to nase taketo fotenie, len tam nebudeme mat kameramana, takze budu len fotky :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@michala.s miška, krásne fotky máš ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@angieska dakujem
Odpovedať
ahojte dievčatá :-) ako ste víkendovali?? som veľmi zvedavá na vás, nevesty!!!
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte:) Tiez som na Vas zvedava nevesticky. Lilli uz ma nejake fotky na facebooku, kocka bola:)
Odpovedať
Baby ja uz mam ukonceny rocnik, uz mam prazdniny oddnes aka som stastna konecne oddych :-D
Odpovedať
@dracica6663 gratulujem!!! :-)
Odpovedať
@simcab dakujem, co tu mate nove ja som tu 3 dni nebola.... @michala.s gratulujem k svadbicke, prajem Vam vela lasky a stastia do spolocneho zivota
Odpovedať
@dracica6663 ani si veľmi o nič neprišla, lebo nič také sa neudialo.. :-p
Odpovedať
@dracica6663 gratulujem, uzi si prazdniny :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab Ahoj Simi, nam tu prsalo cely vikend, tak v sobotu sme boli trosku v meste a vcera na plavarni :) A ty si ako vikendovala??? @dracica6663 draci super, gratulujem, tak si uz uzivaj prazdniny a pripravy :)
Odpovedať
@bybi ahoj :-) ja som v sobotu plela záhony s kvetmi tu doma.. poobede som bola na prechádzke s kamoškou zo zš a jej synčekom, potom večer na chvíľu pozrieť mojich chlapov,a trochu im poriadiť.. včera som zas drela k našim, lebo bolo treba dačo porobiť v záhrade a večer som tam zas upratovala.. potrebovala som konečne vytriediť moju skriňu, nech majú viac miesta.. no a keď som prišla večer domov, ľahla som na gauč ako zdochlina :-p :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@dracica6663 jej blahozelam, mozes si to naplno teraz vychutnavat ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@bybi no ja som cez vikend rozniesla prve pozvanky na svadbu, oznamenie sa pacilo, tak som rada :-)
Odpovedať
dievčatá, hlasujte za našu lucku: http://zena.sme.sk/c/5897902/hviezdna... lucia zo senca ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab zahlasovane :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@dracica6663 aj ja sa pripajam k blahozelaniam ku skonceniu rocnika, uzi si naplno volne letne dni ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojteee nasa svadba vsetky ocakavania predcila bolo uuuzasne,skvele,perfektne,nadherne,dojimavo a cely den sme sa usmievali od ucha k uchu a keby nemam na prsteku obrucku ani neverim ze je uz PO :-D od rana nam slniecko prialo a hrialo ako "besne" o 13 pobede sa nam vysplhalo na 27 stupnov :-) vsetko sme si uzili naplno tancovali sme do rana vkuse nohy dostatocne bolia :-N nasa fotografka uz dala nejake foto na FB postupne popridava viac a ja si album urobim aj na fb aj tu ked zozbieram foto na dvd :-D neskor napisem viac este sa spamatavam ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@trdielko149 jeeeej, tak to je uzasne, ze ste si to uzili, moc gratulujem a hlavne nech ste zdravi, stastni a mate sa radi aspon tak, ako v tento den ;-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?