Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
@simcab jak tak teraz čítam Simi, nezávidím situáciu doma :-( hádam sa to ukľudní a budeš len usmievavá... ani sa nečudujem, že si schudla, keď nonstop beháš a nestíhaš... mne sa tiež podarilo schudnúť cca 2 kilá a drahý si to včera hneď všimol, potešilo to :-)
@michala.s Miska pozrela som fotky... kraaaaasne a tebe tie cierne vlasy nenormalne idu :) Este pridaj viac ked budes mat chvilku, ja budem otravna, ale mne sa tie vase fotky strasne pacia :-N ;-) 8-)
Ahojte kocky, tak ja mam za sebou prave poobednajsi spanok, ktory sa nejako pretiahol az doteraz :-D vcera sme s drahym boli na armin only mirage, tak sme to nejak dospavali, chiii :-D inak neviem ako vy, ale ja mam dnes nejaku uplne cudnu naladu, asi sa mi buria hormony alebo co :-|
dufam, ze dnesnym nevestickam vysiel den presne podla planov a ak sa aj nejake malickosti vyskytli, nenechali si pokazit zabavu a uzili si den so svojimi uz malnzelmi naplno ;-)
@michala.s miska, pozerala som si fotky, bola si nadherna nevesticka :-) tesim sa, ze ste si den naplno uzili aj napriek veciam ako su dazd a zarezavajuce sa saty ci pancusky, vsetko ste super zvladli a budete mat dlllllho na co spominat ;-) zelam vam vela stastia v novomanzelskom zivote a aby ste sa aj v buducnosti vedeli povzniest nad nejakymi nevydarenymi malickostami ako vo svoj svadobny den a prezili tak nadherny manzelsky zivot :)
@michala.s dakujem Miska, ved uvidime :-D :-D :-D ale vazne, vy mate velmi originalne fotky a to sa mi na nich tak paci :)
Drahy pozrera motorky,Zarka sa uklada uz spinkat, tak som nejako zostala sama :-N tak mozem netovat 8-)
@simcab Ahoj Simi, nam tu prsalo cely vikend, tak v sobotu sme boli trosku v meste a vcera na plavarni :) A ty si ako vikendovala???
@dracica6663 draci super, gratulujem, tak si uz uzivaj prazdniny a pripravy :)
@bybi ahoj :-) ja som v sobotu plela záhony s kvetmi tu doma.. poobede som bola na prechádzke s kamoškou zo zš a jej synčekom, potom večer na chvíľu pozrieť mojich chlapov,a trochu im poriadiť.. včera som zas drela k našim, lebo bolo treba dačo porobiť v záhrade a večer som tam zas upratovala.. potrebovala som konečne vytriediť moju skriňu, nech majú viac miesta.. no a keď som prišla večer domov, ľahla som na gauč ako zdochlina :-p :-D
ahojteee nasa svadba vsetky ocakavania predcila bolo uuuzasne,skvele,perfektne,nadherne,dojimavo a cely den sme sa usmievali od ucha k uchu a keby nemam na prsteku obrucku ani neverim ze je uz PO :-D od rana nam slniecko prialo a hrialo ako "besne" o 13 pobede sa nam vysplhalo na 27 stupnov :-) vsetko sme si uzili naplno tancovali sme do rana vkuse nohy dostatocne bolia :-N nasa fotografka uz dala nejake foto na FB postupne popridava viac a ja si album urobim aj na fb aj tu ked zozbieram foto na dvd :-D neskor napisem viac este sa spamatavam ;-)
@trdielko149 jeeeej, tak to je uzasne, ze ste si to uzili, moc gratulujem a hlavne nech ste zdravi, stastni a mate sa radi aspon tak, ako v tento den ;-)