Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

14. jan 2012289140
  • miska a vy ste si uz nieco objednali? ci este nie? a inak vitam ta znova medzi nami..

• tani co sa tyka dja tak nie, a ako som uz pisala tak neviem ci sa dat na toho co mi pisal aj do ip alebo radsej este niekoho hladat 😞 Inak mame foto, video a kopu predstav

• hej s tym djom viem.. a neskusis ist pozriet na nejaku jeho akciu? ze ako to vyzera? ci ma aspon poriadnu aparaturu 😃
    kopu predstav tak to aj my, no lepsie povedane ja - priatel len odklepne stale 😃

no a s tymi poharmi, nikto mi neodpisal.. planujete nejake pohare pre vas dvoch, alebo nie? 🙂

• Sponzor fóra
  • Aj by som sa sla pozriet lenze co som pocula tak je az odniekial z vychodneho slovenska a mne pisal ako keby bol tuto z trencina, velmi divne mi to prislo. Ale čo už drahemu sa zda aj tak zbytočné vyhadzovať veľa peňazí za Dja a tento by asi zrovna lacny nebol, hraval 10 rokov v slovenskych radiach a co vravel tak aparaturu ma vcelku velku ale tomu sa ja nerozumiem.
    Co sa tyka poharov my mat budeme, ale len take zo sady poharov na sampaske, dva nejako pekne ozdobim pripadne farbami na sklo nieco napisem a nakreslim a bude to hotovo

• tanicka, my budeme mať poháre, ale žiadne za 20-30-80 € 😛 plánujem kúpiť peknú sadu šiestich, dva nám ozdobím, zvyšné budú mať rodičia a po svadbe budú na bežné používanie 🙂

• baby ja som prave rozmyslala ze ked uz sa vsetko vyvinulo tak ako sa vyvinulo, tak si asi zaobstaram nejake paradne biele saty a upustim od fialovych a budem klasicka nevesta 🙂 lebo aj ked mi je to uz fuk co si oni myslia, viem ze by sirili reci ze som chudera co nema na svadobne saty 😴

• vidíš to, rora, že si si dala povedať 🙂 však za princeznú len raz v živote! 😉

• rora ked sa v tych satach budes citit super tak ti nebude mat kto co vycitat a nerozmyslala si nad bielimi s prvkami fialovej?

• rozmyslala, ale kde take nieco zohnat 😐 chodim pozerat aj na mimibazar, ale tak uvidime co sa este naskytne... lebo co sa mi pacili jedny saty z obrazka, tak na mmb ich jedna ponukala - usitie na mieru - a mala tam aj obrazok real foto a veru otras 😐 a takto to je s vela satami, ze obrazok=nadhera, realita=gyc

• wow misi, tak to by si mu aj cestu preplacala 😦 skus sa este popozerat, presne teraz som si spomenula, ten dj benny je zo spiskej novej vsi, pripadne okolia, dobre si nepamatam..

aha takze pohare planujete takto.. ja som nasla nejake za 14 eur na nete, take maslickou ozdobene, no co ja viem??? 😦 take mi to pride.. asi to vyriesime tak ako vy, ze si kupime len tak niekde.. a ked mi to firma vezme, tak si dame vypieskovat meno a datum, pre spomienku.. ale keby mi priatel dnes povedal ze kupujeme pohare za 50 eur, tak ja ich objednam, kebyze viem ze ich chce.. lebo ako mne nejde ani tak o cenu tych poharov, ale skor o to, ze to potom bude stat niekde vystavene, moze sa to rozbit, proste nic potrebne to nie je.. 😐

• tak tanicka presne ako pises nic potrebne to nie je, ja ako nas poznam tak na kazde vyrocie a na kazdy dolezity datum z toho budeme pit ako z hrncekov co sme si kupili na trhoch vo viedni 🙂

• my mame tiez hrnceky nase spolocne, s nasimi menami, a stale na dovolenky su pribalene vo vaku 😃
    to tak ako so satami, tusim sima tu pisala, ze si kupi saty a bude v nich chodit na kazde ich vyrocie 😃 😃 tak to je super napad 😃 este k tomu pohare, par drobnosti zo svadby co si uchovate a potom len dja zaplatit do bytu na sukromnu party 😃 😃

• ja si pamatam ako sme na stuzkovu vyberali pohare, uz ani neviem kolko presne stali, ale boli drahe, vacsiu sumu sme sa skladali,na kazdom meno, datum a tak... a nakoniec ten moj drahy pohar skoncil tak ze som si nanho omylom sadla 😃 takze budem rada ked sa nase srdieckove pohare za 15 eur doziju aspon konca oslavy 😃

• môj drahý je dj, čiže párty môže začať 😃

• rora a tak dobre je ze si sa nedorezala aspon ked uz si si sadla na ten pohar 😉 Moj pohar zo stuzkovej zije dodnes a mam v nom aj stuzku a aj crepinu odlozenu 🙂

• Sponzor fóra
  • aj ja som mala pohar s crepinou.. a prave rozmyslam kde je 🤔 😃 nemozem ho najst 😞 och taka pekna spomienka 😃 takze je rozhodnute - na svadobne pohare neutracame.. 😃

simi 😃 si zabila 😃 😃 takze prenajimam si ho na 20 august kazdy rok 😃 😃 😃 mozes prist aj ty.. a rovno v satach 😃

• Ako sa tu clovek fajn zabavy ked je vecer sam doma. Uz sa tu citim ako alkoholicka otvoreny net a pohar vina v ruke 🤔

• crepiny a stuzku aj ja mam volakde odlozenu, len neviem kde 😃 akurat ked to sem tam objavim, napr. aj taky "pamatnik" s prianiami co sme si po stuzkovej do nho pisali odkazy aj s fotkami som si minule pozerala a spominala ze boze uz je to tak davno 😃 chcela by som vratit cas a niektore veci (bezstarostny stredoskolsky zivot) zazit este raz... 😵 😵

• ja doma nemám žiadne víno tak aspoň úspešne hltám čokoládu 😃

• Mne je strasne luto ze ja som o svoj pamatnicek dosla vdaka jednej velmi "milej" spoluziacke ktora mi ho odmietla vratit naspat

• miska ja sa sem tiez chodim rada odreagovat, pokecat konecne s normalnymi ludmi, lebo dost sa nasier.. ehm rozculujem v robote a este aj po nej ma caka magorland... 😬 mam pocit ze som v jednom kolotoci.

• jooj tak to je veľmi smutné ... ja svoj mám a je to krásna spomienka 🙂

• no ale techno party v svadobných šatách asi nebude ktoviečo táni 😃

• ja mam tiez svoj pamatnik.. aspon to, kedze ten pohar fakt nemam 😞 ale zvlastne ze som na to prisla po styroch rokoch 😃 😃
    a ja nemam ani cokoladu ani vinko.. och uz nech je piatok, priatel sa vrati domov na vikend, tak bude aj cokoladka a urcite aj vinko 😃 holky nerobte chutky, zavidim vam

• 😃 😃 😃 simi, nic sa neboj, uvidis ako to roztocime 😃 😃 😃 haha 😃 budeme techno nevesty 😃

• ale ja mám len tu čokoládku ... miláčika uvidím až vo štvrtok v noci takže s Tebou súcítim Táni 😃

• slintacik aspon jedno potesenie /hoci male/ mas 😃 vies co mam ja?? pisanie pripravy na zajtrajsie hodiny 😃 😃 takze to je uzasne potesenie 😃

• ja mám len obrovský strach, že sa mi tie moje vysnívané nebudú hodiť 😒

• ani nehovor ja si vypracovávam otázky na skúšku a začínam byť dosť zúfala nebyť čokolády .. neviem neviem 😃 a čože vlastne študuješ?

• no hej pocula som od kamosiek dost o tom, ze na obrazku to je ine ako v realite a ze vacsinou tie, co sa holke pacia jej nepristanu a naopak 😬 ja vobec nemam nejaku predstavu, len viem ze by som chcela suknu velku s kruhom a nic obtiahnute 😬 snad budem v tom vyzerat k svetu 😃 😃

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Castel Mierovo
    Dunajská Streda
    “Je to dom cnosti, pracovitosti a usilovnosti ako aj večným prístreším výborných myšlienok a šľachtickej zábavy.”
    Barón Pavol Jeszenák, r. 1746
    Najčarovnejšie miesto svadobnej hostiny vonku na nádvorí pod bielym stanom alebo vo vnútri s kapacitou do 15O hostí v našom Gourmet Klube.
    Mirec
    Celé Slovensko
    Kamerovanie a fotografovanie vašich dôležitých životných okamihov ako sú svadby, stužkové, portréty Vás a vašej rodiny,

Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov