Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?
- Sponzor fóra
Aj by som sa sla pozriet lenze co som pocula tak je az odniekial z vychodneho slovenska a mne pisal ako keby bol tuto z trencina, velmi divne mi to prislo. Ale čo už drahemu sa zda aj tak zbytočné vyhadzovať veľa peňazí za Dja a tento by asi zrovna lacny nebol, hraval 10 rokov v slovenskych radiach a co vravel tak aparaturu ma vcelku velku ale tomu sa ja nerozumiem.
Co sa tyka poharov my mat budeme, ale len take zo sady poharov na sampaske, dva nejako pekne ozdobim pripadne farbami na sklo nieco napisem a nakreslim a bude to hotovo27. apr 2010rozmyslala, ale kde take nieco zohnat
chodim pozerat aj na mimibazar, ale tak uvidime co sa este naskytne... lebo co sa mi pacili jedny saty z obrazka, tak na mmb ich jedna ponukala - usitie na mieru - a mala tam aj obrazok real foto a veru otras
a takto to je s vela satami, ze obrazok=nadhera, realita=gyc
27. apr 2010wow misi, tak to by si mu aj cestu preplacala
skus sa este popozerat, presne teraz som si spomenula, ten dj benny je zo spiskej novej vsi, pripadne okolia, dobre si nepamatam..
aha takze pohare planujete takto.. ja som nasla nejake za 14 eur na nete, take maslickou ozdobene, no co ja viem???take mi to pride.. asi to vyriesime tak ako vy, ze si kupime len tak niekde.. a ked mi to firma vezme, tak si dame vypieskovat meno a datum, pre spomienku.. ale keby mi priatel dnes povedal ze kupujeme pohare za 50 eur, tak ja ich objednam, kebyze viem ze ich chce.. lebo ako mne nejde ani tak o cenu tych poharov, ale skor o to, ze to potom bude stat niekde vystavene, moze sa to rozbit, proste nic potrebne to nie je..
27. apr 2010my mame tiez hrnceky nase spolocne, s nasimi menami, a stale na dovolenky su pribalene vo vaku
to tak ako so satami, tusim sima tu pisala, ze si kupi saty a bude v nich chodit na kazde ich vyrocietak to je super napad
este k tomu pohare, par drobnosti zo svadby co si uchovate a potom len dja zaplatit do bytu na sukromnu party
27. apr 2010ja si pamatam ako sme na stuzkovu vyberali pohare, uz ani neviem kolko presne stali, ale boli drahe, vacsiu sumu sme sa skladali,na kazdom meno, datum a tak... a nakoniec ten moj drahy pohar skoncil tak ze som si nanho omylom sadla
takze budem rada ked sa nase srdieckove pohare za 15 eur doziju aspon konca oslavy
27. apr 2010- Sponzor fóra
crepiny a stuzku aj ja mam volakde odlozenu, len neviem kde
akurat ked to sem tam objavim, napr. aj taky "pamatnik" s prianiami co sme si po stuzkovej do nho pisali odkazy aj s fotkami som si minule pozerala a spominala ze boze uz je to tak davno
chcela by som vratit cas a niektore veci (bezstarostny stredoskolsky zivot) zazit este raz...
27. apr 2010
Nenašli ste čo ste hľadali?
Barón Pavol Jeszenák, r. 1746
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
miska a vy ste si uz nieco objednali? ci este nie? a inak vitam ta znova medzi nami..