Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?
@wera.g
@kacennnka
@angieska
dievčatá, to aby som išla zohnať mikrobus15. jún 2011@wera.g vieri citam ze ste boli na 3d. Takze cakate chlapca? Aj ja cem............ mate vymyslene mena?
15. jún 2011- Sponzor fóra
@wera.g no tak to teda neviem ešte
15. jún 2011@simcab daj vedieť potom, ja som zbalená za 10 minút
ale nie, teraz vážne, neviete ešte kedy pôjdete?
Ja už odrátavam dni do našej dovči, ideme do Štúrova na týždeň, sa teším, že pôjdeme niekam mimo15. jún 2011@wera.g no ešte nevieme, až v piatok sa dozvieme kedy skončia svokrovci.. tak by sme chceli ísť aspoň deň dopredu, nech idem pozrieť môj milovaný trh
15. jún 2011@wera.g
hehe zacali, len keby sa darilo tak, ako vamuvidime, ci sa nam postasti, ale asi budem potrebovat od teba nejake tipy
15. jún 2011@simcab heej??? som ani nevedela
no tak super ze som pomohla a vytlacili ste to
15. jún 2011@simcab tak si to tam riadne užite, oddýchnite a pofoť nám to tam aspoň, nech sa tam môžeme aspoň cez pc preniesť
@ladyjh ale nooo, uvidíš ani sa nenazdáš a zrazu tam budú 2 čiarkya budeme spolu virtuálne kočíkovať
a tipy? hmmm, noooo to vieš... sú včielky... a kvetinky...
@beronsche - a koľko ste už doma? skús dnes to mliečko a otvorené okno, verím, že ti to pomôže15. jún 2011@wera.g no tak neviem či si oddýchneme, lebo to pôjdeme tak viac-menej iba na otočku.. fotky mám na fb z minuloročnej dovči tam, tak kukni, ak budeš chcieť
@beronsche maji, so spánkom mám problémy aj ja posledné cca 2 týždne.. neviem či sú to stresy alebo čo, no vždy sa zobudím okolo 5-6 s tým, že mám pocit, že som zaspalaa potom zaspím tak tvrdo, že sa mi snívajú bludy a do toho zvoní budík
pôjdem si kúpiť do lekárne benosen či ako sa to volá - to sú také bylinné tabletky na podporu dobrého spánku..
15. jún 2011@wera.g
tak musim tu moju vcelisko tracha ponahanat.......a poprehanat........
drz mi palce!15. jún 2011@wera.g weri, odhalila si ma, si nebezpečný súper
a hlavne ste na mňa dvaja, to nemám šancu vyhrať
15. jún 2011@simcab jej simi, mikrobus pozháňame, to vieš, keď vybavujem výlety, mám kontakty na šoférov
len či by si nás potom domov dostala.....
s tým obrázkom vo worde - nastaviť zalamovanie obrázka nad text alebo pod text a potom ľubovoľne presúvaš, ak to chceš mať stabilne, tabuľka, dva stĺpce, neviditeľné orámovanieasi už je neskoro, ale možno niekedy pomôže
@wera.g díky za typy, kvetinky a včeličky mi vlastne nikto nevysvetľoval15. jún 2011- Sponzor fóra
@lucia3006 ahoj poznas Zdenku Valkovu ona je kozmeticka v Budmericiach
15. jún 2011Ahojte kocky, no vy ste tu toho riadne vela popisali
vobec som nemala kedy vam napisat, posledne dni sme mali starosti so psikom a nakoniec nam vcera odisiel do psieho nebicka, tak dufam, ze je mu tam dobre a uz sa netrapi
takze je to tu teraz bez neho take smutne a vsetci sme z toho mimo...
15. jún 2011@nikol18 joj, to mi je ľúto
môj odišiel koncom zimy, doteraz vonku mám problém pozrieť na prázdnu búdu
15. jún 2011@angieska no tak to verim, presne podobne stavy teraz prezivam
stale kukam na jeho kreslo a pocuvam, ci sa odniekal neozve cupkanie po parketach...
15. jún 2011@nikol18 neboj, to prejde...treba sa sústrediť na svadobné prípravy a snaženie a to prázdne miesto sa vyplní
15. jún 2011@nikol18 mojka to ma strašne mrzí
viem si predstaviť, čo prežívaš, lebo ja takéto veci ťažko znášam..
15. jún 2011@dracica6663 Ahoj drači, jasné, je to moja teta, ale aká je kozmetička to netuším, ale chodí k nej naša babka a tá si chváli... ale je to fajn žienka
15. jún 2011@nikol18 to je mi veľmi ľúto, viem ako to hrozne bolí... psíkovia sú členovia rodiny, tiež som veľmi naviazaná na nášho psíka a predtým som bola na huskyho - moju Mayušku, ktorá zostala v Banskej Bystrici u môjho bývalého priateľa... ťažko som to veľmi znášala, ale tvojmu psíkovi je už v nebíčku dobre ... teraz sa na teba bude odtiaľ usmievať, brechať a dávať pozor ...
15. jún 2011@lucia3006 aha skoda ze nevies...lebo rozmyslam nad tym ze by ma nalicila...len neviem ziadne referencie
16. jún 2011@nikol18 aj mna to mrzi
aj ja som mala svojho psika...a tento rok zomrel
16. jún 2011@nikol18 veľmi ma mrzí, že vám psík odišiel do psieho nebíčka, ale treba si povedať, že pokiaľ sa trápil, tak mu tam bude dobre
16. jún 2011@angieska
@simcab
@lucia3006
@dracica6663
@wera.g ahojte dievcata,dakujem za psychicku podporu a povzbudive slovaja viem,ze mu je tam lepsie,ale aj tak nam velmi chyba
dnes mame mat riadne horuco,tak dufam,ze sa v kancelarii neuvarim
16. jún 2011@nikol18 no tu to tiež vyzerá na horúčavu, aj ke´d Tatry už sú v oblakoch... poobede ma čakajú behačky v aute, asi klíma príde na svoje
16. jún 2011@nikol18 vsak hlasili okolo 31 stupnov...
16. jún 2011
Nenašli ste čo ste hľadali?
Bude mi potešením zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
@ladyjh ďakujem moc, určite vyskúšam večer keď prídem z práce
snáď zaberie