Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
tak ja uz mam vybavenu kadernicku/vizazistku, dik @lucia3006
Odpovedať
Profilova fotka
@lucia3006 hehe s ryžou som mala aj ja pekné skúsenosti, tak som sa ju bála variť :-D ale už som prišla na tú fintu a super, keď už mne chutí moja ryža, tak to je čo povedať :-D A Tomi je taký zlatý, že aj keby bola rozvarená na kašu, tak ju spapá a povie, že je dobrá :-))) Radosť variť potom :-D
Odpovedať
@dracica6663 super, že si to vybavila!!! ;-) ja akurát "rokujem" s druhou vizážistkou, mám v úmysle vymeniť pôvodnú :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab jeeej už funguješ? :-) a čo pôvodná sa ti nepáči? @dracica6663 no super ! teším sa s tebou, že už si zohnala :-)
Odpovedať
@simcab a preco chces vymenit co sa ti nepozdava? mne Lucka dohodila svoju sestranicu....pride az ku mne domov okolo 11 h tak mam casu ,,,,mozem si poslat :-D zartujem asi nebudem ani moct od stresov @wera.g dakujem ti pekne :-) je to dost penazi ale tak co uz.....vyde ma to 70 eur uces aj make up + cesta ku mne
Odpovedať
Profilova fotka
kokso ! že 105 dní ! aaaaaaaaaaaaa nestííííham (po nedávnych skúsenostiach ako tých 100 dní rýchlo ubehne) už teraz mám paniku - veď ja ešte nemám ani len predstavu čo všetko potrebujeme :-. juuuuuuuuuuj ale zase - teším sa úúúplne moc na drobčeka nášho nádherného ! :-)))
Odpovedať
Profilova fotka
dobré ránko prajem :-) tak zase pondelok, pre mňa posledné 4 dni v tejto robote, už sa teším, že odtiaľ odchádzam :-| cez víkend sme boli pozývať s drahým na našu svadbu moju rodinu, celkom príjemný víkend, len sme boli dobre prežratí :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@dracica6663 ale uvidíš aká budeš kráááásna ;-) a čo už je 70 eur za krásu v porovnaní s tými sumami, ktoré idú všade možne pri svadbe, no nie? :-) a hlavne, nemusíš sa nikam naháňať, nikam behať, prídu k tebe, budeš mať pohodlíčko, super ! :-)
Odpovedať
@wera.g vsak ano o to mi islo aby som nebehala niekam do mesta...a skoro vstavat a podobne...lebo chcela by som sa rano zucastnit vyzdoby domu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@wera.g presne ako moj drahy,aj ked sa mi nieco nepodari,vzdy to spapa a este ma aj pochvali,ze to bolo dobre :-) vie totiz,ze som uplne po mojej mame a ked sa mi jedlo ci kolac nevydari,mam chut to hodit do kosa :-) (moja mamca takto raz chcela vyhodi kremes,lebo nedrzal tvar. Len len sme ho zachranili a bol uplne mnamkovy :-D)
Odpovedať
Profilova fotka
@angieska ahoooj,tak to prajem pekny den a aj zvysok tyzdna :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@nikol18 hehe presneeee, ja som raz tak vykýblila cesto na palacinky do koša - drahý bojoval za ňho, že sú tie palacinky dobré, ale nedala som sa - nebudem si hanbu robiť takými palacinkami :-D :-D :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@dracica6663 jeeej,no super,ze si vybavila :-) mna vyjde moja vizazistka aj s ucesom na 100 eur. Tiez riadna suma,ale videla som jej pracu a verim,ze budem spokojna ;-)
Odpovedať
Čaute kočky.. :-) my tiež máme svadbu 2011 .. 10. septembra ale na mňa idú také stresy také že už neviem čo mám robiť.. prípravy a prípravy.. :-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@nikol18 ďakujem :-) popravde to tu už len prežiť, nejak vydržať a zabuchnem dvere s radosťou...no a potom sťahovanie, zariaďovanie, vybavovanie, zvykanie... normálne mám niekedy stavy, že uvažujem, či som dobre zrobila, že idem tak ďaleko atď... =-)
Odpovedať
Profilova fotka
@wera.g @nikol18 @lucia3006 s tým jedlom poznám, keď sa nedarí, som schopná to vyhodiť :-D a môj drahý je úžasný, stále sa rozlýva, aké je to super a mne potom nos pekne do hora od pýchy vytáča :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@ukecanica vitaj a gratulujem ku svadbičke :-) neboj, určite to dopadne skvelo, veď ešte máš pár mesiacov času - postíhaš, uvidíš :-) @angieska akých máme skvelých chlapov :-)))
Odpovedať
@wera.g :-) Ďakujem.. :-) hádam to postíham.. veď mám ešte 75 dní.. :-D :-D PS: ĎAKUJEM za privítanie.. :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@ukecanica a čo ti ešte všetko chýba? :-)
Odpovedať
@wera.g neviem si vybrať šaty.. :-D a ešte tie nejaké maličkosti.. :-D ako napr.. dopnky na krk a uši.. :-D atď..
Odpovedať
Profilova fotka
@ukecanica ešte nemáš šatičky? a máš aspoň nejakú predstavu? :-) aaa tak doplnky doriešiš v pohode aj potom, ja som si bižu kupovala v štvrtok pred svadbou, keďže som zistila, že tá čo mám sa mi k šatkám nehodí :-)
Odpovedať
@wera.g no..mám predstavu.. :-D mám jedny v albume.. :-D a potom sú moje favoritky čo má @ukecana24hod v albume.. :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@ukecanica krásny korzet majú ! :-) a už si si ich aj skúšala? :-)
Odpovedať
@wera.g čo má @uekcana24hod v albume??.. nie, nie.. :-D ak tie, tak tie som neskúšala... a v mojom albume tie som skúšala.. ale čo ja viem.. sedeli mi ako.. sú dosť ťažké.. :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@ukecanica tie v tvojom albume som myslela :-) nooo keď sa ti zdali dosť ťažké na skúške, čo potom keď v nich budeš celý deň do noci? to nie je nič moc asi potom... :-N
Odpovedať
@wera.g tak to téda fakt nieje.. .. :-S .. dúfam že ešte nejaké nájdem.. :-D
Odpovedať
Baby aaahojte. Ako sa mate? Mam znova otazocku pre Vas x-) Aku ste mali alebo aku budete mat pesnicku na prvom manzelkom tanci? Dakujeeem.
Odpovedať
Profilova fotka
@wera.g tak to bolo dobre :-D :-D :-D ja som tak minule chcela vyhodit ryzove rezance,lebo sa mi zlepili v jednu gucu,ale drahy ich v poslednej chvili zachranil,za pomoci vidlicky a olivoveho oleja sme ich pooddelovali a nakoniec boli uplne super :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@ukecanica ahoj a vitaj :-) nestresuj z priprav,urcite to zvladnes a uzijete si vas dnik ;-)
Odpovedať
@h.a.i.n.y to mam aj ja dilemu drahy nepomoze ...ze mam ja vybrat a ja netusim...viacere som mala...ale ze budeme mat Laska na 100 let...a cez vikned som zase nasla... Holki -ve snu se vdavam...krasna x-) ja naozaj neviem...a este musim naucit draheho tancovat...to bude dalsi problem
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?