Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@h.a.i.n.y my budeme mat od shanie twain from this moment :-) je to krasna piesen s textom,ktory sa na tu chvilu uplne hodi ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@angieska verim,ze z toho mas nervy,ides do uplne noveho prostredia,ale neboj,urcite to bude dobre a coskoro sa budes tesit,ze si sa na to dala. Ved budes mat po boku super chlapa ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@dracica6663 piesen ve snu se vdavam je super :-) kamaratka ju mala na svadobnom videu a uplne som z nej mala zimomriavky,take to bolo dojimave :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@nikol18 nj, jedine na toho chlapa sa teším, zo zvyšku mam hrôzu :-(
Odpovedať
Profilova fotka
@wera.g ajooooj Weruška, tak to áno :) jeeeej máš novú fotečku, aká si tam zlatunká :) tak včera sme do polnoci pozerali naše video, ani spať sa mi nechcelo... :) sme sa nasmiali, lebo moji bratranci tam robili supeeer zábavu na parkete... :) inak krásne fotky z Rakúska čo si dala na fb, mooc Ti to svedčí ... to stretko v piatok bolo supeeer, nakoniec som zostala už doma, lebo manželovi sa už nechcelo nikam ísť... :)
Odpovedať
Profilova fotka
@angieska ahooojky, aký si mala víkend? tak to áno, aj môj manžel je taký istý - že nech to chutí akokoľvek, tak on to zje a ešte to aj pochváli :)
Odpovedať
Ahojte kocky, aky bol vikend? @angieska drzim palce, aby cele to stahovanie, zariadovanie a zvykanie preslo co najrychlejsie a bez problemov! @dracica6663 super, ze uz mas vizazistku, o stres menej! ;-) @h.a.i.n.y to bol fakt problem aj pre nas, najst pekny sladacik na prvy tanec... :-p Ked skladba pekna, text na figu..... :-P Chceli sme "Only you" od Sinead O'Connor (myslim, ze som to uz pisala :-N ), nakoniec ta bola na nas "druhy" tanec po polnoci... Na prvy sme mali "Moment like this" od Leony Lewis... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahooojte kočky, tak zase začal ďalší týžden... a mňa tento štvrtok čakajú štátnice ... ach jaaaj, mám pocit, že nič neviem a je mi to jedno :) ... včera nám priniesok kameraman naše videjko zo svadby, tak sme do polnoci pozerali, ani zaspať sa mi potom nechcelo... sme sa fajne nasmiali, na tej zábave, bratranci tam robili srandičky a tak... :) bol to taký zvláštny pocit, po 4 mesiacoh si pozrieť prvýkrát ako to celé vyzeralo s pohľadom kamery :)
Odpovedať
Profilova fotka
@angieska neboooj :-) kludne sa ozvi a vybehneme na kavicku ;-) pripadne dohodneme stretko s dalsimi babami tu na fore a bude nam veselo. Hned budes mat okolo seba par spriaznenych dusi ;-) co vy na to kocky?
Odpovedať
@nikol18 no to je tak teraz mam ju za favoritku neviem....a da sa valcik na nu tancovat ci nieco ine?? Ja ked som ju prvykrat pocula az som sa rozplakala :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lucia3006 ahoooooj Lucinka :-) nooo musela som si zmeniť, lebo svadobnú mi stopli, ževraj nepozerám do foťáka ale som bola mierne zboku, tak mi ju stopli - ako fakt nechápem prečo.. Majú ma radi asi.. 8-( Juuuj teším sa s vami, že už ho máte, sranda ešte v piatok sme o tom rozprávali :-) A mamina bola nakoniec pre ňho? :-) Ďakujemeeee, bolo fajn, hoci úprimne čakala som od toho schonbrunnu viac, aale pekný výlet sme mali :-) Aj mne sa v piatok moooc páčilo, už sa teším na ďalšie stretko, parádne bolo ! :-) My sme už tiež potom šli domov, tá pizzerka bola total plná, tak sme si objednali pizzu u nás, vzali sme si ju domov a večer pri telke popapali :-) V Tescu sme ešte drobcovi nejaké vecičky pokupovali krásne, tak som sa vytešovala :-D
Odpovedať
@lucia3006 to urcite zvladnes..a taky pocit kazdy mava pred skuskou....budem drzat palceky...a kedy presne mas statnice?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@lucia3006 ahoj :-) víkend bol úplne super, s drahým sme obehali rodinu a pozvali na svadbu v sobotu, v nedeľu sme boli pri budúcej svokre v kúpeľoch a prešli sme sa po Belianskych Tatrách... samozrejme všetko zbehlo rýchlo a zase v robote..vypratujem, ukladám a podobne
Odpovedať
Profilova fotka
@lucia3006 jeeej,tak super,ze uz mate videjko. Riga sa neboj,urcite to dobre dopadnete. Aj keby ti nieco vypadlo,predsa len su na rigu benevolentnejsi ;-) urcite sa to neda porovnat s normalnymi mgr statnicami :-D urcite daj vediet ako si dopadla,ale ja verim,ze od stvrtka uz budes pani doktorka :-) inak je to sranda,ked ta tak niekto oslovi. Mne ked tak povedali v nemocnici,tak som najskor nechapavo kulala,ze s kym sa to rozpravaju :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@nikol18 no s tým počítam, že sa s vami stretnem, hneď ako budem môcť, nejaké to stretko musíme naplánovať :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@wera.g no teda, zvláštne kritériá tu občas majú na tie fotky :) ale aj táto je krásna :) úplne Ťa vystihuje - Ty sa stále usmievaš - si také slniečko :) no nakoniec prišiel kameraman k našim a priniesol dvdčka, ešte začiatkom mesiaca prinesie aj foky, čo nám fotil, zatiaľ nám ich dal iba ako slideshow ... aj taký videoklip nám urobil... ešte si to musím sama v kľude popozerať... :) lebo včera sme to pozerali u našich a už bolo veľa hodín... my sme boli včera s manželom v BA sa túlať, po obchodoch s nábytkom... kedže sme už vymaľovali spálňu, chcela som si do nej kúpiť nové farebné záclony, aj sme zohnali a za supeer cenu, tak som ich ešte večer vešala ... :) inak ten sprievod šiel od gympla, to je tak skoro na konci Lichnerky, takže preto sme ho nevideli :(
Odpovedať
Profilova fotka
@lucia3006 vo štvrtok budem na teba myslieť :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@nikol18 ďakujeeeem za povzbudivé slová, dúfam, že sa nado mnou zľutujú, v ten deň mám aj narodeniny, ale to asi do úvahy brať nebudú :) no snažím sa pripraviť, čo im poviem, ako si to obhájim, čo mi tam oponent vytkol v posudku... tak uvidíme... ale druhykrát sa mi teda už učiť nechce... :) ja len dúfam, že sa tam neťahajú otázky, lebo ja som sa zamerala iba na moju tému práce... :) no však to, že keď ma potom budú oslovať ako pani doktorka, tak to sa budem cítiť ako medicínska doktorka alebo veterinárka :)
Odpovedať
Profilova fotka
@angieska no tak si si cez víkend užila pekné chvíle, ďakujeeem, však ja sa určite vo štvrtok ozvem, ako som dopadla... však ak všetko dobre dopadne, tak ideme s manželom hneď oslavovať, aj titul, aj narodeniny :) a vyberať nejaký darček :)
Odpovedať
Profilova fotka
@dracica6663 ďakujeeeem, tento štvrtok to mám ... už o tri dni :)
Odpovedať
Profilova fotka
@angieska ďakujeeeem, dúfam, že to bude pre mňa happy day :)
Odpovedať
Profilova fotka
@lucia3006 ďakujeeeem Luci :-) hoci radšej som chcela svadobnú, ale čo už s nimi :-D Joj no super, a videoklip uvidím, hmm? :-) Tak daj potom foto aj so záclonkami, nech sa tiež pokochám :-) Krásne ste vymaľovali, a šikovno ste to stihli - šikulky ! :-) Jááj pekne s nami vybabrali, mohli sme čakať koľko sme chceli, potvoráci :-D Ale každopádne spievod nesprievod, bolo mi s vami super ! ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@wera.g Ahoj weri, prosím ťa, tá smerová tabula z dreva, ako ste na ňu dali ten nápis, to vyzerá byť ako vytlačené.
Odpovedať
Profilova fotka
@wera.g no pokúsim sa potom niečo hodiť na fb, dúfam, že sa mi to podarí :) ďakujeeeeme, no tatino je šikovný, stihol to do dvoch hodín, potom sme to s maminou ešte poumývali všetko a bolo :) manžel bol v práci, takže bol prekvapený keď ráno prišiel domov, aj keď vedel, že sa bude maľovať... :) Aj mne bolo s vami supeeer, takéto stretká musíme zopakovať častejšie a možno aj s väčším osadenstvom, však niektoré kočky odtiaľto sa určite radi pridajú :) ;-)
Odpovedať
Baby kde je niekde pisane ze dokedy sa doklady musia po svadbe vybavit je to nejaka povinnost??, lehota?? poznam jedneho on je uz 2 roky zenaty a doklady si nemenil, byva s manzelkou o par ulic dalej ale aj tak....myslela som ze sa to musi hned vybavit...
Odpovedať
Profilova fotka
@z.junasova ahoj Zuzi :-) nie je to vytlačené, je to ručne písané priamo na to drevo a prelakované - písal nám to kamarát :-) @lucia3006 nooo tak sa budem tešiť, večer to mrknem ak to tam bude :-) parádička - hehe muž je v práci, vráti sa a už vymaľované, upratané, paráááda :-)))) Jasné, veď kto bude mať chuť a čas, môže sa pridať :-))
Odpovedať
Profilova fotka
@dracica6663 tak keď je chlap a nemení adresu trvalého pobytu, doklady nemá prečo meniť - veď meno sa mu nemení :-) Môj si menil len preto, že menil trvalý pobyt, inak nemusel :-) Kurnik keď sme už pri tom, už by som si aj pre ten vodičák mohla zbehnúť, ma riadne sprdnú :-D :-D
Odpovedať
@wera.g no ale on sa prestahoval, len si trvaly pobyt nezmenil...asi mu na to nemaju ako prist neviem...mne zase drahy hovoril ze ma kolegu ktory si zobral za zenu vychodnarku a ona byva na vychode a on na zapade a cez viknedy chodi za nou a detmi...to som pozerala ako puk taku blbost som este nepocula...
Odpovedať
Profilova fotka
@dracica6663 nie nie, kým nezmení trvalý pobyt oficiálne na obecnom úrade (alebo meststkom), tak nemá prečo meniť doklady - veď by sa mu tam ani nemalo čo zmeniť :-) Čooo? no tak to už mi je manželstvo, ani spolu nebývajú, len cez víkendy sa vidia.. Nepoviem ak musel ísť na západ kvôli práci a že víkendovo chodí domov.. Ale ak slovo domov u každého z nich má inú adresu, uff potom nechápem =-)
Odpovedať
Profilova fotka
@wera.g waaaauuuu, tak klobúk dolu, vyzerá to super. :-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?