Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?
@simcab Tak teraz už len frrrrrrrrrrr na poštu, idem dnes aj ja posielať
30. jún 2011- Sponzor fóra
@kacennnka gratulujem , teraz si mozes pekne uzivat pripravy a prazdniny
30. jún 2011@z.junasova no my pôjdeme až v pondelok, lebo nestíhame poštu..
30. jún 2011@simcab ja som teraz cez obed poslala štyri a zajtra idem poslať len oznámenia niektorým príbuzným, ktorí nebudú na hostine.
30. jún 2011@z.junasova ja som bola poslať 5 v pondelok..
30. jún 2011ahooojte kočky
tak už sa hlásim ako pani JUDr.chcem sa vám poďakovať za podporu, za to, že ste na mňa mysleli, držali mi palčeky - pomohlo to
tak od dneska konečneee dovolenkaaa, aj keď ma čakajú teraz tri služby ale potom dva týždne voľna... a do školy ma už nikto nedostane...
ako sa mi tu máte?
30. jún 2011@lucia3006 gratulujem Lucka, tak sup sup oslavovat aj JUDr aj narodky
30. jún 2011@beronsche ee, nikdy sme to nezistili, proste to potom prestalo... radšej nad tým neuvažujem, čo to bolo, lebo také myši by som zvládla, ale z duchov mám hrozný strach.....
30. jún 2011@bybi mi budeme oslavovat...rodicia chceli aj grilovat ale....asi bude prsat
dufam ze nebude...a ty?
30. jún 2011@bybi jasnéééé
len dneska iba tak striedmo, zajtra idem do služby
len som si to ešte ani nestihla uvedomiť... a trošku ma aj únava zmohla...
ale oslavovať budem celé dva týždne voľnaaaa potom
30. jún 2011ahojte baby, hlásim sa ako čerstvo nezamestnaná
zajtra musím navštíviť úrad práce a potomsa uvidí, kde ma ďalej pošlú
ale neodchádzalo sa mi vôbec ťažko, celý deň som sa v robote smiala, robila srandy, decká boli úžasné, toľko som sa už dávno nevystískala s ľuďmi, sľúbili, že prídu zablahoželať na obrad, tak som zvedavá, či si v auguste spomenú
@lucia3006 Luci, aj tu blahoželám, už si môžeš užívať
@simcab tak teda Simi, pošlem adresu a jedno oznamko chcem30. jún 2011- Sponzor fóra
@bybi baliť budem pravdepodobne, takže taký chaotický víkend
30. jún 2011@angieska ahoooj, veľmi pekne ďakujeeem, a ideš cez víkend aj do BA? no tak už to máš za sebou, dúfam, že Ti v práci nerobili nejaké problémy s tvojim odchodom... lebo ak hej, tak vieš kde ma nájdeš
tak si užiješ leto, prípravy na svadbu a potom šup do novej robotky
30. jún 2011@angieska ahoooj, veľmi pekne ďakujeeem, a ideš cez víkend aj do BA? no tak už to máš za sebou, dúfam, že Ti v práci nerobili nejaké problémy s tvojim odchodom... lebo ak hej, tak vieš kde ma nájdeš
tak si užiješ leto, prípravy na svadbu a potom šup do novej robotky
30. jún 2011@angieska no tak neviem na čo čakáš
30. jún 2011@lucia3006 no v nedeľu sa asi budem sťahovať, keď sa podarí zajtra vybaviť všetko na úradoch a potvrdiť u doktorky do novej práce papier, ak nie, tak potom v utorok pôjdem
v robote sa zahrala ceremónia, akože mi poďakovala riaditeľka, tvárila sa, ako jej je ľúto, že odchádzam a tak ďalej a mne mykalo kútikmi, lebo mi nedokázala do očí poriadne pozrieť
ale nerobili už žiadne problémy, takže toto je už minulosť našťastie
ľúto mi je len tých 10 rokov.....
30. jún 2011@dracica6663 draci my tiez planujeme grilovacku, trosku oslavit moje aj draheho narodky a kamarat mal vcera meniny
@angieska tak ty si teraz mozes uzivat prazdninyono sa dobre ochadza aj ked vies, ze uz pracu mas, nie?
30. jún 2011@simcab už máš na FB
30. jún 2011@bybi tak dufam ze Vam vide grilovacka a treba oslavit
30. jún 2011@angieska ou kej..
30. jún 2011@bybi jasné bybi, hlavne keď ten koniec bol taký aký bol
trošku obehám úrady, čomu som sa chcela vyhnúť a potom sa môžem vrhnúť na svadbu...dúfam, že sa mi bude chcieť a všetko stihnem
30. jún 2011@angieska jasne ze stihnes, stale mas este dost casu a tie hlavne veci uz vybvene mas
co vam este treba vybavit?
30. jún 2011@bybi obliecť drahého, organistku ísť vybaviť, menu dohodnúť, kyticu vybrať, menovky vyrobiť, výzdobu do kostola urobiť....a ešte neviem čo, to postupne mi napadne
a ešte musím pozháňať spodné prádlo, pretože netusím, aká podprsenka je najlepšia pod svadobné šaty
30. jún 2011@lucia3006 ale tak nič sa neukľudnilo, len ja sa snažím na to nemyslieť.. dúfam, že na bud. týždeň budú upresnené koláče a torta.. čiže cez víkend musíme poriešiť, či prídu aj kamaráti na svadbu a podľa toho zrátať počet koláčov.. som zvedavá ako to dopadne
30. jún 2011@angieska no teraz budes mat uz na vsetko dost casu
a podprsenka nejaka bez ramienok urcite
ja mam taku co ma aj silikonovy pas okolo hrudnika, tak dobre drzi. Mala som ju raz aj v praci na skusku a super drzala cely den
30. jún 2011
Nenašli ste čo ste hľadali?
Barón Pavol Jeszenák, r. 1746
@beronsche super Maji
A spalo sa lepsie?