Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
@angieska ja som si dnes objednala tú silikónovú za nejakú smiešnu sumu - asi 6€
Odpovedať
Profilova fotka
@lucia3006 ďakujem, snáď sa podarí :-) definitívne je uzavretá kapitola " Spišský Štvrtok", dúfam, že na také "úžasné" vedenie už nenatrafím :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab Simi a kolko kolacov na osobu pocitate??? ja som chcela na oslavu tak 2-3 a moja mamina, jej sa to zda malo, ze aspon 4-5, ale podla mna zbytocne vela zostane potom...
Odpovedať
@lucia3006 gratulujem pani doktorka :) ... uzivaj si zasluzeny oddych od ucenia :)
Odpovedať
Profilova fotka
@bybi @simcab hm....také dačo asi bude najlepšie, musím dakde popozerať...odkiaľ si objednávala Simi?
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab simi to mas taku co tak sama drzi???
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab takuto???
Odpovedať
Profilova fotka
@bybi My sme zajednávali 2ks zákuskov na osobu, podľa mňa to je dosť. Aj tak nebudú všetci jesť zákusky. Ja som napríklad na kamoškinej svadbe zjedla len jeden a to bol máj. Vychutnala som si až z výslužky doma. @lucia3006 Aj ja gratulujem k titulu, aj moja budúca švagrinká sa pred dvoma týždňami stala JUDr. :-D @simcab Tak tu sa takto rozdávajú oznámenia..... ;-) Simi aj ja teda chcem :-D , ak sa mi ešte ujde. Adresu ti napíšem do IP a pošli mi aj tvoju, aby som ti aj ja teda mohla poslať. :-p Inak krstný mi na svadbu nejdú, tak cesta na Detvu ssa nekoná, škoda :-(
Odpovedať
@bybi no tak u nás nie je problém s večerou - tam budem rátať 3 ks na osobu - budeme mať aj tortu, aj čokoládovú fontánu.. problém je len ten, že mamka chce každému dávať "výslužky".. vieš, po susedoch, známych a tak..
Odpovedať
Profilova fotka
@z.junasova Zuzi ja si myslim ze to tiez staci... ved ja vidim na sebe, ze ked je teplo, vobec mi sladke nechuti. A budeme mat aj ovocne misy. Lebo co potom s tolkymi kolacmi, ked vela pozostava...
Odpovedať
Profilova fotka
@bybi Presne, aj my by sme mali mať ovocné misy. A budú určite aj torty kadejaké od rodiny, čo si neodpustia nedoniesť, tak toho až až.
Odpovedať
Profilova fotka
@z.junasova vidis, na torty od rodiny som aj zabudla... u nas sa tiez zvykne nosit... tak potom tie 2-3 kusky uplne budu stacit si myslim :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@bybi áno takúto :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab aj ja mam taku, za 3 libry :-D a rozmyslam ze si ju dam pod normalnu podprsenku nech mi to nic tam trosku zdvihne :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@bybi ja som moc nechcela aby mi torty nosili, sesternica mala hádam aj 10, ale možno to poznáš, povieš niekomu že nechceš a oni aj tak donesú. My keď sme napočítali pre 71 ľudí zákusky 2ks/os., výslužky pre rodinu, susedov, domov rodičom a svokrovcom, ktorí budú nosiť aj do roboty, farárovi, organistke a spevákom, tak mse prišli na neuveriteľných cca 900ks zákuskov :-o A to sme nijako nepreháňali. Tak pred rokom keď som takéto číslo videla v príspevkoch u iných báb, tak som neverila. Ale tuším si to ešte prepočítam, lebo sa mi to nejak nezdá :-D Ono hlavne tie výslužky dosť veľké číslo spravia.
Odpovedať
Profilova fotka
@z.junasova to ano, my tiez do vysluziek ratame tak 15-20 zakuskov, lebo predsa len to neni len pre tych hosti co na svadbe boli, ale oni to zoberu domov a kazdy si da... ale kedze my mame malu svadbu (cca 40 ludi), tak aj tych vysluziek nebude tolko. Ale tiez na urad, kadernikovi a ostatnim ludom ktori na svadbe budu, kazdemu dame vysluzku. Ja na stastie do roboty brat nemusim, ved co by z toho zostalo :-D
Odpovedať
@bybi ja som j zohnala za 5,99€ - tiež dobrá cena.. a ty si vieš predstaviť, že ak tam teraz nič nemáš, a na svadbe bude z teba pamela??? :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@lucia3006 jeeej luciiii, tak to moooc blahozelam :-) som ti hovorila, ze to zvladnes, si sikulka ;-) a co ake to bolo, pis a prehanaj :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab ja som tu moju na ebayi z ciny kupila :) tam je vsetko lacne :-D No a Pamela zo mna nebude, aj keby som si 15 podprd dala :-D ja som to vlastne tak povodne kupila, ze ako vystuz, lebo tam pisalo ze sa to aj tak da, ale uvidim... ved za tie prachy aj keby som to nevyuzila ma to mrziet nebude :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Moje nervy, tak som si to prerátala a vyšlo mi 893ks zákuskov, a to som počítala tie 2ks/os na hostinu, na výslužky do krabičky 20ks pre rodinu, 3x15ks pre farára, organistku a spevákov, 7x8ks a 2x15ks pre svokrovcov ich susedom, bližším kamarátom a do roboty, 80ks našim do roboty a susedom, mne 20ks do roboty.
Odpovedať
@lucia3006 lucik, ja som nejak prehliadla tú novinku - srdečne ti gratulujem!!! veľmi sa teším, že si to úspešne zvládla!!! :-)
Odpovedať
@bybi no ja sa s ebayom nekamarátim nejak (však vieš) :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab @bybi Baby ja mám tiež malé prsia, ale tie moje šaty majú výstrih do srdiečka a to robí fakt super dekolt, stačí mi normálna podprda, dobre stiahnuť a mám čárečku skoro ako pamela :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@bybi @z.junasova no kocky, tak to ste dobre, my sme naratali 1600 zakuskov...ked mi to mamina povedala, skoro mi oci vypadli...povodne sme ratali 5 zakuskov na osobu, no kedze mame aj cokoladovu fontanu, chcela som to zosekat na 3, ale mamine sa to zdalo moc malo, tak sme sa dohodli na 4, co sa mi aj tak zda vela :-N no a do vysluziek ideme davat po 20 zakuskov a plus este mame velke vysluzky take ze mne do prace, nasim do prace a tak a tam sa zmesti 60 zakuskov do krabicky...takze je toho pozehnane :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@angieska jeeej, no tak jedna etapa zivota uspesne ukoncena a teraz hor sa do tej druhej :-) drzim moc palce, nech stahovanie dobre dopadne, uzi si to :-)
Odpovedať
@z.junasova tak to mas teda dost zakuskov...my pocitame max. 430 ks. na 43 ludi...organistom nedame..lebo im dame peniaze...jedine fararovi dame...a susedom,do prace, hostom.. plus este torty dostaneme...tie sa budu jest na svadbe a kolaciky dostanu na vysluzku v piatok...preto chcem aby vsetky torty sa pojedli a zakuskov budu jest menej....ale aj tak pocitame rezervu
Odpovedať
@lucia3006 pripajam sa k blahozelaniam!!! :-) Super ze to uz mas za sebou!!! A prijemnu oslavu!! ;-) @angieska a preco ti robili problemy v robote? Lebo si odist chcela? no to je ale.... :-p A bezproblemove stahovanie zelam! :-) @z.junasova @bybi to vam ako hostia na svadbu torty donesu? A kam ich date? Ci to sa hned budu krajat?
Odpovedať
@nikol18 my pocitame na hostinu 4 ks na osobu a do vysluziek 3 ks na osobu...a nemusis mat ziaden problem lahko sa mi to bude pocitat...a este torty budem mat a tie sa hned budu na hostine krajat nech sa zjedia co by som potom s nimi robila...ja sladke moc nemusim... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@beronsche bero hej, najblizsia rodina zvkne priniest torty... ved niekedy vidis svadobne fotky a je tam aj 5-6 toriet na fotke, to nie vsetky su od mladomanzelov :-D A normalne sa to rozkraja a papa na hostine :) @z.junasova ja mam tiez taky srdieckovy vystrih sa mi zda... Budem to musiet poriadne skusit a zosnurovat ze ci sa mi tam nieco objavi :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@dracica6663 no my mame jednu tortu co bude na hostine taka 3-poschodova, aby pre kazdeho vyslo a potom este aj vo vysluzkach bude kus torty, ale ta sa nebude ani nejak speci zdobit ani nic, sak ju nikto celu neuvidi, kedze vysluzky uz budu pripravene :-D to ja zase sladke lubim :-) ja keby som mala drzat dietu, mne mozu zakazat hocico, len nie sladke 8-) ale mam jednu vyhodu, tie kolace, co sa na hostine nezjedia zoberie mamina este do prace, robi totiz v jednej stavebmenj firme kde ich je asi 30 a chlapi odtial lubia velmi sladke :-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?