Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte babule :) Mne sa dnes tiez snivalo o svadbe, ale nieco zle, nieco sme nestihali alebo neviem... nepamatam si uz, ale viem ze nieco neslo podla planu :-N :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@bybi neboj bybi, všetko pôjde úplne úžasne, pretože tie horory sa ti snívajú a prežívaš ich už teraz :-D u mňa to také isté nie je vôbec, mne sa nesníva ani dobré ani zlé :-N no o tom, ako bude deň prebiehať, nemám ešte ani šajn, síce tú tému začneme, ale nikdy nedokončíme :-D a stále sme sa nedostali k nácviku prvého tanca, to bude celkom sranda ešte :-N
Odpovedať
Profilova fotka
inak, práve robím predbežný plán na svadobnú cestu....nemáte nejaké návrhy, čo by sa dalo pekné vidieť v Čechách? :-)
Odpovedať
@angieska :-D no mi sme minule zacali som mu ukazala kroky k valciku a asi 2 minutky sme tancovali a povedal ze to je lahke a uz sme skoncili....tak co uz s nim narobim :-D mne sa paci Praha...alebo potom nejake hory co tam maju...
Odpovedať
Profilova fotka
@angieska My sme zatial len raz skusali prvy tanec... A sme si hovorili ze zacneme cvicit a odvtedy nic... A to uz bolo aj 3-4 tyzdne dozadu... Ale budeme musiet zacat... Len ked ja nemam ani cas, potrebovala by som ason 26hodinove dni, nech mam na vsetko cas :-| ach jaj...
Odpovedať
Profilova fotka
juchuu babule včera sme si s manželom rezervovali svadobnu cestu na kretu, tak sa veľmi teším.
Odpovedať
Profilova fotka
@dracica6663 no ja som trošku pokojnejšia po bratrancovej svadbe, ukázalo sa, že mám super partnera, perfektne sa zabával, vkuse so mnou tancoval, ale akonáhle odbila polnoc a chvíľka bola pauza kvôli odčepčeniu, moja polovička zalomila v sklade medzi koláčmi :-N takže som sa už bavila sama do rána, keďže som potrebovala sviežeho na šoférovanie nad ránom :-) jedine ten viedenský valčík ma trošku desí, ale tak snáď sa aj k tomu dopracujeme :-) no Prahu máme v rozpise, ale len ako okrajovú možnosť, má tam sesternicu, takže tam môžeme kedykoľvek skočiť, skôr nejaké iné miesta hľadám....
Odpovedať
@michala.s super, a kedy odchadzate ???
Odpovedať
Profilova fotka
@bybi s tými dňami mi niečo hovor :-| ja sa pol dňa nudím kým je drahý v práci a keď príde, zrazu nie je čas už na nič, o chvíľu treba ísť spať :-(
Odpovedať
Profilova fotka
az po kačkinej svadbe dovtedy nejako nie je casu
Odpovedať
Profilova fotka
@michala.s blahoželám, to budete mať super :-)
Odpovedať
@angieska no to mas super ja sa obavam ze tym prvym tancom aj skonci ze to uz bude aj posledny :-( ze valcik by zvladol ale ze potom ako bude tancovat...som mu povedala ze ako chce...vsak nie je nikde nejaka sablona podla coho sa ma ist.....
Odpovedať
Článok sa načítava...
@michala.s vsak to tam bude akurat teploty...v septembri vsak? Aj my sme chceli ist, niekam ale to sa asi uvidi az po svadabe ci sa pojde alebo nie tento rok...
Odpovedať
Profilova fotka
@dracica6663 a tak myslím, že sa zabaví, veď v podstate každý bude na parkete a bude chcieť byť s tebou ;-) ja som sa tiež obávala a nakoniec ma on ťahal na parket :-) bral to ako reparát po poslednej neúspešnej zábave, takže bol na seba hrdý, že som bola spokojná :-D skôr sa obávam, aby mi nezalomil po polnoci :-N
Odpovedať
@angieska no to je asi uz jedno po polnoci to tam asi vela ludi uz nebude a aj ty budes viacej unavenejsia...vsak chilu posedite porozpravate sa s hostami a potom par tancov a zase posedite a tak...vsak ako bude vladat :-) neboj, toho by si sa nemala az tak bat
Odpovedať
Profilova fotka
@dracica6663 no posedieť nemôže, to bude zaspávať :-D ale niečo na neho vymyslím, žení sa len raz v živote, musí to zvládnuť :-D
Odpovedať
@angieska no vsak uz niejake zeny nahovoris aby ho zobrali tancovat ak bude zaspavat :-)
Odpovedať
@dracica6663 mne sa sniva az moc a stale, ze stresujem, ze to nie je dobre a to nestiham, som uz zufala a to uz sa mi sniva vyse pol roka
Odpovedať
Profilova fotka
@angieska ked ja sa ani nemam kedy nudit... doobeda v praci, poobede v druhej praci :-D
Odpovedať
ja mam zase tiez podobny problem, ja mojho tancovat nedostanem, len take 'plouzaky', tak neviem ako to bude vyzerat, on ani nema rad nasu hudbu a greci maju typicky ten svoj tanec, tak ja neviem, co bude a ci vobec bude tancovat, lebo ked som mu povedala, ze celu noc musime tancovat, tak povedal, ci srandujem a on ma zas problem, lebo ja chodim spat so sliepkami, ci mui tam nezaspim :-| , dufam, ze nie ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@dracica6663 jaj, tak to určite sa nájde niekto, kto ho bude ťahať, problém je jediný, že on je potom max nespoločenský, keď chce spať :-S
Odpovedať
Profilova fotka
@bybi nj, v robote to zbehne, ja som teraz nezamestnaná, tak sa nudím :-D
Odpovedať
ja som dnes taká happy baby :-D zarezervovala som nám apartmán na našu svadobnú noc :-) veľmi sa tešíííím a taktiež sme sa rozhodli, že budeme mať večeru podľa pôvodného plánu - len najbližšia rodina, a potom okolo desiatej prídu aj naši kamaráti - okolo 20 ľudí.. tešííím sa, bude paaaaaarty x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab super Simi :-) naša svadobná noc sa bude konať cca o 5 dní neskôr, keďže ja ostávam doma a drahý ide ešte do roboty :-) a ešte musíme nájsť nejakú izbu v Krakowe na tú príležitosť :-)
Odpovedať
@angieska jáj, no dúfam, že my budeme mať svadobnú noc vtedy kedy sa patrí :-D
Odpovedať
@angel1979 hihi :-D napodobne zo spanim...ked sme zacali spolu chodit sme isli na disko on nechcel tancovat a tak sama nebudem a som sedela vedla neho celu noc az som zaspala...to bola fajn diskoteka tak som si pospinkala :-D to tu vsetci chlapi taky ze neradi tancuju....
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab Super Simi :) My zostavame spat tam kde je aj hostina, ved ty si tam bola tusim :)
Odpovedať
@bybi áno, my sme tam boli papať.. a akurát mali vyzdobené na svadbu :-) krásne to tam bolo, a aj jedlo bolo chutné x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab Tak to som rada, lebo my budem mat v tej prednaj sale svadbu, v tej restike, kedze nas je len 40... ta druha sala je asi pre 120 ludi, tam by sme sa stratili :)
Odpovedať
@bybi neviem si to už nejak dobre predstaviť ako to tam je.. tam v tej prednej časti je aj bar, že??
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?