Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
@lucia3006 no dúfam, že sa nám to podarí tento týždeň.. teda musí sa :-p bohatstvo, ja neviem porátať tie koláče sprosté, a koľko budem každému dávať do výlsužky.. a včera som uvidela zoznam, čo ide svokra vypekať - 14 druhov suchého pečiva - no som zvedavá, či sa to poje :-D
Dobre ranko :)
@simcab Simi nemas za co :) som rada ze som pomohla :)
My davame do vysluziek 15 kolacov a na stol pocitame 3 ks zakuskov. Suche bude moja teta piect, ale vobec neviem ze kolko.
@ladyjh Janka ggratulujem k svadbicke, napis nam trosku viac :) Idem pozriet fotky :)
@simcab tak vam zostane, ved to sa nepokazi :) ja by som na tvojom mieste stale objednala 2-3 zakusky na osobu + vysluzky. Lebo kto ma chyt na sladke, vela slaneho mu nepomoze :) A slane, ked budete mat vela, zostane vam po svadbe :)
@simcab nam vysluzky uz spravia rovno do krabic ked budeme objednavat zakusky na svadbu, takze uz ked to bude nachystane, uz tam nebudem nic dokrajovat potom :)
ahojte :-) tak nám sa cez víkend podarilo polovičke konečne oblek kúpiť, bolo to rýchle a perfektne mu sedí, jedine dĺžku nohavíc mu upravia :-) inak si užívam to, že v BA je slnko-teda bolo cez víkend, pretože na východe vkuse búrky zúrili.
@ladyjh blahoželám k svadbe a prajem všetko naj do manželského života :-)
@simcab waw, tebe sa to už poriadne skrátilo, o chvíľu si pani a potom budeme zariaďovanie riešiť spolu a snáď aj iné "starosti" :-D ako to tak čítam, asi mám fakt šťastie, že o koláče sa vôbec nemusím starať, jedine to potom budem do krabíc nakladať a rozvážať po rodine x-)
@angieska jáj, no koláče sú témou č.1 momentálne :-D včetci chcú všetkého véééééééééééééľa.. no som ja zvedavá ako to dopadne - podľa mňa ako každý rok na vianoce - že sa bude kvantum vyhadzovať... :-p
@simcab ja na tvojom mieste by som dala tých 15 zákuskov a suché potom doložíš... suché koláčiky sa Ti zídu hlavne pred kostolom a aj potom na hostine, lebo sa nebudú topiť a budú môcť byť priamo na stoloch, tie krémové budú musieť byť v chlade...
@simcab tak daj 10 kusov... :) ale kúp si k tomu menšie krabičky, aby sa ti nestalo, že budete mať veľké krabice a aj 15 zákuskov v nej bude vyzerať málo...
Ahojte kocky, tak sa tu poslusne hlasim :-) vcera vecer sme sa vratili z dovolenky, mali sme sa fantasticky, uzivali sme si slniecko, more a all inclusive, kde sme nemuseli ani prstom pohnut :-) absolvovali sme vylet do Petry, v tej horucave to bolo dost narocne, ale urcite to stalo za to ;-) tiez sme boli na jednom vylete spojenom s so snorcholovanim/potapanim a mali sme to stastie, ze sme videli korytnacku - karetu a aj sme si s nou zaplavali :-)
Teraz sa idem snazit preluskat vsetky prispevky, co som necitala, nech viem, co sa tu za tych 12 dni udialo :-) krasny den vsetkym zelam
@nikol18 jeeeej, vitaj späť :-) dúfam, že si si dobre oddýchla a teraz si plná energie :-) lúskanie príspevkov nezávidím, mne stačí, keď po dvoch dňoch mám hľadať :-D
@bybi už to máme len za mesiac :-)
@angieska viem, uz len mesiac x-) A prave mi prisla sms od kamosky ze sa im dnes rano narodilo dievcatko :) A este cakam jednu od druhej kamosky, ktora mala termin v piatok a malemu sa nejako nechce :)
@dracica6663 kráti a poriadne....najhoršie je, že sa prestávam tešiť :-( na život so svojim drahým sa teším, ale je veľa iných vecí, čo mi tú radosť uberajú :-( pred časom som uvažovala, ako sa simi môže netešiť, teraz je úplne chápem