Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
@lucia3006 no dúfam, že sa nám to podarí tento týždeň.. teda musí sa :-p bohatstvo, ja neviem porátať tie koláče sprosté, a koľko budem každému dávať do výlsužky.. a včera som uvidela zoznam, čo ide svokra vypekať - 14 druhov suchého pečiva - no som zvedavá, či sa to poje :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab my sme do vyslúžiek dávali 15kusov a na osobu sme rátali asi tak 4-5kusov a stačilo to :)
Odpovedať
@lucia3006 no len ako mám teraz rátať koľko plnkových objednať, keď svokra napečie milión suchých???
Odpovedať
a ake kolaciky davate robit? co nesmie chybat? ja velmi nie som kolacikova, viem, ze mamka pomoze vybrat, ale chcem od Vas nieco pocut
Odpovedať
@angel1979 my objednáme dobošky, medové rezy, marlenku, punčový, niečo s orechami, a už neviem :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Dobre ranko :) @simcab Simi nemas za co :) som rada ze som pomohla :) My davame do vysluziek 15 kolacov a na stol pocitame 3 ks zakuskov. Suche bude moja teta piect, ale vobec neviem ze kolko. @ladyjh Janka ggratulujem k svadbicke, napis nam trosku viac :) Idem pozriet fotky :)
Odpovedať
dakujem a ovocne nic?
Odpovedať
@bybi no však aj ja som rak rátala, že kúsok torty, 8 plnkových a zo 5 suchých.. ale keď bude toľko suchých, tak neviem :-(
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab tak vam zostane, ved to sa nepokazi :) ja by som na tvojom mieste stale objednala 2-3 zakusky na osobu + vysluzky. Lebo kto ma chyt na sladke, vela slaneho mu nepomoze :) A slane, ked budete mat vela, zostane vam po svadbe :)
Odpovedať
@bybi no práveže ona nebude robiť nič slané, iba sladké - suché
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab aha... tak objednaj este 2 plnene na osobu :) to nie je vela a nemalo by byt ani malo ked budu aj suche :)
Odpovedať
@bybi ok, a do výslužiek??
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@simcab do vysluziek my objednavame 15, ale ked vy budete mat nejake sladke, mozno 10 a 5 tych suchych??
Odpovedať
@bybi ďakujem pekne za pomoc.. ale vy budete dávať iba tých 15 koláčov,a tortu už nie asi, však?? ja som rátala kúsok torty, 8 koláčov + tie suché..
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab nam vysluzky uz spravia rovno do krabic ked budeme objednavat zakusky na svadbu, takze uz ked to bude nachystane, uz tam nebudem nic dokrajovat potom :)
Odpovedať
@bybi ok, vďaka za pomoc ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte :-) tak nám sa cez víkend podarilo polovičke konečne oblek kúpiť, bolo to rýchle a perfektne mu sedí, jedine dĺžku nohavíc mu upravia :-) inak si užívam to, že v BA je slnko-teda bolo cez víkend, pretože na východe vkuse búrky zúrili. @ladyjh blahoželám k svadbe a prajem všetko naj do manželského života :-) @simcab waw, tebe sa to už poriadne skrátilo, o chvíľu si pani a potom budeme zariaďovanie riešiť spolu a snáď aj iné "starosti" :-D ako to tak čítam, asi mám fakt šťastie, že o koláče sa vôbec nemusím starať, jedine to potom budem do krabíc nakladať a rozvážať po rodine x-)
Odpovedať
@angieska jáj, no koláče sú témou č.1 momentálne :-D včetci chcú všetkého véééééééééééééľa.. no som ja zvedavá ako to dopadne - podľa mňa ako každý rok na vianoce - že sa bude kvantum vyhadzovať... :-p
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab ja na tvojom mieste by som dala tých 15 zákuskov a suché potom doložíš... suché koláčiky sa Ti zídu hlavne pred kostolom a aj potom na hostine, lebo sa nebudú topiť a budú môcť byť priamo na stoloch, tie krémové budú musieť byť v chlade...
Odpovedať
@lucia3006 hmmm 15 je veľa.. :-p
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab tak daj 10 kusov... :) ale kúp si k tomu menšie krabičky, aby sa ti nestalo, že budete mať veľké krabice a aj 15 zákuskov v nej bude vyzerať málo...
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte kocky, tak sa tu poslusne hlasim :-) vcera vecer sme sa vratili z dovolenky, mali sme sa fantasticky, uzivali sme si slniecko, more a all inclusive, kde sme nemuseli ani prstom pohnut :-) absolvovali sme vylet do Petry, v tej horucave to bolo dost narocne, ale urcite to stalo za to ;-) tiez sme boli na jednom vylete spojenom s so snorcholovanim/potapanim a mali sme to stastie, ze sme videli korytnacku - karetu a aj sme si s nou zaplavali :-) Teraz sa idem snazit preluskat vsetky prispevky, co som necitala, nech viem, co sa tu za tych 12 dni udialo :-) krasny den vsetkym zelam
Odpovedať
Profilova fotka
@nikol18 jej Nikol vitaj spat :) A tu korytnacku zavidim, zboznujem snorchlovanie :) Oddychnuta?
Odpovedať
Profilova fotka
@nikol18 jeeeej, vitaj späť :-) dúfam, že si si dobre oddýchla a teraz si plná energie :-) lúskanie príspevkov nezávidím, mne stačí, keď po dvoch dňoch mám hľadať :-D @bybi už to máme len za mesiac :-)
Odpovedať
@angieska @bybi uz sa Vam to ale krati :-) @nikol18 ahoj ty sa mas oddychnuta, vela zazitkov....super...tu sa toho asi ani moc neudialo
Odpovedať
Profilova fotka
@angieska viem, uz len mesiac x-) A prave mi prisla sms od kamosky ze sa im dnes rano narodilo dievcatko :) A este cakam jednu od druhej kamosky, ktora mala termin v piatok a malemu sa nejako nechce :)
Odpovedať
Profilova fotka
@dracica6663 kráti a poriadne....najhoršie je, že sa prestávam tešiť :-( na život so svojim drahým sa teším, ale je veľa iných vecí, čo mi tú radosť uberajú :-( pred časom som uvažovala, ako sa simi môže netešiť, teraz je úplne chápem
Odpovedať
Profilova fotka
@bybi jeeeej, tak to sú krásne správy :-) no čuduješ sa drobcovi, že mu je u mamy tak dobre? ;-)
Odpovedať
@angieska a co ti ubera tu radost?
Odpovedať
Profilova fotka
@dracica6663 je toho veľa, snáď to prejde, tu sa veľmi rozpisovať nechcem....v jednoduchosti je to asi priveľa zmien naraz
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?