Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
@z.junasova Jaj, tak dufam ze aj tebe sa coskoro podari nieco najst... Ja som mala presne tuto istu situaciu minuly rok v januari, tiez nas prepustili lebo prestahovali financne na sever... ta nasla som si lepsiu pracu, tak dufam ze aj teraz sa mi postasti... Len je skoda, ze je to pred svadbou a takto mi to trosku znicilo to tesenie sa...
@z.junasova no, je to tam lacnejsie aj ludia menej zarabaju... ale minuly rok to prestahovali zo severu na juh, tak nechapem, preco to teraz davaju naspat..
baby, vy čo máte dlhé vlasy - zvyknú vás "bolieť vlasy"?? :-) ja som sa s tým zobudila ráno, že ma bolia na jednom mieste, a teraz už nejdem vydržať :-(
@simcab Mňa väčšinou boleli len vtedy keď som ich mala veľmi dlho v cope vysoko na hlave. Ja skoro vôbec cop nenosím. Ale podľa toho čo píšeš, tak neviem.
@z.junasova no len moje vlasy po pás sa už nijakým spôsobom nedajú dostať do štipca :-D a ak sa mi to aj podarí, o chvíľu spadne, lebo sú vlasy ťažké.. na svadbu mi kázala kaderníčka kúpiť 60 sponiek, tak som zvedavá, či nebudem mať 10-kilovú hlavu :-D
@simcab Teda neviem či mám závidieť alebo ľutovať takú hustú hrivu :-D Mne ešte aj začali vlasy viacej vypadávať, asi zo stresu, takže mne bude kaderníčka dávať ešte aj príčesok :-) A kolegyne mi akosi hovoria že som nejako pochudla, ale ja som si to nevšimla, tak musím doma hupnúť na váhu. :-D
@simcab aj moje.... :-) ja to tiez tvrdim ze uz bolo dost dlhych vlasov...mam ich len kvoli ucesu na svadbe...
baby neviete ci sa hodi valcik na holki ve snu se vdavam ? mne sa to paci ale neviem ako by sme na to tancovali
@dracica6663 no nie, klasický valčík je viedenský, to sú tie také otočky, a je to rýchle.. anglicky je pomalý, a má aj iné kroky, proste je to iný tanec.. čo si nechodila na tanečnú, osoba??? :-D
@simcab juuuj simi, to poznam, mne sa to stava najma vtedy ked mam vypnuty nejaky uces od kadernicky a potom ked dam dole vsetky sponky, citim asi kazde nervove zakoncenie na hlave :-D
@simcab staci ked si to hodis do youtubu, tam som nasla vela takych videjok ak spomalenych plus ti tam nejaky clovek do toho rata, takze to dobre vidiet :-) napr. tu: http://www.youtube.com/watch?v=gl0g0g...
Ahojte baby tak sa hlásim, už ako vydatá pani :-D super deň, slniečko, super nálada, kľud a bez stresov... prebehlo to rýchlo ako každá svadba... :-) fotenie bola najlepšia časť dňa...super na uvoľnenie sa pred obradom ;-)
sranda bola ked sme sa vrátili z fotenia 14.05 a mojmu pri vystupovaní z auta, praskli nohavice medzi nohami---takááá dzúúúraaa :-D :-D :-D... a rehotali sme sa tomu... a oproti býva suseda krajčírka (nepozná nás ale svokrovcov) a náhodou bola doma, tak sme o 20min. mali zašité :-) všetko sme super stihli a o 15.25 sme šťastní vyšli z matriky :-)
včera sme sa už vrátili do rakúska... dnes som vybavila hlavné úrady a dôlezite veci ohladom priezviska.. a zajtra prvý pracovný deň... :-p
@simcab vies co chodila ked som bola v 1 roc.na ZŠ a nacvicovali sme čaču ale stale tie iste kroky do okola neposuvali sme sa dalej ked som ich uz vedela...tak ma to prestalo bavit a uz som tam nechodila .-) no ale dik za maly ,,kurz,, :-D
@mirka_martin gratulujeeeeeem a prajem všetko dobré do spoločného života, veľa krásnych, štastných chvíľ :) som rada, že vám to všetko dobre dopadlo, že ste si to s manželom užili :)