Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@z.junasova Jaj, tak dufam ze aj tebe sa coskoro podari nieco najst... Ja som mala presne tuto istu situaciu minuly rok v januari, tiez nas prepustili lebo prestahovali financne na sever... ta nasla som si lepsiu pracu, tak dufam ze aj teraz sa mi postasti... Len je skoda, ze je to pred svadbou a takto mi to trosku znicilo to tesenie sa...
Odpovedať
Profilova fotka
@bybi Takže sa to u vás nejak húfne sťahuje na sever :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@z.junasova no, je to tam lacnejsie aj ludia menej zarabaju... ale minuly rok to prestahovali zo severu na juh, tak nechapem, preco to teraz davaju naspat..
Odpovedať
baby, vy čo máte dlhé vlasy - zvyknú vás "bolieť vlasy"?? :-) ja som sa s tým zobudila ráno, že ma bolia na jednom mieste, a teraz už nejdem vydržať :-(
Odpovedať
@simcab to ta asi bude boliet hlava...vlasy nebolia ...ci?mna zase boli krk zle som asi spala... :-|
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab Mňa väčšinou boleli len vtedy keď som ich mala veľmi dlho v cope vysoko na hlave. Ja skoro vôbec cop nenosím. Ale podľa toho čo píšeš, tak neviem.
Odpovedať
@dracica6663 ale jasné, že nie vlasy, to je len tak na pocit, že sú to vlasy :-D neviem vydržať ich mať ani v gumičke ani rozpustené ani nič.. vrrrr
Odpovedať
@z.junasova tak ja mám vlasy dlhánske, a v poslednej dobe ich mám vkuse v cope, keď je takto horúco :-p len neviem čo s tým mám robiť..
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab Ja si dávam vlasy radšej do štipca, neťahá mi to tak vlasy ako gumička.
Odpovedať
@z.junasova no len moje vlasy po pás sa už nijakým spôsobom nedajú dostať do štipca :-D a ak sa mi to aj podarí, o chvíľu spadne, lebo sú vlasy ťažké.. na svadbu mi kázala kaderníčka kúpiť 60 sponiek, tak som zvedavá, či nebudem mať 10-kilovú hlavu :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab Teda neviem či mám závidieť alebo ľutovať takú hustú hrivu :-D Mne ešte aj začali vlasy viacej vypadávať, asi zo stresu, takže mne bude kaderníčka dávať ešte aj príčesok :-) A kolegyne mi akosi hovoria že som nejako pochudla, ale ja som si to nevšimla, tak musím doma hupnúť na váhu. :-D
Odpovedať
@z.junasova no tak som rada, že mám toľko zdravých vlasov, ale už je s tým oštara.. po svadbe pôjdu dole :-)
Odpovedať
@simcab aj moje.... :-) ja to tiez tvrdim ze uz bolo dost dlhych vlasov...mam ich len kvoli ucesu na svadbe... baby neviete ci sa hodi valcik na holki ve snu se vdavam ? mne sa to paci ale neviem ako by sme na to tancovali
Odpovedať
@dracica6663 čosi, to je pomalé.. na to iba anglický valčík - ten budeme mať aj my na ricky martin - private emotion
Odpovedať
@simcab aky je anglicky valcik? to sa este aj rozdeluje nie je len jeden valcik :-D moje nervy :-)
Odpovedať
@dracica6663 no nie, klasický valčík je viedenský, to sú tie také otočky, a je to rýchle.. anglicky je pomalý, a má aj iné kroky, proste je to iný tanec.. čo si nechodila na tanečnú, osoba??? :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@simcab juuuj simi, to poznam, mne sa to stava najma vtedy ked mam vypnuty nejaky uces od kadernicky a potom ked dam dole vsetky sponky, citim asi kazde nervove zakoncenie na hlave :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@dracica6663 ten anglicky mozes poznat pod nazvom waltz :-D
Odpovedať
@nikol18 hej? walz je anglický valčík??
Odpovedať
Profilova fotka
@bybi joooj to ma velmi mrzi s tou pracou :-| , drzim mooooc palceky, nech sa ti podari cim skor nieco nove najst ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab ano :-) hod to do googlu a hned ti to najde :-)
Odpovedať
@nikol18 ou kej, však ja ti verím :-D ;-)
Odpovedať
@nikol18 kurnik, len potrebujem vidieť základný krok, lebo si ho už dobre nepamätáme.. musím večer poňúrať po nete..
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab staci ked si to hodis do youtubu, tam som nasla vela takych videjok ak spomalenych plus ti tam nejaky clovek do toho rata, takze to dobre vidiet :-) napr. tu: http://www.youtube.com/watch?v=gl0g0g...
Odpovedať
@nikol18 super! ďakujem pekne ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte baby tak sa hlásim, už ako vydatá pani :-D super deň, slniečko, super nálada, kľud a bez stresov... prebehlo to rýchlo ako každá svadba... :-) fotenie bola najlepšia časť dňa...super na uvoľnenie sa pred obradom ;-) sranda bola ked sme sa vrátili z fotenia 14.05 a mojmu pri vystupovaní z auta, praskli nohavice medzi nohami---takááá dzúúúraaa :-D :-D :-D... a rehotali sme sa tomu... a oproti býva suseda krajčírka (nepozná nás ale svokrovcov) a náhodou bola doma, tak sme o 20min. mali zašité :-) všetko sme super stihli a o 15.25 sme šťastní vyšli z matriky :-) včera sme sa už vrátili do rakúska... dnes som vybavila hlavné úrady a dôlezite veci ohladom priezviska.. a zajtra prvý pracovný deň... :-p
Odpovedať
@simcab vies co chodila ked som bola v 1 roc.na ZŠ a nacvicovali sme čaču ale stale tie iste kroky do okola neposuvali sme sa dalej ked som ich uz vedela...tak ma to prestalo bavit a uz som tam nechodila .-) no ale dik za maly ,,kurz,, :-D
Odpovedať
@mirka_martin mirka, ešte raz vám gratulujem :-) a veľmi sa teším, že ste mali taký krásny deň.. x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@simcab ďakujeme :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mirka_martin gratulujeeeeeem a prajem všetko dobré do spoločného života, veľa krásnych, štastných chvíľ :) som rada, že vám to všetko dobre dopadlo, že ste si to s manželom užili :)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?