Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
@z.junasova@simcab no ja sa tiez dusim na vlastnej stave v robote ]-( ale doma to neni o moc lepsie, vcera som mohla zacat vetrat az o pol desiatej vecer, ked bolo vonka konecne trosku chladnejsie ako vnutri uff =-)
my chceme ist v sobotu zase na Devin, bude tam festival, som zvedava ake bude pocasie, ale inak sa celkom tesime, lebo teraz kvoli praci sa ani poriadne nevidime :-S
ja tu mám 20 stupňov, tak pohoda.. ale veľmi mi nezáviďte, pretože toto je jediné obdobie, keď je tu ako-tak znesiteľná teplota.. ešte aj začiatkom augusta som tu sedela v mikine :-S
inak na celý deň nechávam doma zatvorené okná aj zatiahnuté závesy, a otváram až večer..
no my mame bytove okna otocene len na jednu stranu, a to na vychod, takze aj napriek zatiahnutym a zatvorenym oknam tam teraz mame cca 27 a viac stupnov :-o ... cez den trosku pomaha ventilator a spime pri otvorenych oknach ale nie je to prijemne, lebo po svadbe mi naplno prepukla nadcha,stale smrkam a mam podrazdene hrdlo a sliznice, ze sa mi rano velmi zle dycha :-x
vcera som akurat pitvala gratulacne kytice, tak to mi tiez moc nepomohol vsetok ten pel ... jaj ale aspon nam tie zvysne budu este chvilku robit radost :-)
@simcab@slawenka Aj ja to mám podobné. Ráno doma všetko pozatváram, dvere, žalúzie a keď prídem domov prezliekam sa do plaviek :-D Ja som tiež chcela cez víkend niekam vypadnúť, buď Lodenica Piešťany, chata Hodruša-Hámre alebo chata Bzince pod Javorinou :-D Aaach toľký výber a my musíme dať opraviť auto tento víkend. ]-( Tak som zvedavá či niečo z toho vyjde.
@slawenka My zas bývame v klasickom paneláku, na jednu stranu svieti slnko - spálňa, detská - tú máme zabarikádovanú a druhá strana - kuchyňa a obývačka je trošku lepšia, dá sa vydržať.
Ja idem o jednej domov a super by bodlo kúpanie v nejako jazere, ale ako na potvoru nemám doma auto ]-(
@z.junasova my sme tiez panelakovi :D, ale vsetko na vychod - spalna, obyvacka i buduca detska (momentalne skladisko nepotrebnych veci) a kuchyna pre zmenu nema okno, je to len predlzena cast obyvacky ... jedina chladnejsia cast bytu je kupelka ... dneska rano sme tam museli aj nasu skreculku prestahovat, lebo uz nezvladala to teplo chudinka chlpata |-|
@slawenka Aj u nás má detská izba zatiaľ funkciu skladiska a suším tam aj opraté veci, lebo sme na prízemí a ešte som nemala odvahu vyvešať to von :-N A je tam aj stôl na PC, ale aj tak vždy sedíme s notebookom v obývačke. :-D
sranda ake podobne to vsetko mame :D, my tiez susime v "sklade" ako to volame, na balkone zatial mozme susit len ked sme doma ... ma sice 5 m2, ale je dlhy a uzky, takze tam pradlo nie je chranene a treba strazit ... ked opat nasporime bubaciky planujeme to zasklit :) kedze vsak koncom roka ideme pravdepodobne kupovat garaz, nebude to asi tak skoro, lebo aj mimi nieco stoji a dufam, ze sa nam coskoro postasti x-)
jaj, cez vikend asi nahodim par fotiek do albumu ... nahlady, co nam zatial poslal fotograf su uplne paradne x-)
@z.junasova dakujem ti pekne
baby dnes som skusala saty mna asi porazi take tplo mi bolo v nich a to som ich ala 5 minut...asi to neprezijem ...keby sa aspon o nieco ochladilo... :-( bojim sa ze mi bude zle ked budem mat priviazane saty...
@rony2011 ja som nesla nikam neverim ani samoopalovacim a ked si tehu k comu ti blahozelam neriskuj nic a co ked budes biela kuk moje fotky aj ja som bola aj som cele toto leto ako riaditelka vapenky :-D
@z.junasova@simcab ja som prispievala,pytala sa no nebavi ma pisat niekde kde mi vacsinou nikto neodpovie ... stavalo sa to aj vam ked tu bolo veeeela prispevkov len niekedy cely den nikto neprispel len ja a aj tak nic a tak som prispievat prestala potom na FB si ma poniektore zmazali tak som pokracovala a zmazala som poniektore dalsie aj ja ...
@dracica6663 ja uz tu urcite nebudem prajem Ti prenadhernu svadbu taku aku ju chcete,najma NO STRESS x-)
@trdielko149 no tak ja som bola tiež total biela, keďže celý čas pred svadbou bolo škaredo.. jediný raz som mala oblečené plavky keď som natierala bránu.. ale to ma veľmi nezachránilo.. no mne to nevadí..
@dracica6663 nic neboj to patrí k tomu. my sme sa tiez tak pohádali a pohodka. su stresy. môjho nezaujíma ohladom svadby nic vsetko musim riesit ja a pomáha mi mamča a ešte potom ked sa pýtam svokry tak taje uplne na nic. vsetko uplne inač a ešte niekedy mam pocit ze vsetko robi napriec. (menej ludi, naco fotografa, naco ovocie, naco gravirovat obrucky, ....... a strasne vela co ofrfle)
@dracica6663 to us uz stresy pred svadbou ...nic neboj ...
@trimity2 ja som tiez na vsetko bola sama nakolko manžel je vojak a vratil sa mi z vycviku v piatok o 17h pobede den pred svadbou ...a to bolo tretikrat v tomto roku ..svokra frflala na vsetko ale ze na totalne vsetko a naco take parady ze aranzerka a vyzdoba,preco chces mat kyticu z ruzi nestacia ti lacne kvety,preco 3 chody jedla,preco taka torta krasnou bodkou bolo vo stvrtok pred svadbou ked povedala (sa stazovala svagrinej) ze nervacim lebo Tomino tam nie je a ved keby aj v sobotu prisiel ze ved to vobec nevadi !!!!!!!!!!!!!! a tak som na nu hystericky navrieskala,rozrevala som sa ja rozrevala som si Emmušku a sli sme vonka .... a ked sme sa vratili bolo dobre odrazu uz same prepac a neviem co .... musim sa priznat ze obdobie pred svadbou by som nevratila ale samotny den D hned :-)
my sme si svadbu zariadovali spolu s manzelom (ako pekne to znie x-)), bolo to super, zo zaciatku sme aj rozpravali, ze ako postupujeme s pripravami, ale ked svokrus furt ofrflavala, tak sme s tym prestali, naco si kazit naladu :-p
my si tiez zariadujeme so snubencom a musim povedat ze vela vybavi aj sam, šikovník moj, len on sa k tomu stavia ako k bojovej ulohe (však chlap) takže nemôžem s nim moc riešiť problemy typu čo je krajšie , toto alebo ono, ale zvoliť štyl -problem- nájsť riešenie :-D veru, pokiaľ ide o rozoberanie s rodinami, držme sa overeného pravidla -menej je viac ;-)
@dracica6663 neboooj, co citam, ono to tak pred svadbou zvycajne byva, ze sa dvaja posekaju, predsa len je toho na vas vela, ale verim, ze zajtrajsi den si uzijete, drzim moc palce, aby to dopadlo presne podla predstav a potom daj vediet, ako ste sa mali :-)
baby vcerajsi den bol priserny len sme behali a nahanali sa rozdelovali zakuzky do krabick hroza vsetko sa topilo...som zvadeva na dnes........
uz ani spat nemozem...sstrasne a citim ze som este ospala...ale neda sa mi zaspat...vsetci spia len ja som hore...
asi pojdem robit vyzdobu...a este pierka pre slobodnych....
tak sa tu majte...
dufam ze nebude dnes take horko...v tych satach sa ale potim :-(
@simcab jeeej ahoj moja, no uz je to dobre :-) vlastne tak dobre, za zajtra odchadzame s drahym na dovolenku :-D tak sa moc tesim...po pobyte v nemocnici mi taky prijemny relax dobre padne :-) vtipne bude ked sa vratime, uz budeme mat len nieco vyse mesiaca do svadby, nastastie nam chybaju uz len malickosti. Vcera sme boli poriesit vino, takze dalsiu polozku zo zoznamu mozem skrtnut :-)
Tak baby mame po tom !!!!!!!! Den bol taky ze v piatok zakuzky,rozvazali sme, ozdobovali dom...v sobotu dokoncili ozdoby...a varili obed ja som behala kvetinarke do kostola, pre dalsie zakuzky od cukrarky...bolo velmi teplo tak sme vsetky zakuzky radcej nechali u nej...nemali sme to kam dat...POhoda vsetci sa cudovali ze co nestresujem a som v pohode ako by som sa ani nevydavala....ja som taky clovek nestresujem aspon to nie je vidno... ;-)
O 11 mala vizazistka/kadernicka prist to bola sestranici LUCKY ...lenze neprisla...volala som je aspon 10x ale nezdvihala...o 12 hodine uz som bola nervozna zeco teraz budeme robit...tak sme isli nasej kadernicke takej starej...tak mi rychlo dala natacky...a o 12.30 mi volala kadernicka ze mala autohavariu...ale ze pride len musela ist pomali lebo mala zlepeny naraznik na aute,,,,tak teda z natackami som utekala domov ze ona ma dokonci....Rychlo ma malovala,vlasy robila 13.30 sme sa mailo fotit ja som nemala dokoncene vlasy...vlala som fotografovi ze meskat budeme..o 13 h prisiel drahy a cakal ma tolko v druhej izbe...este o 14 h. som nemala vlasy dokoncene...a hostia prichadzali ....prsierny pocit...tak o 14.15 uz som bola aj oblecena...a len som okolo hosti preletela lebo som nemala na nich cas vykecavat utekali sme do auta...a hned na fotenie...to sme sa fotili len do 15.10 a utekali domov na odcepcenie...tam bol este chaos ale o 15.30 sme vyrazili peso do kostola...tam to tiez take bolo z fararom...predlzoval omsu...na konci omse nepovedal ze sa mame ist podpisat len odidiel a mi sme tam cakali a pozerali ze co mame robit...otrasny knaz......
@dracica6663 hlavne že to dobre dopadlo a ako jeden moj oblubeny kanz povedal "slobodný ste z kostola neodišli" :-D trochu stresu a nestíhačiek k tomu celému patrí.. veľa šťastia v spoločnom živote!!! :-D