Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
@dracica6663 Tak to už mi pripadá ako nejaká kliatba neviest, daň, ktorú musia zaplatiť za tento nádherný deň. Mne sa tiež strašne veľa vecí pokazilo, najmä počas hostiny, ale prežili sme to. Tak dúfam, že vám sa hostina vydarila na 100% :-D A to dúfam, že ťa ešte nepostretne to čo mňa, že som po svadbe v kuse nejak chorá. Aj po tomto víkende sme aj s manželom prechladli, takže len smrkáme a bolí nás hrdlo ]-( Ale tak nečudujem sa, spali sme v stane a v piatok v noci som ani prikrytá nemusela byť ako bolo teplo a v sobotu v noci bola zrazu taká kosa, že som aj dva svetre mala na sebe :-|
@simcab Vyvolená :-D Ono vlastne ani u nás to nebolo až také radikálne, skôr som to brala tak že veď aspoň bola sranda. Napríklad až teraz keď pozerám niektoré fotky, tak som zistila že nás zdvíhali so stoličkami ešte pred odčepčením a zrejme to malo byť až po tom :-) hlavná družička mi dala závoj rovno dole bez toho že by sa ma opýtala či nechcem radšej hlávku sťať :-D ale to som si ani nevšimla keďže som bola ešte v šoku z toho zdvíhania na stoličkách :-N Potom hlavná družička zabudla na stredný rad pri vyberaní do vienka, chúdence museli na ňu 5min kričať aby sa vrátila. Ale ako hovorím, to sú také nepodstatné chybičky :-)
ahojte. tak sa hlásim po návrate zo skrátenej svadobnej cesty.miesto odchodu vo štvrtok po svadbe sme moju mamku odviezli do nemocnice so žlčníkovým záchvatom, v piatok hneď operácia, takže som aj zabudla na tešenie sa a mala som len strach, ako to dopadne :-( našťastie ju v utorok pustili domov, hojenie v pohode, mamka hneď začala chodiť, prišla na východ svokra s dobrým úmyslom, že bude pri mamke, aby sme mohli odísť, takže s týždňovým oneskorením sme vyrazili....ale svokra cestou ochorela, drží ju to doteraz, takže u nás len ležala, nakoniec to dopadlo tak, že sa s mamkou pohádali, svokra sa vrátila do ba, my sme sa vrátili dnes, videli sme ju len chvíľku, situácia napätá.... no proste neviem, kde je tá radosť z nového života :-| ale aspoň ten týždeň spolu bol super..... no a zajtra do novej práce, takže som zvedavá
@dracica6663 a samozrejme, tebe blahoželám ku svadbe, v sobotu som na teba intenzívne myslela v Karlových Varoch a Kadani - tam sa rapídne ochladilo a lialo celý deň, tak som dúfala, že to nemáš aj ty na slovensku :-)
tak ja sa pochvalim, ze som si dneska bola konecne pomenit doklady (OP, VP aj preukaz poistenca) 8-)
inak nemame nic nove, stale cakame a tesime na fotky, nahlady boli velmi pekne, dufam, ze do konca tyzdna sa nam ozve fotograf, nech uz mame vsetko vyrovnane :)
@dracica6663 draci gartulujem dodatocne aj ja a prajem vam obom krasny spolocny zivot. Dufam ze ste si ten den uzili, nenapisala si nic po kostole, tak tak dufam ze potom uz bolo vsetko ok :)
Ja som asi bola jedna z tych stastnych neviest ze vsetko islo casovo ako malo a nikde sme nemeskali (iba zenich prisiel o pol hodinu skor ako mal a musel cakat dole kym sa obleciem :))
My uz mame DVD zo svadby, nasi ho boli vcera zobrat a ze ho aj pozreli, aj sa nasmiali, tak som zvedava. Uz je na ceste sem v poste, tak dufam ze stihne do vikendu prist ze by sme si ho pozreli cez vikend :)
Inak tiez velmi nestiham, myslela som si ze budem mat viac casu ked sa vartim do prace, ale som sa mylila :-(
@dracica6663 Gratulujem a zelam vela stastia v manzelstve!!!!
@angieska Ako bolo v novej praci? dufam, ze sa ti tam paci.. :-)
@simcab Klebetit sa predsa moze o vselicom... v "nasej" teme sa nemusi len o konikovskych veciach rozpravat.. ;-) :-)
@bybi ako to ide s hladanim prace? Drzim vam palce!!! :-)
@bybi po kostole to islo ako po masle...boli tam chybicky ale dalo sa...napr. tortu nam nedali do chladnicky a ked sme prisli tak postavicky padali tak este aj srandu sme si spravili z toho e asi nevesta uz chce spat ked pada na zenicha :-D a tancovali sme do pol 5 rana...
@beronsche no tak v novej práci celkom pohoda, mám chaos z toľkých nových tvárí, ale všetci boli milí, vyšli mi v ústrety, je to dosť zmena oproti starej.....uvidím, či to tak ostane, alebo sa to zmení rapídne =-) no a včera sme už aj doklady posunuli do fázy vybavovania, takže chodím len s náhradnými papiermi a čakám sms, že už to je hotové :-) dnes ideme do rakúska pozerať postele, som zvedavá, či vyberieme, jednu máme aj na SK, ale je strašne široká, v izbe by bola asi len posteľ :-N
@simcab moja ja verím, že aj tam budeme kecať o chvíľu o koníkovských témach ;-) teraz si užívaj dovolenku a potom.....potom sa bude kecať :-D
@bybi no naše dvd zo svadby je vo fáze výroby, kameraman sa neponáhľa, lebo na východ ideme až 23.9, takže vtedy bude hotové...už som taká zvedsvá, lebo po všetkom, čo sa po svadbe dialo, som si ani nestíhala užiť ten pocit, že som sa vydala.....
@angieska to je super ze sa ti paci v novej robote :)
@beronsche bero zatial velmi nehladam, resp. pozeram tak obcas a ked sa mi nieco paci aplikujem, ale sme tu do 31/10/11 a dostaneme celkom pekne odskodne, tak chcem pockat na peniaze ak nieco super nenajdem :)
Vcera nam prislo DVD zo svadny, tak sme si vecer pripomenuli nas dnik x-) Joj, hned by som isla niekde na chatu so vsetkymi zucastnenymi a zopakovala si aspon tu zabavu :)
@bybi Jeeeej, závidím, my si ešte počkáme asi do konca septembra. Ale aspoň bude to pripomenutie o to krajšie. Budeme mať aj svadobný zostrih, tak ho sem potom hodím :-D No a my sme si tú zábavu aspoň trošku zopakovali minulý víkend na oslave na tom istom mieste kde sme mali svadbu a hral ten istý dj. Tak som sa vytancovali a vybesnili :-D super bolo :-D
@bybi@z.junasova bybi trošku závidím, ja už by som tiež chcela svoje vidieť, ale aj ja budem mať až koncom septembra, keď pôjdem domov na východ... inak ako to prežívate po svadbe? ja už ani nemám pocit, že nejaká svadba bola, príliš veľa vecí sa skomplikovalo a nejako som si nestihla užiť ten pocit, že už nie som slobodná... :-(
@angieska nesmut ....aj mne sa zda ze ako by svadba ani nebola...aj po svadbe sme sa pohadali kvoli darceku co som manzelovi kupila....vynadal mi ze som mu drahy darcek kupila...a ze ho nechce a nech ho vratim...tak sme sa hadali :-( ale uz je dobre...nakoniec si ho nechal...
@dracica6663 hm, ja som len tričká kúpila, tak môj neprotestoval a tešil sa :-) my sme sa nepohádali, manžel je v pohode, ale príliš veľa iných vecí sa dialo a deje a ja mám proste pocit, že svadba bola pred rokmi alebo to bol len sen....
@angieska@dracica6663 Aj ja mám ten istý pocit, preto sa veľmi teším na DVD, nech si poriadne pozriem, ako sme sa bavili a tak. Inak sa nás každý pýta aké to je po svadbe, či sa niečo zmenilo a tak. Ja vždy odpoviem, že sa vlastne nezmenilo nič, jedine moje priezvisko a doklady :-) No a druhá najčastejšia otázka je kedy plánujeme mimi ]-( , samozrejme že to každý čaká hneď po svadbe, a tým horšie že kopec báb okolo mňa sú práve tehotné, tak sa to asi "čaká" aj odo mňa. :-) No ale to sa ešte dlho načakajú :-D
@dracica6663@angieska My sme zase tak zleniveli, že sme si ani na narodky, meniny a výročie nič nekúpili :-N Boli sme raz na romantickej večeri a v kine. Nejak obaja nemáme nápady na darčeky. :-p
@angieska Jediné čo som chcela kúpiť manželovi je to tričko Game over so ženíchom a nevestou, ale neviem kde to zohnať a cez internet sa bojím trafiť veľkosť.
@z.junasova my sme game over dostali od kamarátov, trafili veľkosť perfektne.... u nás sa zatiaľ na malé veľmi nepýtajú, predsa len som zväčša v neznámom prostredí, plánovať sa nedá, ale keď príde, budeme šťastní :-)
@angieska u nas tak isto, tiez mi to pride ze to bolo uz strasne davno a mame kopec inych starosti teraz, takze si to ani nemam kedy uzivat. Manzelik je stale doma, tak sme si vymysleli malovanie, tak budeme mat "novy" domcek, uz je polka hotova a vyzera to super x-)
@z.junasova neboj Zuzi, za chvilku je koniec septembra a pozriete si aj vy DVDcko... ale je to super si to zase tak pozriet :) a pospominat :)