Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@angieska no a moj je doma a hlada si pracu... snad si skoro nieco najde, lebo je to teraz dost slabe co sa ponuk tyka :-(
Odpovedať
Profilova fotka
@bybi tak to drzim palce, aby ste obaja nasli nieco ooovela lepsie skoro :)
Odpovedať
Profilova fotka
@angieska dakujeme :) a ja drzim palce aby si mala manzelika viac doma :)
Odpovedať
Profilova fotka
@bybi tak to bude celkom problem pri jeho robote :( preto je aj zvykanie tazsie...
Odpovedať
@z.junasova no napady na darceky su velmi tazke aj u mna ....nieco vymysliet je des pre mna...nemam ziadne napady... :-) kupila som mu PS3 vedela som ze by ju chcel...a ja teraz na neho cas nebudem mat lebo sa musim ucit...mam toho veli vela... aj nas sa uz pytali kedy bude mimco...ale tak ja mam skolu tak este asi nie...zatial sme sa vazne o tom nebavili....ked je ta tema tak si povieme ze este mam skolu a uz sa viacej nebavime o tom....obaja chceme ale...este si davame pozor....vsak uvidime v buducnosti
Odpovedať
Baby uz mate zmenene doklady ???
Odpovedať
Profilova fotka
@dracica6663 Ja mám vybavený VP a OP, ale to je tak všetko. Dnes by som chcela ísť do zdravotnej a postupne povybavujem ostatné, banka, lekár, atď. Len dúfam, že to nie je neskoro, neviem či sú na to nejaké lehoty.
Odpovedať
@z.junasova no zdravotka by sa mala hned ako je novy OP vybavit tusim...mozno nie su tam nejake lehotky kto vie...hm...Ja si budem OP vybavovat az po dovolenke od toho 20.9.
Odpovedať
Profilova fotka
@dracica6663 Jeeej, 20.9. mám narodky :-D No, tak sa budem tváriť že "ja nič ja muzikant" a dúfať že z toho nie sú nejaké sankcie :-p My sme zas dlho čakali na sobášny list a OP som mala hotový tuším 19.8. , tak dúfam, že mi to nejako prejde :-)
Odpovedať
@z.junasova ooo tak to vsetko najlepsie prajem dopredu :-) my sme mali hned v stredu sobasny ale povedali ze este nemame ist na policiu ze je to este skoro a oni to nemaju zaznamenane....tak sme tam nesli ani tento tyzden...a buduci cestujeme tak by sme to nestihli a ja OP potrebujem tak pojdeme na stary OP. Snad nie su sankcie vsak niektore si to vybavuju este neskor....
Odpovedať
Profilova fotka
@dracica6663 Ďakujem :-) Na OP nie sú sankcie. Inak nerozumiem prečo vám povedali že nemáte ísť na políciu, veď oni si tam nič nezaznamenávajú. Ja som išla na políciu hneď v ten deň ako nám vypísali sobášny list.
Odpovedať
@z.junasova no lebo povedala ze im len vten den naskenovala list Uzavretie manzelstva to je nieco podobne ako sobasny list...asi aj vy to mate. A povedala ze nech nechodime ten isty den, lebo ze minule tiez tam niekto isiel a na policii im vynadali ze tam idu tak skoro ze preco ich matrika posiela v ten den...A matrikarka povedala ze ich nikam neposielala oni isli samy....Tak ze by sme tam nemali ist.... Ani sme potom nesli...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@dracica6663 Počkaj, a vy ste mali sobáš na matrike alebo v kostole? Lebo my sme žiadny list uzavretie manželstva nedostali a ja som si ešte aj menila trvalý pobyt, takže absolútne by nemohli vedieť do ktorého mesta to na políciu posielať. A na OP potrebuješ len sobášny list, ktorým sa tam preukážeš, oni nepotrebujú vedieť dopredu že si sa vydala. Teda, necápem tomu :-N
Odpovedať
@z.junasova no vsak ani ja to som prvykrat vydela dostali sme sobasny list + list uzavretie manzelstva a tie nalezitosti su tam tie iste pisane...ja neviem na co to je ale oni povedali ze uz to poslali na policiu do okresneho mesta, brali sme sa v kostole!
Odpovedať
Profilova fotka
@dracica6663 Tak potom majú na tej matrike asi nejaké špeciálne postupy :-D a myslím že dosť komplikované. Ale tak nie je kam sa ponáhľať :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@dracica6663 @z.junasova Draci ani mne sa to nezda. My sme mali sobasny list uz v pondelok po svadbe a hned som isla na policiu vybavit so OP a nebol ziadny problem. Priniesla som sobasny list, potvrdenie o vynimke v priezvisku a hned mi to spravili :) Ale inak mam len banku tu zmenenu, este ani vodicak nemam, tu sa to da poslat postou, ale musim poslat original sobasny list a nechcem to posielat postou, tak tam niekedy budem musiet behnut :) A pas, ten si zmenim az ked pridem najblizsie na SK, lebo som si druhy zabudla tu, tak som nemohla ani jeden vymenit, lebo by som sa nedostala napsat :)
Odpovedať
@bybi ja tiez neviem co to ma znamenat....ssom len cumela ked nam to matrikarka hovorila...lebo som bola v tom ze si to v ten den vybavim a mam pokoj...hm co uz....tak mame cas ked tak sa vyhovorim na matrikarku na policii :-D
Odpovedať
@bybi vsetko najlepsie k meninkam vela zdravicka,stasticka a lasky...a este par deticiek ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@dracica6663 draci dakujem a dodatocne aj tebe ku vcerajsim, nejako som nestihla napisat, mame toho teraz doma vela, malujeme, kachlickujeme, ale este jeden a pol izby a je cely domcek hotovy. Tak chodim z roboty do roboty, ale uzz vyzera domcek super :) len je vsade strasny bordel.
Odpovedať
Profilova fotka
@bybi Jeeej ozaj, aj ja prajem všetko najlepšie k meninám :-D @dracica6663 a samozrejme aj tebe všetko najlepšie ku včerajším meninám :-D
Odpovedať
@z.junasova dakujem ti pekne :-) @bybi dakujem :-) ano to celkom poznam...ale potom uz budete mat cisto a krasny domcek x-) potom sa hned pohodlnejsie bude byvat ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@bybi @dracica6663 Juuuj, práve nám oznámili že môžme ísť z práce o 12.tej, v trnave je jarmok, tak hor sa pekne na cigánsku, lokše, burčiak a iné maškrty, mňam :-D
Odpovedať
@z.junasova hm..ty sa mas ale ti zavidim ja pojdem domov az o 14.30. Hej to mas pradu je v TT jarmok aj my tam pojdeme, asi zajtra sme tam mali ist ale manzelik ze bude pracovat....porazilo ma skoro...tak asi tam pojdeme poobede a ked nie tak az v nedelu...
Odpovedať
Profilova fotka
@dracica6663 Ja tam idem teraz s kamoškou a môj manžel a jej priateľ sa k nám neskôr pridajú, sú to kolegovia - vojaci, tak prídu spolu z práce, no a plánujeme byť až do večera :-)
Odpovedať
@z.junasova tam je celkom dobre ...a aj pocasie by malo byt super hlasia teplo...tak sa asi aj povozime na kolotococh :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@dracica6663 Teraz sú trošku mráčiky, ale dúfam, že pršať nebude. No uvidíme, možno aj my dáme nejaký kolotoč, ale maximálne tak autíčka, lebo na tie extrémne kolotoče nemám žalúdok :-p Ani na centrifuge som ešte nikdy nebola a ani ma tam nikto nedostane :-D
Odpovedať
@z.junasova na tej som raz bola asi pred 4 rokmi ale to nebola velka ale asi ta mensia ..lebo tie vedcie sa mi zo zemi zdaju moc rychle asi to len prvy dojem neviem....ale ako mala som z nej dost ked som vystupovala chodila som ako opita sa cely svet tocil :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@dracica6663 @z.junasova jaj babulky tak zavidim, ja som uz nebola na TT jarmoku asi 10 rokov :) musime najblizsie naplanovat dovolenku cez jarmok :) ale inak som chodila poctivo kazdy rok ked som este bola doma :)
Odpovedať
Profilova fotka
@bybi Aj ja chodím poctivo každý rok, aj keď t už nie je ako voľakedy, hlavne tie stánky sú čoraz horšie, voľakedy sa dalo na jarmoku aj niečo kúpiť ale teraz nič moc. Ale zase tie stánky z remeslami sú vždy pekné :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte kocky, tak ja som uz naspat z dovolenky, bolo fajne, Korzika je uplne nadherna :-) a hlavne sme mojmu buducemu svokrovi splnili sen a boli sme vsetci spolu na dovolenke (moji buduci svokrovci, drahy a ja, draheho brat so snubenicou) este som chytila nejake to jemne opalenie do siat :-) po prichode domov nas ale sokla sprava o Demitrovi :-( strasne nieco.... a vy kocky ako sa mate?
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?