Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
tánička, zdá sa mi, že máš pravdu!!! :-S MIŠKA, trochu optimizmu treba do života!!!
inak ja som tiež našla supeeer topky za supeeer cenu x-) dala som to kacenke na zhodnotenie, ak to bude ok, tak objednáááám x-)
tani zial nikdy sa mi nic nepodarilo tak nemam byt z coho pozitivisticky naladena kedze uz od decembra si hladam pracu a nic si tu nemozem najst. Prve saty ktore sa mi pacili tak pri pohlade na ne nazivo mi doslo az zle...ale ja verim ze raz bude lepsie, mozno v inom zivote ale bude
miska tym hladanim prace som si aj ja presla a velmi dobre si viem vybavit tie pocity bezradnosti,ked chces ist pracovat,zarabat a proste nic... dostala som alergiu na vetu "kto chce, pracu si najde", lebo tu som pocuvala zo vsetkych stran.
a saty ktore sa mne pacia, by ma vysli na iba 110 eur :-N ale tak nebudem nic unahlovat, aj ked by som ich uz najradsej mala v skrini :-N este si necham nejaky cas na rozmyslenie...
misi, chapem, ale nevzdavaj sa.. aj ked dnesna doba je hrozna, to je pravda.. urcite si nieco najdes coskoro! a simi ma pravdu
rora, napodobne - ja by som nielen saty ale uz vsetko najradsej mala doma a robila svadobne fotky :-D :-D haha..
50 eur je normalna cena za aku idu topanky v KE podobne ake mam v albume, ibaze prerobene na sandalky.. :-) za svadobne topanocky by som tolko dala.. ale zase podla toho aky styl chces.. tie moje sa budu dat vynosit, takze nestresujem :-)
Baby ja chcem klasicke balerinky lebo z opatkov by mi odpadla noha po 10tich minutach a za balerinky 50eur rozhodne nedam, to uz si radsej kupim klasicke biele platenky u cinana za 5eur :-S
Ale co som pozerala aj krasne svadobne fakt kadejake mali v tej obuvi tak ziadne nesli nad 30eur, sestra ma aj prehovarala ze za taku dobru cenu uz nezozeniem, ale ja si nezakladam a velkom mnozstve topanok. Doma mam tenisky, roztrhane tenisky do prirody, balerinky a cizmi. Kazdy si mysli ze som cudna ale ja si nekupujem ani topanky, ani kabelky, ani kabaty ci kozuchy, ani nausnice ci nejaku inu bizu(nedajboh zlato) Ani ku kadernicke nechodim kazde ttri mesiace( chodim tam raz za rok) ani u kozmeticky som este v zivote nebola. Ja si radsej zajdem do muzea, na vystavu ci do starej kniznice, pripadne divadlo, opera, muzikal. Potom sa ani necudujem ze mi byvali hovoril ze ja som viac chalan ako on( on si aspon drahe handre kupoval, ja ani to)
miška, to ja som mala mániu kabeliek, ale momentálne abstinujem :-D topánočky na svadbu si kupujem len raz, čiže preto toľko zháňam.. drahoty predrahé tiež nekúpm, na to nemám =-)
miska nestresuj ... mas urobeny profil na preofesia.sk ? ja ano a som sice na materskej,ale uz mi doslo viacej mailov s vhodnou pracou ale to boli ponuky na plny uvazok a ja by som chcela na dohodu kedze Emmka ma len 7 mesiacov tak hladam nieco "vhodne ked bude mat mala tak okolo 2 rockov" a inak miska ja tiez chcem balerinky ale moj nastavujuci je odomna dost vysoky takze zrejme to urobim tak ze na sobas v kostole a prvy tanec budem mat nejake vyssie topanky a potom balerinky,tu v LV som kukala uz a 15 eur u cinana biele s maslickou balerinky a boli pekne budem mat aj tak dlhe saty takze to vadit nebude voobec :-)
trdielko tam som mala velmi dlho a nic normalne to cloveku neponuklo, teda aspon mne nie, ja som s profesiou velmi nespokojna ]-( Uz viacero kiksov to spravilo, tak si radsej osobne posielam emaili priamo na zodpovednych ludi
miska, tak s nakupovanim sme na tom podobne, ja si tiez nepotrpim na ziadne extra oblecenie.. ani mi nehrozi aby som sa fintila nejakym extra makeupom ci tienmi na ociach :-D tak to urcite nie.. mojmu priatelovi sa to ani nepaci, ked ma holka "monokle" na ociach.. ja len ceruzku a spiralu, tot vse.. preto chcem aj na svadbu len nieco decentne aby som nevyzerala ze som prave prisla z ringu po prehratej bitke :-D :-D
kabelka? co je to :-D uz len to slovo mi je proti srsti.. mam doma jednu, ja tomu hovorim "sportova taska" :-D ale aby som minala len tak peniaze na nieco prebytocne, tak to nie.. :-D
ty chodis do muzea ako vravis, ja zase minam peniaze na veci do fotoaparatu, kedze ta technika je neskutocne draha a uz ma stala pekne tisicky eur :-N ale nelutujem.. zijem predsa len raz..
kazdy nech si robi radost s tym, co miluje :-)
no ked sme uz pri tom "luxus pre mna" tak topanky nema nahodou kupovat neveste zenich?? a ona jemu koselu?? :-D ci ako to je :-D ja neviem, nechystame sa to dodrziavat, ale ja len tak, ci nahodou niekto to dodrziavat nebude.. :-D
no baby, teda aj ja sa tesim ako budem zhanat topanky...totizto teraz som si len tak namatkovo pozerala, ze ake sa mi asi tak pacia...a hroza, nepacia sa mi vobec ziadne...a to som ich videla asi tisic... no nic, asi sa vykaslem na to a kupim prve ktore budu pohodlne, aj keby sa mi nepacili :-p
kurtica, aj ja som si vravela, že topánky nejak extra riešiť nebudem, však ich aj tak poriadne nevidno! .. ale keď pozerám tie obrázky, tak tu len vzdychám :-D
ja som teraz doupratovala, vyliezla zo sprchy a cakam za priatelom kedy sa dovali z pezinka. sampanske nachystane, ideme oslavovat jeho narodkyy.. x-) to bude zicko..