Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

14. jan 2012289140
  • juuuuj, tak musíš mať radosti!!! 😵 😵 😵 .. nech vám to teda dobre dopadne! 😉

• co sa tyka topanok, ja som maniak do baleriniek,ale minuly rok si kupila len asi sest parov a tento rok som uz stihla troje behom mesiaca a mienim v tom pokracovat 😃 😃 😃 na kabelky som ulietavala tiez, lenze nemam ich kde skladovat, ani topanky,cizmy,tenisky, takze tiez sa musim krotit, ale len co sa prestahujeme a budeme mat viac miesta tak.... 😃 😃 😃 😃

• rora, vitaj v klube!!! ja som tiež zavrhla nákup kabeliek minulý mesiac, pretože nemám na ne miesto.. a aj tak teraz nosím dokola 3..

• Sponzor fóra
  • vies ale tak kazdy mi doma vycita co to furt nakupujem, ale ved na to neminam predsa tisice 😬 kabelku som si vzdy kupila tak raz za 3-4 mesiace, najviac za 60eur, a balerinky zozeniem od 10-25 eur 🙂 a za to ako sa v robote nadriem sa chcem aj potesit nejakou vecou 🙂 neni som nakupny maniak, ale ked sa mi nieco zapaci, tak to musim mat 😃 a nestava sa zas tak casto ze mi nieco ulahodi mojmu oku na sto percent

• no veď práve, že ja mám najdrahšiu za 40€.. mám ešte jednu veľmi drahú, ale to som dostala od svokry..
    niekto to prepije, my to máme na dlhšie, však!? 😉

• no samozrejme ze na dlho. a najviac zboznujem ked do mna priatel rype ze naco su mi furt balerinky??? ale nepozera na to ze setrim tenisky co stali skoro 3000sk a namiesto toho zoderiem radsej balerinky za 14,90e. 😦

• chlapovi nevysvetlíš.. 😮 ale môj si už zvykol.. ja kupujem somarinky, ale zato nechodím von každý piatok ako on..

• ja kupujem pre mna potrebne veci, a nemozem za to ze pre niekoho sa to zdaju zbytocnosti. tiez nechodim kazdy piatok von, a ked hej, tak si dam len kofcu, pizzu, ziadny alkohol (okrem nejaky speci oslav,ked si pripijem), neminam na take veci. niekto minie aj stovku eur mesacne za cigarety a mne sa ide cudovat ked si za tu stovku pokupim radsej oblecenie. ako jedna nemenovana striga, podla ktorej som fiflena co beha len po obchodoch. 😴

• ale na strigu sa vyser 😠

• fuu ja tusim malokedy minam..a ja oblecenie uz vobec nie,mama ma musi nutit aby som si nieco nove vzdy kupila, v tomto som asi opak zeny 😃 ....som sporovliva az prilis si myslim...ale ked minam, tak na nase spolocne zaluby, jak su veci pre skrecky,veci na PC a este si kupime jest, pit...inak nam vela penazi nezostane z vyplaty...takze tak 😃

• ruža, aj my väčšinu prejeme.. potom veľká časť ide na auto, splátky, odvody, telefóny... fúúúúha toho sa nazbiera.. však to vie každý, čo si veci financuje sám.. no obdivujem tých, ktorí si platia aj bývanie, to my by sme nevyžili 😕

• no ved to byvanie.... 😴 uz teraz toho mame dost a hlavne vtedy ked pridu neocakavane vydavky, napr. auto sa pokazi a treba ist hned do opravy a podobne. lebo nemame zatial ziadnu fin.rezervu

• no ano tie ucty, ved kvoli tomu si nemozeme dovolit nic...a priatel plati byvanie 😕

• no o minani na jedlo by som vedela pokecat.. 😬 priatel cvici a papa len fitnes stravu - kuracie masko, ryzu, vlocky ..... idu do toho tolke peniaze, ze uuuf 😬 ale tak jest treba..

• rora, my taktiež žijeme len z výplaty, žiadne rezervy.. aj preto chcem začať pomaly kupovať maličkosti na svadbu, aby toho potom nebolo veľa..

• Sponzor fóra
  • ..a to v tom este nie su vydavky na babo 😦 😦 😦

• baby, a niečo pozitívne??????????????????????? 😃

• wow aky je slnecny den 😃 😃 a zajtra je prvy maj.. kočky, vybozkavajte svojich milacikov pod ceresnou 😃 😃 😃

• no ale je fakt pravda, že tento týždeň bol prekrásny! a to hlásili, že od pondelka bude celý týždeň pršať 😃 ešte zajtra by sa to pekné počasie mohlo udržať.. lebo budú bozky pod dáždnikom, nie pod čerešňou 😬

• ano, tento tyzden bol co sa tyka pocasia krasny, a to jedine ma drzalo pokope po tom co sme zazili 😴 a dnes som neodolala a kupila si topanky na 8cm opatku takze ked pojdem, budem mat 190cm 😃 😃 😃 normalne si zacinam nadavat ze co som to kupila,ked som este aj proti vysokym opatkom 😬 ale no neodolala som, tiez som len dievca 😃 😃

• ahojte baby tak my zajtra varime na zahradke gulas hadam to pocasie vydrzi a nebude prssat 😞 skoda by bola potrebujem sa trochu odreagovat pred tolkymi skuskami co ma cakaju uz od pondelka ach jaj

• barborka, zajtra má byť vraj ešte pekne.. zhoršiť sa má v nedeľu.

• no dufam lebo vsade kde pozriem tak hlasia ze majubyt prehanky a burky 😞

• tak ako aj tento týždeň malo liať.. z tých predpovedí sa oni nevyznajú 🤔

• Baby tak čo som pozerala na Shmu tak pre novu dubnicu aladin hlasy pekne len silny vietor od desiatej do 14tej hodiny. ja som dnes robila svoju prvu roladu v zivote a vyzera krasne, krem chuti vyborne. tak dufam ze sa pred svokrou blysnem, to nesieme ku nim na obed lebo pozyva kedze tu maju hody

• 🙂 zdravim kočky..

vzali ste si na sobotu a nedelu volno?? 😃 ze tu niet ani nohy 😃 ja uz som znova sama 😞 obed je uz navareny, do skoly sa mi nechce nic robit, tak len oddychujem..

zavidim vam, ze ste so svojimi polovickami 😒

• tani ani nemusis ja som sice s nim v jednej domacnosti ale jedine co si spolu vymenime je usmev a on dalej pise ako zeravy

• ale aspon mate jeden druheho vedla seba.. 🙂 to je take super.. ja sa mozem pozerat akurat na styri steny 😦 uz aj vonku sa nejak mraci..

• ahojte 🙂
    boze ten vikend je taky kratky 😴 😴 vcera bolo krasne pocasie a dnes to teda stoji za figu, uprsane chladne je vonku 😒 tani aspon ste si s drahym vzacni ked ste spolu 😉 to my mame niekedy na seba alergicke reakcie 😃 😃 jajha mna dneska caka nocna, takze sa zas zacne blazinec 😒

• u nas este neprsi ale uz hrmi.. 😐 "strasne dlho" bolo teplo.. 😠
    a vzacni sme si, to je pravda, nevieme sa od seba odlucit, ale zase tak ako hovoris - ten vikend je taky kratky 😞 clovek si jeden druheho ani neuzije a zase sme od seba na dva tyzdne odluceni.. 😒

inak, vcera sme s priatelom boli na "svadbe" bola to taka zahradna party, mali len cca 30 hosti, podavalo sa pecene prasiatko a potom neskor svedsky stol.. k tomu sla hudbicka v pozadi, no bolo to fajn 🙂 este si vymysleli take mile privitanie so slivovicou a na umele pohariky nam poprilepovali mena 😃 takze kazdy mal o kazdom prehlad ako sa vola.. bolo to pekne 🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    skolnikphotography
    Celé Slovensko
    Mojou filozofiou je zachytenie jedinečných emócií a neopakovateľnej atmosféry počas vášho veľkého dňa.
    Váš sen ..., Váš deň ..., Vaše splnené sny.
    Zabezpečíme Vám kompletné reštauračné, eventové a hotelové služby na profesionálnej úrovni.
    Aeternus Pictures
    Celé Slovensko
    Naše fotografie sú typické využitím romantických teplých tónov a pastelových farieb. Zachytávame momenty naším vlastným rukopisom.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov