Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?
co sa tyka topanok, ja som maniak do baleriniek,ale minuly rok si kupila len asi sest parov a tento rok som uz stihla troje behom mesiaca a mienim v tom pokracovat
na kabelky som ulietavala tiez, lenze nemam ich kde skladovat, ani topanky,cizmy,tenisky, takze tiez sa musim krotit, ale len co sa prestahujeme a budeme mat viac miesta tak....
30. apr 2010- Sponzor fóra
vies ale tak kazdy mi doma vycita co to furt nakupujem, ale ved na to neminam predsa tisice
kabelku som si vzdy kupila tak raz za 3-4 mesiace, najviac za 60eur, a balerinky zozeniem od 10-25 eur
a za to ako sa v robote nadriem sa chcem aj potesit nejakou vecou
neni som nakupny maniak, ale ked sa mi nieco zapaci, tak to musim mat
a nestava sa zas tak casto ze mi nieco ulahodi mojmu oku na sto percent
30. apr 2010ja kupujem pre mna potrebne veci, a nemozem za to ze pre niekoho sa to zdaju zbytocnosti. tiez nechodim kazdy piatok von, a ked hej, tak si dam len kofcu, pizzu, ziadny alkohol (okrem nejaky speci oslav,ked si pripijem), neminam na take veci. niekto minie aj stovku eur mesacne za cigarety a mne sa ide cudovat ked si za tu stovku pokupim radsej oblecenie. ako jedna nemenovana striga, podla ktorej som fiflena co beha len po obchodoch.
30. apr 2010fuu ja tusim malokedy minam..a ja oblecenie uz vobec nie,mama ma musi nutit aby som si nieco nove vzdy kupila, v tomto som asi opak zeny
....som sporovliva az prilis si myslim...ale ked minam, tak na nase spolocne zaluby, jak su veci pre skrecky,veci na PC a este si kupime jest, pit...inak nam vela penazi nezostane z vyplaty...takze tak
30. apr 2010- Sponzor fóra
ano, tento tyzden bol co sa tyka pocasia krasny, a to jedine ma drzalo pokope po tom co sme zazili
a dnes som neodolala a kupila si topanky na 8cm opatku takze ked pojdem, budem mat 190cm
normalne si zacinam nadavat ze co som to kupila,ked som este aj proti vysokym opatkom
ale no neodolala som, tiez som len dievca
30. apr 2010Baby tak čo som pozerala na Shmu tak pre novu dubnicu aladin hlasy pekne len silny vietor od desiatej do 14tej hodiny. ja som dnes robila svoju prvu roladu v zivote a vyzera krasne, krem chuti vyborne. tak dufam ze sa pred svokrou blysnem, to nesieme ku nim na obed lebo pozyva kedze tu maju hody
30. apr 2010u nas este neprsi ale uz hrmi..
"strasne dlho" bolo teplo..
a vzacni sme si, to je pravda, nevieme sa od seba odlucit, ale zase tak ako hovoris - ten vikend je taky kratkyclovek si jeden druheho ani neuzije a zase sme od seba na dva tyzdne odluceni..
inak, vcera sme s priatelom boli na "svadbe" bola to taka zahradna party, mali len cca 30 hosti, podavalo sa pecene prasiatko a potom neskor svedsky stol.. k tomu sla hudbicka v pozadi, no bolo to fajneste si vymysleli take mile privitanie so slivovicou a na umele pohariky nam poprilepovali mena
takze kazdy mal o kazdom prehlad ako sa vola.. bolo to pekne
2. máj 2010
Nenašli ste čo ste hľadali?
Zabezpečíme Vám kompletné reštauračné, eventové a hotelové služby na profesionálnej úrovni.
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
juuuuj, tak musíš mať radosti!!!
.. nech vám to teda dobre dopadne!