Svadba v septemberi 2008 v Košiciach. Ako ste na tom s prípravami?

16. júl 20101520

AHojte, aj keď je tento termín ešte ďaleko chcela by som sa opýtať ako ste na tom s prípravami ....

• ahoj kaspi ja mam sice termin svadby v aprili ale odporucam ti v prvom rade pozerat sa po sale a po kapele 🙂 co sa tyka siat staci ti chodit pol roka pred svadbou ja takisto som az dnes bola v uzasnom salone Maggie ktory ti tiez urcite doporucujem

• ahojte tak ja sa budem vydavat 27.09.2008, mame salu kostolzarezervovany, no a teraz hladam kameramana a fotografa, no akosi som velmi narocna a nerozhodna 😞

• kaspi: Budeme mať rovnako svadbu

No my už máme sálu,kostol,kameramana a Dj 😃

• Sponzor fóra
  • ahoj topa akde budete mat svadbu?a ktory kostol?som zvedava co?

• No sálu máme v hoteli U leva, kostol máme Dóm sv. Alžbety, a vy čo,kde budete mať vy?Aj ja som zvedavá,chichichichi

• V Ges klube a kostol - Dom sv. Alžbety , najvacsia sranda je ze mi vsetko menime, no ale snad uz toto ostane zavazne.Mali sme najprv zarezervovanu Gloriu Palac, a kotol Nad jazerom lebo tam byvam, no a potom somto ja vsetko zmenila lebo som bola nespokojna, no a moj drahy len sa modli aby som uz bolla happy, aby uz som nic nemenila.Ma to somnou tazke hihi

• No aj ja som taká,síce sme kostol nemenili ,ale pri sále sme mali problém,no skôr ja.Nič nebolo podľa mojich predstáv až nakoniec som maximálne spokojná. 🙂

• No u Leva sa aj mne velmi paci, aj ludia si chvalia,takze urcite si sa dobre rozhodla.Mna trosku na Gesku mrzi ze tam nemaju izby, a mne maju prist hostia z Irska, kde budu spinkat?

• No to spanie sme riešili aj my,my síce nebudeme mať ľudí až z Írska,ale budú od Vranova a Humenného. 😵

• 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃

• topa, my sme mali hostinu tiez U leva a tiez sme mali hosti od vranova a z inych kutov slovenska (asi 20,ktorych sme potrebovali niekde ubytovat)...kde ste im nasli ubytovanie vy?

• no my ľudí ubytujeme priamo v Hoteli U leva,veď to je jasnačka.Teším sa,že nám vyšla tá sála,je nádherná a vyhovuje nám,že je tam aj detský kútik,takže nebude s detičkami problém 😃

• fuuha, tak ubytovat vsetkych nasich cezpolnych hosti priamo U leva by bol dost drahy spas 😬

• no to nebudú všetci,a inak ponúkajú výhodnú zľavu.No to je ešte v štádiu rozhodovania,uvidíme čo bude definitívne

• kedze som vedela, ze potrebujeme ubytovat vela ludi a nemienili sme za to utratit spuuuuustu penazi, tak som sa u leva ani nepytala...aku zlavu ponukaju?

• Sponzor fóra
  • No ponúkajú 50% zľavu,ale mi tiež ešte uvidíme.Čo sa bude dať tak bude u nás,ty najbližší a ostatný pôjdu autobusom ktorý objednáme späť domov.Takže asi tak.Nechceme veľa utratiť, 🤔

• Tak niejak to tu viazne,halóóó 😬 😬 😬 😬 😬 😬 😬 😬 😬 😬 😬

• Cauko Topa Kacenocka, holoo je tu niekto? Joj kocky som zufala nevieme si vybrat fotografa😞ach jaj

• skriatko a nad kym uvazujes??

• skruiatko, kuk do mojho albumu..fotil nas p. Frič, mozem vrelo odporucit 😉

• no mi fotografa nebudeme mať,aj naša rodina spraví krásne fotky.My si nepotrpíme na umeleckých

• topa, a kameramana? Tiez nie?

• kameramana máme,to je jasné.

• a koho? 🤔

• pán Peter Krbaťa,je to mojej kámošky kámoš,videla som videa,a robí ich fakt skvele

• diik 😉

• nemá začo, a ty už máš čo povybavované?

• topy zatial len to, co je v albumiku..teda nic nove

• aha tak a reštiku,neviem či som sa ťa to už pýtala,asi áno,ale neviem kde,chichi

• kuk do albumiku 😉

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Elegantné priestory Hotela SENEC Vám dokonale doplnia predstavy o Vašom najkrajšom dni. Ponúkame Vám priestory s kapacitou do 350 osôb.
    Aeternus Pictures
    Celé Slovensko
    Naše fotografie sú typické využitím romantických teplých tónov a pastelových farieb. Zachytávame momenty naším vlastným rukopisom.
    Ponúkam profesionálne fotografické služby.
    Bude mi cťou zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov