Ahojte tak mám za sebou ďalšiu skúšku šiat a vybraté mám tak na 99,9%.Teraz už si to len nechať poriadne uležať v hlave a a rozmyslieť si to.A čo vy? Ako ste na tom? :-)
Aj u mňa to zatiaľ stojí. ]-( Od štvrtku odchádzame s drahým na dovolenku na chalupu,takže aspoň tam budeme rozmýšľať nad svadbou ................ :-p :-p
Ahoj, miestnosti pre 150 - 180 ludi v Ke a okoli nie je vela, ale skus zavolat do kulturaku v Kechneci, Mokranciach (obe su vynovene), do Kosickej Belej - hotel Dam, Krasna nad Hornadom - restauracia Rubin...viac ma nenapada..ale mala by si tak urobit cim skor, pretoze vacsna je uz rezervovana.
ach jeje, benulka, dakujem. viem, ze je ich malo, lebo KE som uz obvolala. my sme sa dost neskoro rozhodli a uz je naozaj takmer vsetko obsadene. ale ten kechnec a mokrance by neboli zle, len je to trosku opacnym smerom - dost daleko :-(
som zvedava, ci nieco zozenieme...
cauko kocky tak ja som dlho nic nenapisala. Bola som doma na dovolenku svadobnu :0 na dva tyzdne. Bola som si saty vyberat a poviem vam ze aj slzy tiekli astosest. Stale som si myslela ze vyberanie siat bude uzasny okamih, ze sa nebudem vediet rozhodnut ktore si mam vybrat.Ale bolo to presne naopak.Kedze som nizka /160cm/ bolto veeelky problem. Niektore tety v salonoch ma tak zdeptali ze som sa citila ako nejaka obluda, beznadejny pripad.....tak asi tak ale nakoniec som si tie svoje nasla, v uplne poslednom salone ktory nam ostal.V salone Ceremoni.No a teraz som sa na mojej svabe docitala same zle veci o tomto salone, lepsie povedane o pani majitelke.Tak dufam ze to az take zle nebude a vsetko dopadne dobre
Ahojky, pekné poháre majú na Mlynskej v obchodíku so sklo-porcelánom a takisto na Hlavnej nedaleko parfumerky Marionaunde ci ako sa to vola.. Skus zajst tam. Ja som kupila na Mlynskej. A som si vsimla, ze aj v svadobnych salonoch maju na predaj svadobne pohare. ... tak uz len vybrat si ;-)
Ahojte, mozete mi prosim povedat kolko vas stoji na 1 osobu restauracia (jedlo aj s vyzdobou a casnikom). Nam dvyhli cenu a sa nam zda vela :( tak sme velmi sklamani. Chcem si tak porovnat ceny. Dakujeeem
my mame salu v Krasnej, ked sme zajednali salu tak nam vraveli ze 600 sk za jedlo + 2500 vyzdoba a teraz je 800 az 900 jedlo podla vyberu a vyzdoba 5000 az 11 000 podla vyberu... co nam poriadne zvysi rozpocet oproti planovanemu :(
Aha,no my už výzdobu máme v cene.
No a už ste s nimi niečo podpísali,alebo ešte nie? Ak áno možno by sa s nimi dalo dohodnúť na cene.Veď skúste,za opýtanie nič nedáte :-S
Cauko baby.Prosim prosim poradte mi niekto uz som pisala do viacerych rubrik na tejto stranke,ale bez vysledku nikto sa mi neozval.Potrebujem poradit kde by som nasla v Kosiciach svadobne topanky na nizskom opatku tak do 3cm,alebo uplne rovna podrazka napriklad niejake vhodne balerinky.Lebo ja mam do 190cm a nemozem mat vysoke topanky a ani sa mi nehodia k svadobnym satam.Mam uz jedne doma kupene,ale mam s nich dilemu lebo maju 3cm opatok to by nevadilo ale maju celu ciernu podrazku aj opatok a to sa asi nehodi k svadobnym satam.Bola som v Hypernove vo vsetkych obuvach co tam maju aj v meste a nic som nenasla.Prosim poradte mi.Svadba sa mi blizsii :-(