Svadba v Trebišove. Je tu ešte niekto?

Trebisovske nevesty a buduce nevesticky, registrujte sa TU! Nech sa vidime pekne pokope. A nech riesime veci co sa tyka vybavovania zalezitosti v nasom krasnom meste :) Trebisovcanka Henrieta.
Odpovedať
1
2
18
ja len budem kukuckovat kto sa tu zgrupuje :-)..potisku a bez slov...buduca Trebisovcanka :-)
Odpovedať
caute baby, rada sa pripojim a dozviem nejake zaujimave veci, ktore mi pomozu ked bude treba. Svadbu sice este momentalne neplanujem aj ked snubny prstienok uz mam takze tak v hlave sa uz predsa len svadba planuje...:) nejake infiormacie co sa tyka vybavovania veci v TV mam od kamaratok a tak takze ak bude nejaky dotaz a budem vediet dopovedat odpoviem.. tak zatial tolko, majte sa krasne a piste Simba PS.belugia mala si velmi dobry napad s touto temou:)
Odpovedať
Dakujem. Aj plan v hlave je plan. Ja uz nemam vela casu do svadby a ironicke je, ze ho ani vobec nemam na planovanie momentalne, vkuse v praci, potom zariadovanie bytu... Ked sa teda vyzname v Trebisove, my budeme mat svadbu v Berehove. Myslim, ze podla moznosti je to tam celkom prijatelne, aj ked to bude chciet vela uprav saly, vyzdoba a tak. Nemam este nic! Ani saty, ani nic nic, okrem farara dojednaneho a to je all. Takze poradte, napr... ci sa oplati ist fotit radsej vonku do prirody, alebo do atelieru a ci mate nejake skusenosti s fotenim v trebisovskych atelieroch (menovat zatial nebudem). Pekny den. Tesim sa na vase odpovede.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte TREBIŠOVČANKY, keby sme sa rozhodli mať svadbu v bydlisku nevesty, tiež by bola okolo Trebišova. Ale napríklad obrúčky sme si kupovali v TV. Je to tam oveľa lacnejšie ako v BA. Stálo nás to o polovicu menej. "Trošku" sme ušetrili. Ale keďže budeme mať dosť ľudí od TV, tak to beriem tiež, že to bude taká typická svadba, aká sa na východniarku patrí. :-) :-)
Odpovedať
Majusa, kolko ludi asi chces mat na svadbe? A nepochopila som, v TV bude? Jasne ze TV je lacne mesto a vsetko sa tam da v pohode splasit, aj saty na slusnej urovni, akurat so salou je trosku problem, mohlo by byt aj lepsie. ;-)
Odpovedať
Ahoj belugia, ja sice nie som z Trebisiva a ni tam neplanujem svadbu (moja bude v HE), ale ked som si precitala "Brehov", tak mi napadlo, ze som mla odtial spolubyvajucu na internate v KE. Volala sa Martinka a studovala fakultu verejnej spravy na UPJS. Nepoznas ju nahodou? Ak ano, pozdrav ju od Lucie. btw. vela zdaru do priprav, ja tiez nemam cas na pripravy, vela prace, zariadovanie bytu ... mame nieco spolocne :-D
Odpovedať
Luciaj, nepoznam... Ani nikoho, kto by ju poznal :)) V Humennom mal moj brat svadbu. V podniku pri hoteli Chemes ;) Aj tebe vela zdravu, aj nech to zariadovanie ide hladko :) To teda mame spolocne ;))
Odpovedať
ahoj belugia, no s fotenim ti viem odporucat len jednu fotosluzbu v berehove, urcite vies ktoru mam na mysli...s tou druhou nemam ja osobne velmi dobre skusenosti aj ked moje skusenosti sa tykaju len beznych fotiek na rozne preukazky a tak...a tiez neviem ci chodia fotit aj vonku alebo len dnu, ale mam taky pocit ze vonku asi velmi nechodia fotit. V berehove viem urcite ze ak sa s nimi dohodnes ze chces aj fotky vonku tak sa pojdete fotit aj do parku odkial su fakt krasne fotky a ked chces len atelier tak budu fotky len tam ale tu prirodu by som nevynechala lebo to podla mna k svadbe patri mat taketo krasne spomienky zachytene:) A kde si zariadujete byt? tu priamo v TV? Inak urcite si postrehla tu novu pozicovnu svadobnych siat oproti rim-kat. kostolu.... vyzeraju velmi pekne:) nebola si tam nahodou ,ze v akych cenach ich zapoziciavaju?Vyzeraju totiz ze ide o znackove modely tak ma len zaujima ich cena.
Odpovedať
Ahoj Simba. Ano ked bude pekne pocasie, urcite si urobime nejake zaujimave fotky v exterieri. Co sa tyka siat v novej pozicovni oproti kostolu, bola som tam a hned som ostala ohurena, velmi pekne. Ceny su dostupne od 5 po 10 tis. Aj viac. Priemerne tak okolo 8. DA sa tam vybrat vela. Asi tam aj zajdem naostro, lebo zatial nemam nic. Byt si zariadujeme v Ziline, kde pracujeme. Je to naozaj fuska. Ani cez vikend som si neoddychla :) Este nejake trebisovcanky ? Nas klub sa hadam este bude rozrastat.. ?
Odpovedať
ahoj belugia, tak to su fakt super ceny, som cakala ze to bude viac podla tych znaciek ale tak uz aspon viem ze az raz tak sa nemusim trepat do KE alebo MI koli satam, viem , ze mam priamo v TV krasny salon s bohatym vyberom. Tak ti teda drzim palce nech to vsetko pozvladas vlastne pozvladate:) aj s bytom a na svadbu vsetko zariadit... Tiez dufam,ze sa tu prihlasi viac Trebisovcaniek, ved registrovanych je nas celkom dost len malokto aj nieco napise:( V ktorom kostole budete mat svadbu? A vlastne budete ju mat priamo v TV?
Odpovedať
Svadba v rimskokatolickom a samozrejme v Trebisove. Aj ked to mame momentalne odruky, ale nevadi hehe. Ozaj, snubenec chce byt den pred svadbou u mna doma. Ako sa mam v den D zariadit, aby ma nevidel sa obliekat? Hm, musim ho niekam vyhnat hehe.
Odpovedať
no budes musiet ho niekde vypratat aj ked to bude tazke lebo aj on sa bude musiet uz obliekat:)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Dievcence trebisovske,kde ste? Nejde vam internet? No taaaak :-D
Odpovedať
no vidis to belugia...trebisovcanky spia :-( alebo zeby sa tu v tom trebisove nemali konat ziadne svadby? ved vas je tu v tom zozname dost tak sa uz konecne ozvite a nespite:)
Odpovedať
no mna porazi. Fakt nikto z Trebisova? Sak ste tu registrovane, zeny! ;-(
Odpovedať
|-|
Odpovedať
Profilova fotka
henus nerozculuj sa, teraz par dni pred svadbou? :-) ja vecer zdrham do rakuska, ale dufam ze ked pridem bude super rozluckova party! a ze este nechas nejake zakusocky zo svadby.pridem 144.6. ozvem sa papa vela stastia :-D
Odpovedať
Dakujem Tinuska ;)) Uvidime sa... :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
no vidim ze uz davo sa tu nekecalo
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj ivka, ani ja som si nevsimla, ze tato tema je uz tu - predsa len, nikto do nej dlho nepisal tak si mozeme pisat zatial aspon my dve v tvojom profile som nenasla termin svadby, tak som zvedava, kedy to mate
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj my zatial nemame presny termin svadby, ale urcite to bude rok 2009 , rok skoncenia mojej vysky a vy kedy? svadba bude v Tv?
Odpovedať
Profilova fotka
my mame 21. juna 2008, byvame v ZA, ale obrad bude v TV, odkial obaja pochadzame a svadba na Zempl. Sirave. Ty si v TV?
Odpovedať
Profilova fotka
no v okoli Tv, ale poznam to tam co ste sa rozhodli pre Siravu?
Odpovedať
Profilova fotka
fesakov tatik tam ma penzion, take logicke riesenie :-) a mne sa tam aj paci Vy uz planujete nejake veci?
Odpovedať
Profilova fotka
jaj , tak potom je to dobre riesenie my este mame v podstate cas, ale v lete aj by trebalo aj zacat nieco planovat? vy uz mate vsetko? obaja ste priamo z TV?
Odpovedať
Profilova fotka
sme obaja priamo z TV, ale uz vyse roka sme v ZA.No, ja som si myslela,ze mam na vsetko cas,ale ked som zacala vybavovat, uplne ma to dostalo a teraz uz skoro nic ine nerobim. Kedze my zacali vsetci hovorit, ze maju terminy obsadene, tak som sa pustila do vybavovania. Mame teda zabezpeceny kostol, salu, akmeramana, hudbu, ja mam saty,mame cast vyzdoby, uz len fotograf nam chyba, ideme kupovat oblek, hladam saty na redovy a tak, juuj, strasne ma to bavi, pripravy su super, mas sa na co tesit lanujete mat velku svadbu?
Odpovedať
Profilova fotka
velku by sme nechceli ale sme dost velka rodina odkial mas kameramana,hudbu , saty:
Odpovedať
Profilova fotka
kameramana z TV, hudbu nam on odporucil, je to nejaky chlapik z okolia TV, ktory hra vo vojenskej kapele v BB, je to DJ, ale hra aj na harmoniku, vedia aj pri vypytovani, aj cez prestavky, saty som si vybrala v KE, najprv som si popozerala na nete,ale to nemalo vyznam,pretoze po 10. som si uz nic nepamatala, jednak casto nemaju v salone to, co na nete a kedsi uz v salone aony ti ukazuju x modelov, nevie uz ani strih si chcela a takzohladnujes len to zakladne: farbu, cca strih, korzet/snurovacka askusas zaradom :-)
Odpovedať
Profilova fotka
no super zaklad mas vybaveny , a vyzdobu si robis sama?
Odpovedať
Profilova fotka
ja uz aspon viem ktoreho kameramana a fotografa chcem , uz len vybrat presny termin, aby bol kameraman volny, lebo je dost zaneprazdneny
Odpovedať
1
2
18
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?