Svadba vo Vranove nad Topľou, 2012. Kto bude mať ešte?

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
rucinka
Autor diskusie
25.07.2011
Ahojte kočky.Kto má budúci rok svadbu vo Vranove?
Odpovedať
Zoradiť podľa:
mirkatimi
21.02.2012
@gimka ahoj, nam kameroval stuzkovu pred 4 rokmi a boli sme velmi spokojni!
Odpovedať
Profilova fotka
tanta84
28.02.2012
@mirkatimi Ahoj ako tak čítam budeš mať kozmetičku Klaudiu,,, aj ja ju mám (kámoška), určite budeme veľmi spokojné...Podľa mňa je NAJ...My máme svadbu v Oáza 8.9. A kaderničku už mám Beátu z Čemerného...:)
Odpovedať
mirkatimi
28.02.2012
ano, ano...Klaudia ma uz licila na niekolkych svadbach, myslim ze lepsie sme si uz ani nemohli vybrat :) kadernicku som si dala hned vedla, aby som nemusela behat po celom meste, dufam ze budem spokojna. Ako prebiehaju pripravy? :) Co vsetko uz mas?
Odpovedať
Profilova fotka
tanta84
28.02.2012
@mirkatimi No prípravy tak všelijako....raz sa tomu venujem celé dni inokedy mám toho dosť a si dávam pauzu....tak zatiaľ máme všetko základné rezervované...sála, kostol, hudba, foto, video, nemám ešte šaty ani topánky, aj ked som už bola na skúškach v salonom, podobne aj drahý...ani popolnočky nič....skupujem stále nejaké bludy, konfety, bublifuky, lupienky, vyrobila som už pierka pre družbov a kvetinky na ruky pre družičky....A dnes som sa bola pýtať u kvetinárky na výzdobu....a čo ty ako si na tom????? Ty ako riešiš výzdobu sama či niekoho si najmeš?
Odpovedať
mirkatimi
29.02.2012
@tanta84 Ja tiez tak podobne, raz mam toho plnu hlavu, inokedy neriesim :) Ten zaklad mame aj my rezervovany, plus mam uz aj saty, ale dostanu este novu kolekciu tak ratam s tym ze ich este urcite vymenim :) Ostatne veci este vyberame, pozerame....My budeme mat na Bernolakovej a vyzdobu riesim tak, ze nieco si necham z toho co maju oni plus budem mat aj floristku, ktora mi to doplni. Koho budes mat ty? A aku hudbu budete mat?
Odpovedať
Profilova fotka
tanta84
29.02.2012
@mirkatimi A odkiaľ máš šaty? My budeme mať v Oáze, a ešte neviem aká kvetinárka rozmýšľam, určite tie hlavné kytice a pre ženích to je jasné a asi len tak ako ty doplnenie ak niešo nedajú oni v sále....bola som sa pýtať v kvetinárstve v Čaklove ale ešte to nie je isté rozmýšlam aj nad Barnovou....NO a hudbu máme Sonet....Boli sme na 4 svadbách kde hrali a boli perfektní....Aj ked ja som chcela spočiatku DJ-a, ale som rada že sme sa nakoniec tak rozhodli...:D.
Odpovedať
mirkatimi
29.02.2012
Šaty mam zo svad.centra Danka - Kapišova, pozri si na nete. Ja budem mat kvet. Pohadka v DePecku. Sonet je dobry, my sme tiez boli na jednej svadbe, kde hrali. Dobre si si vybrala :) Ja teraz momentalne rozmyslam na poharmi a topánkami :)
Odpovedať
Profilova fotka
tanta84
29.02.2012
@mirkatimi Pozriem si ....aj o Pohádke som pošula chvály....A čo sa týka pohárov už mám objednané mal by prísť v pondelok a topánky to je môj večný problém...mám č. 35 :/.....v sobotu idem sa skúšku šiať do PO tak som zvedavá čo nájdem, dúfam že už tie naj...
Odpovedať
Profilova fotka
tanta84
29.02.2012
@mirkatimi a ktoré šaty si si vybrala?
Odpovedať
madamigella
24.04.2012
ja mam svadbu tento rok 22.9.2012 @dandy26
Odpovedať
madamigella
24.04.2012
@etcimovka najlepsi kameraman je Guman Lubos odporucam
Odpovedať
etcimovka
24.04.2012
@madamigella dakujem za tip, ale ja kameramana mam a vlastne uz aj DJ :) a kde budes mat svadbu? ... mame rovnaky datum :)
Odpovedať
robert11
22.05.2012
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra. Porušoval pravidlo "Iný dôvod".
suzinkaf
05.06.2012
ahojte, ak niektora z vas zhana DJ na svadbu, mozem odporucit, kontaktujte ma. :-)
Odpovedať
anicka309
13.07.2012
dievcence potrebujem najst salu vo vranove do 180 ludi.. neviete mi poradit??.. dakujem ..
Odpovedať
Profilova fotka
montere
03.10.2012
Ahojte damy, my by sme mali mat svadbu 20.apila vo Vranove v OAZE, chcem sa spytat, ake su na nu ohlasy?? ako to maju s vyzdobou, nie je to zastarale drzia sa novych trendov?? dakujem M
Odpovedať
lilly135
09.05.2015
Babenky odporucam skupinu maxel -majerovce hraju naozaj super :-*ak by chcel niekto kontakt piste mail ,pocula som ich hrat a naozaj nemozem nic zle povedat ,repertuar je naozaj vyborny v prevedeni modernej a ludovej hudby a k tomu sú to chalani kt dokazu roztancovat vasich hosti :)mozem len odporucat.
Odpovedať
lilly135
09.05.2015
Hudobna skupina Maxel -vranov nad toplou (Majerovce) najdete na fb
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?