Svadby a služby v Považskej Bystrici

Mile nevesticky, vydate, zasnubene, toto forum je len vase, nech zije nase mestecko :) :-D
Odpovedať
1
2
15
az teraz som si to vsimla ale pridam sem aj link na puchov aby kocky nasli vsetky info co uz sme o povazskej napisali ;-) http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovedať
Jéj, milé vidieť aj iný názov ako Bratislava :-) Dorotka, myslím, že si spomínala, že máš niekde fotky tej novej svadobnej sály v Považskej? Mohla by si mi ich poslať? Ak áno, môj mail máš v IP. Ďakujem.
Odpovedať
ivien zachvilocku ju mam v albume takze ti to nebudem posielat na mail ale stiahni si ju odtial
Odpovedať
Ďakujem moc :-)
Odpovedať
ahojky, mám radosť keď vidím, že je tu viac osôbok z nášho mestečka :-N , baby potrebujem poradiť, keď idete na svadbu ako hosť nosia sa v našom kraji torty, zákusky alebo fľaška? ja som bola vždy na svadbe 500 km západne alebo východne a so svadbami v okolí PB nemám skúsenosti.
Odpovedať
ivi vyzistim ale mam pocit ze ano len som bola na svadbe naposledy pred piatimi rokmi ale zda sa mi ze kamoska tam mala aspon tri torty ale zakusky ani flasa myslim ze nie
Odpovedať
dík, budeš zlatá. ja som sa minulý týždeň dozvedela, že sa od nás očakáva torta a tak som na poslednú chvíľu zháňala pekárku. no nechcem byť nemylo prekvapená ešte niečím iným.
Odpovedať
je kocky ja akurat zhanam pozicovnu aut nasla som len v orlovom ale tam asi nic historicke nebude ale nasla som este uja ktory robi repliky sportovych aut ale pise ze iba na zakazku dnes to auticko ukazem drahemu a ak sa mu bude pozdavat tak ujovi skusim napisat a ivi uz mam aj druhu temu ktora obsahuje nazov povazska ;-)
Odpovedať
ocakava to sa mi velmi nezda to akoze od kazdeho dostanu tortu to kto to bude jest? volam mame ze co povie ona je z vasej doliny ;-)
Odpovedať
to je predstava nevestinej maminky, ale ona musí mať všetko super. no aby zo ženíchovej strany aspoň trochu nezaostávali, tak ako dobrá budúca švagriná som spustila poplach a zohnala cukrárku. Hovoríš druhá téma z považskej, no musím ju pohľadať ;-) . nejako dlho som tu nebola.
Odpovedať
ivi takze som to vyzisltila mama hovori ze kedysi to bolo zvykom ale teraz ze iba kto chce a zvacsa su to blizsi pribuzny co ty v tomto pripade asi si neskusala si nabehnut do akvarka a objednat tortu tam ja dufam ze tam mi ju urobia kedze je to sou sluzieb ale vlastne ked uz mas asi je to jedno
Odpovedať
dík za špionáš. sestra má známu, ktorá robí torty ako hobby a tak som poslala fotky, ktoré sa neveste páčili a nechala to na nej nech nejakú vyberie. nechce sa mi to trepať z trenčína. ináč už máš zajednané pečenie koláčov? mňa mamina tlačí aby som sa už rozhýbala. nejako som prislala.
Odpovedať
Článok sa načítava...
nemam ani fotografa ani kolace ani kameramana a dj mame z blavy na odporucanie nasho znameho ktory je tiez dj ale uz bol zajednany ak by som vsak zohnala este niekoho od nas tak to asi zrusim ale kolace budu asi od tety ona zvykne pekavat an svadby a parizske rozky nerobi nikto take dobre ako ona
Odpovedať
ahojky, vidím, že sa tejto téme moc nedarí. :-( musíme to napraviť. Bystričanky žijete?
Odpovedať
ja sa sem dostanem len sporadicky a v poslednom čase nestíham ani žiť. a čo mám nové? hlavne pre dorotu, v jasenici zastupiteľstvo schválilo svadby v kaštieli a tak môžeme začať vybavovať papiere. starostka tvrdila, že si môžeme vybrať akú chceme hodinu obratu. poplatok zostal 2000 sk. z vybavovaním ostatných záležitostí nie som na tom lepšie ako ty. mám zajednanú sálu, fotografku a tento týždeň ma mamina donútila rozhodnúť koľko a aké koláče sa dajú piecť na svadbu, tak aj tento bod škrtám.
Odpovedať
huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuura poplatok je sice trosku vysoky pre mna 2700 ked pripocitam nejakych 1200 za fotenenie v orlovom ale co by som neurobila pre splnene sny ja s tymi kolacmi stale cakam lebo nasi nie su rozhodnuti v akom pocte pozyvame rodinu no a bolo by mi blbe dat si piest kolace u tety ak by sme ju nepozyvali :-D akurat som inac asi pred hodinkou myslela ze musim napisat ip ive ked uz nie som schopna volat do jasenice no buduci pondelok uz mam zajednany behanim po pohovoroch ale potom uz utekam do pb a konecne vsetko vybavim musim ist zrusit aj ten obrad co mame ceruzkou v pb ;-) a co saty skusala si uz toho viac v tn? bola si pozriet v priore v pb? a co puchov? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
dorotka - ahoj, vies kto som :-)
Odpovedať
viem pisem ti ip
Odpovedať
Profilova fotka
dorotka - dobreeeee, lebo sa nudim v praci , musim tu este byt pol hodiny :-(
Odpovedať
tak preco neodpovedas na tu ip :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
sak som uz napisala..
Odpovedať
odpoved na tenot prispevok ivien z inej temy: Dorotka, nepracujem v televízii, ktorá porušila moratórium, ale v tej, čo je v Považskej dlhšie a nie je platená z mestského rozpočtu) Ale keďže telku aj internet cafe vlastní jeden majiteľ, nie je to bohviečo. Na svadbu asi kameramana nebudeme mať, lebo chcem iba 10 ľudí aj s nami, takže asi iba fotky. A ozaj, budete mať tú svadbu v Jasenici v kaštieli? Ty si z Považskej a bývaš v Bratislave, alebo máš niekoho v Považskej? moja odpoved: ano ano ja aj ivaz mame svadbu v kastieli zatial to vyzera ze budeme prve dve svadby ak sa tam nepritrafi nejake rychlovka len to prosim nespominaj v praci lebo drahy uz sa smial ze nas urcite bude tocit regionalna telka a ja som z toho nestastna a dufam ze nie nerobim to kvoli tomu aby cela bystrica vedela ze som sa uz vydala a som z povazkej a zostala som v ba po vyske vtedy sa v pb nedala zohnat praca ani v tv ;-) ;-) a cochvila tu budem mat aj trvale bydlisko vyvydam si ho kedze vlasnou pracou sa mi to nepodarilo dosiahnut :-D :-D
Odpovedať
Neboj, odo mňa to určite mať nebudú, ak im niekto nedá tip ;-) Akú školu si študovala? Ja vôbec neviem, čo budem robiť po škole, v cafe ani v telke nechcem zostať, rozmýšľala som aj nad zahraničím alebo začali sa tu celkom sľubne rozvíjať strojárske firmy. No uvidím. Teším sa na fotky z vašej svadby, ako to v tej Jasenici vyzerá. Budete si to tam zdobiť samy? A hostinu budeš mať kde? Ozaj a šaty si si požičiavala tu v Považskej? Zatiaľ ahoj, musím ísť zrátať korunky a urobiť uzávierku, o pol hodinku končím v práci. :-)
Odpovedať
skola ekonomicka a ty co studujes aj ja som pocula ze kia to tam taha ze nove dve firmy sa stahuju do strojarni saty som poziciavala v blave su v mojom albume doskusane ale obehala som vsetky salony su popisane v teme zilinsky kraj teraz je novy pri mone ale mne sa najviac pacil v priore v jednom jedinom salone som nebola a to v alenke nakolko som tam isla trikrat a trikrat tam bol papierik ze v dany den je zatvorene no proste ma ma maju radi ale aj tak by som si tam asi nevybrala a jasenica je v mojom albume inspiracie tam kde aj sala v povazkej nezdobime to tam uz asi najprv som myslela ze budeme najak prekryvat radiatory ale kaslem na to a hostinu mame v ucnaku stavebnom ja som nenarocny clovek a jednak tych restik vhodnych na svadbu ubuda aj ked taky cantrycko by bol dobbry ulet ;-) vy to budete mat kde? take malicke ani nic nepoznam jedine v steigeri ten salonik ale aj ten je tusim pre viac ludi ci budete mat len obed niekde zajednany?
Odpovedať
Ja študujem v Nitre komerčný manažment a ekonomiku podnikov. Všetci tu chcú ale anglinu a ja viem iba nemčinu. My sme sice zasnubeni, ale termin svadby este nemame. Takze ja zatial len pozeram a inspirujem sa. Hostinu by som chcela mat v saloniku v Banco del Peru, myslim, ze je to tam celkom pekne :-)
Odpovedať
odporucam tu anglictinu doplnit naozaj sa to oplati v pb regione tam neviem aky je salonik bola som tam velmi davno
Odpovedať
Ty asi angličtinu ovládaš, že? Ja si myslím, že keď sa ju neučím od základnej alebo strednej, tak sa ju asi naučím iba v zahraničí. Ale začala som chodiť tu v Považskej k jednej rodenej Londýnčanke na hodiny "one to one", tak dúfam, že do mňa niečo natrepe. Mám iba slabé základy, tak niekedy je to sranda, keď ona trepe po anglicky a ja na ňu pozerám ako také teliatko. Ale zatiaľ sme sa nejako porozumeli. Pozerala som tvoj album, našla som tam aj salón Ľubica. Ja som si tam požičiavala šaty na ples. Tá stará pani je podľa mňa veľmi zlatá. Ale svadobné šaty som tam nepozerala, pripadali mi trošku také ošumelé. Ale spoločenské tam majú pekné. Tú fotku, čo máš z pb s mašličkou pod prsiami, to si si skúšala kde v ščokine? Ja viem, že je nejaká svadobka v Bancu, ale v ščokine neviem. Lebo tie šaty sa mi páčili. Boli aj na menšiu postavu? Ja mam 165 cm, tak neviem.
Odpovedať
ja som sa ju ucila od strednej bola som v amerike a az po irsku mam pocit ze ju viem aspon tak ze to staci do prace tak kde chcu perfektnu pisomnu aj to stale nestaci ale nasim anglicanom vo firme moje maily stacili hlavne ja som mala od strednej pocit komplexu lebo som mala uzasnu ucitelku ten som rozburala v amerike akurat ze som si tam dokaslala spisovnu aj ale teraz je to celkom ok neviem ale ziadny iny jazyk tak by som s tym nieco mala robit chodis ku francis? ano je to v bancu opravim to mas pravdu ja to beriem ako jeden komlex ja mam vysku 165 a v povazsej to bolo ok horsie v ba tam som prilis mala ale pozor v bancu maju pekne saty len som na dvoch videla flaky inac tie biele s maslicko mala tusim aj majka odtialto zo servra predpokladam ze ich inde poziciavala kukni urcite do toho salonu pri mone tam som skusala take z pokrcenej latky a vzadu bolo viac vrstiev podla mna boli peknucke ale ja proste nechcem spodnicu ale tebe by sa mohli pacit ked kukam do tvojho albumu
Odpovedať
Ďakujem a od kedy je ten salón pri Mone? Však tade chodievam a asi som slepá 8-) Je v Považskej aj nejaká Francis? Ja chodím ku Viku, ona je tu od januára, tak je ešte taká ustráchaná. Ale je zlatá. V Amerike si bola cez školu? Ja som bola v zahraničí akurát tak na dovolenkách. Mám síce štátnicu z nemčiny, robila som si ju na vysokej, ale keby som mala začať brblať hneď po nemecky, tak neviem, asi by som pohorela. A v Írsku si robila čo? Ja rozmýšľam, že by som išla tak na pol roka robiť aj au-pair, to by mi nevadilo, len aby som sa zlepšila v tej angličtine. Aspoň aby som sa vedela normálne dohovoriť. Ale zase sa mi nechce ísť bez drahého, lebo už spolu bývame a odísť preč, čo ja viem, je to na dlho. A on vie zase super po anglicky, takže sa nepotrebuje ísť učiť do zahraničia. Jáj, je to ťažké. Ide mi za 20 minút autobus, zachvíľočku pôjdem ;-) A v Bancu sa ceny šiat pohybovali ako? Tie s mašličkou ti boli dobré na tvoju výšku?
Odpovedať
je novy ale neviem ako dlho je to taka asi stvorposchodova budova vedla mony asi su tam byty oni maju aj cestovku aj salon v jednom francis ucila kedysi na gympli ci je este v pb netusim v amerike som bola cez prazdniny zarabat tvrdu menu v irsku som som ju bola minan na skolu :-D ja som nechcela ist ako aupair lebo som chcela viac hodin aj ako by som mohla popritom ale ak ta to bavi tak chod je to lacnejsia alternativa a v anglicku beru niekedy aupair aj na tri mesiace bezo mna moj drahy obisiel tiez sme spolu byvali ano tie s maslickou uplne sadli v bancu neviem ja som sa ani nepytala na ceny len v priore
Odpovedať
1
2
15
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?