ahoj!
my chceme ten termin, ale zatial nie sme ani zasnubeni. je to len akasi dohoda medzi nami, takze este nic neplanujeme. jedine ja robim prieskum trhu s fotografmi, na tom si chcem dat zalezat :)
ale ty mas vo vizitke iny datum...
Ahojte :) my tiez rozmyslame nad tymto terminom. Len ma mama zneistila, kedze je to vlastne sviatok, ci napr. najdeme salu a tak... Ale myslim, ze s tym hotelom bude asi najmensi problem :) Ale este svadbu velmi neriesim :) Len sa tak rozhliadam ;)
my by sme chceli asi 8meho. Ale zatiaľ to nejako neriešim. Skôr len tak pozerám na internete rady a hľadám motivácie:) Ale v najbližšej dobe si asi rezervujem miestnosť, hudbu a fotografa. Lebo to sú vraj veci, ktoré treba čím skôr aby sa nestalo, že daný termín už nebudú mať voľné. A hlavne v malých mestách, kde nie je veľa možností pri výbere miestnosti sa treba poponáhlať. Radšej skôr ako neskoro:) V podstate mám dosť vecí už premyslených..... Len sa mi nechce do toho pustiť:)
Ahoj, ja s mojim budúcim manželom máme taktiež tento termín. Aj on sa obával sviatku, ale na naše prekvapenie, sme nemali problém nájsť ani miestnosť ani zabezpečiť kapelu. Momentálne som vo fáze, že sa pokúšame nájsť kameru, fotografa už mám. Myslím, že ostatné veci majú ešte čas. To budem riešiť po novom roku.
Ahojte tak aj my budeme mať tento dátum, nevybrali sme si ho ale museli sme nájsť termín kde sa sála zhoduje s voľným termínom kapely. Jedno čo som vedela, že som nechcela už v zime a chcela som skôr leto, ale tento termín bol najskorší kde mali obaja voľné. Dalej mam dojednaneho uz aj fotografa aj kameramana :) nie je to sranda ale fakt to treba aj rok dopredu, lebo všetko bude obsadené.... JUUUUUJ TEŠIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM
ja mám termín 08. 09. 2012 a už mám problémy lebo je pomali všetko zajednané. Sála bola už obsadená ale naštastie nezaplatili zálohu tak ju dali nám, no a dnes som prišla z fary, kde som si chcela dojednať obrad na 16.00 a už je obsadený tak sme ho dali na 15.00 .... takže nevestičky, ked máte už vyhliadnuté miesto svadby a obradu nieje na čo čakať :)
Ahojte, aj ja mám tento termín, podľa mňa najlepší :) Moji rodičia si povedali áno 14.9. a priateľovi 15.9., a obom to super klape, takže verím, že aj pre nás bude šťastný :) Ja už som s prípravami v plnom prúde, lebo budúci rok mám toho strašne veľa... písanie diplomovky, štátnice, kúpu bytu a rekonštrukciu a neviem, či by som to všetko stíhala :) Tak také malé vecičky už plánujem teraz, a aj pomaly vyrábam :)
Baby aj my mame tento termín, neobavate sa ze vas nezosobasia ked je sviatok? ja som trochu zneistena, este sme neboli za fararom, ale tak dufam, ze nebude mat s tym problem... :-|
Ahojte, my máme tiež termín 15.9.2012, máme sálu a fotografku, momentálne riešime DJ-a a boli sme vybaviť aj kostol, so sobášom vo sviatok nieje žiadny problém, ale farár nás upozornil, že kedže je to sviatok a majú tam viacero omší, že skôr chce aby sme mali len sobáš bez omše, aby tam nebolo v ten deň veľa omší. Tak uvidíme, ako sa nakoniec rozhodneme, resp. s farárom dohodneme...
Ahojte...aj my mame svadbu 15.8....salu uz mame aj skupinu., to sa dalo zohnat...velky problem som uz mala s kameramanom...velmi vela som ich poobvolavala..nakoniec sa nasiel...som taka stastna...ale tie najdolezitejsie pripravy nas este cakaju... este sme neboli vybavit kostol...
Ahojte nevesticky, pridavam sa k tomuto datumu :) zatial mam akurat ozdobne spendliky :) z ms... salu riesime tento mesiac, vyzera to nadejne... ale to je tak vsetko.. zatial len planujem a zhanam inspiracie :-D
Aj my planujeme svadbu na 15.9. 2012... zatial mame salu, hudbu, fotografku a vybavenu matriku.... tam nas pani matrikarka ukecava na svadbu vonku, ale ja si nie som velmi ista... co ak bude skaredo?
Ahojte dievčatá, aj my máme svadbu 15.9.2012.
To, že tento rok by sme prežili náš deň "D" sme začali plánovať asi pred mesiacom a vybavovať asi tak pred dvoma - troma týždňami, a stíhame zatiaľ v úplnej pohode, podľa našich predstáv. Nemajte obavu, myslím si, že dôležité je vybaviť základ a ostatné sa už potom pekne postupne podopĺňa. Je ale pravda, že ak chcete vyslovene napr. niekoho konkrétneho kto vám má hrať, alebo fotiť je september už dosť poobsadzovaný.
My máme sálu, hudbu, fotografa, a kňaza. Tento týždeň by som si chcela ísť skúšať šatičky :-) :-) neviete mi poradiť nejaký naozaj dobrý svadobný salón v trenčianskom kraji, alebo aj v meste Žilina?
Čaute babyy :-) ...aj ja s mojim budúcim mužíčkom máme termín 15. 9.2012 :-) :-) :-) juchúúúúú :-) :-) akurát dnes máme mesiac čo sme zasnúbení :-) No a mne už z toho ták šibe a ták sa na to teším že už pomaly budeme mať všetko :-) ale len skoro, no máme už zajednané: kostol, kňaza,sálu, fotografa, kameramana,Dj, vyzdobovať si budeme asi sami lebo sa na to teším, hlavne máme jeden druhého :-) , máme zajednané kuchárky a tuším aj čašníčky, viem približne počet, viem kde to bude :-) , no len najakčnejšie to bude s výberom svadobných šiat keďže určite sa mi budú všetky alebo žiadne páčiť :) no ale už mám aj predstavu o výzdobe aj o jedle ,len netuším ako budú vypadať oznámenia...ale verím že to všetko pôjde samo :-)
My sa uz nevieme dockat, akurat sme smutny z toho ze nam nikdo nechce urobit sobas vonku. myslim tym uradnikov. lebo je sviatok a maju vsetci dovolenky
Ahojte tento termín máme aj my a máme sálu, DJ, kameramana, fotografa, kostol, svadobné šaty, čiže asi to najhlavnejšie už zajednané a teraz postupne to ostatné :)
Ahojte, pripájam sa, aj my máme termín 15.9. :) Zatiaľ máme zajednané miesto obradu, šaty, oblek, fotografa, DJa a miesto pre hostinu. V celku pekne sa nám to zbiera, som spokojná, zatiaľ ešte nestresujem :)