Vaše skúsenosti so svadbou v hoteli Dália v Košiciach

Ahojte :) mozem sa opytat, ci mi vie niektora z Vas zreferovat, aka je svadba v Dalii? Dakujeem :)
Odpovedať
1
2
Aj mna by to celkom zaujimalo. Tiez nad tym uvazujem. Mas vo vyhlade este nejake ine saly?
Odpovedať
Ahojte, bola som tam sice len ako host tento rok 2x a podla mna je to prekrasna sala, tiez personal, akurat minus by som dala za maly parket, ale apson je stale plny xixi :) Daliu kludne odporucam
Odpovedať
mne sa ten parket tiez zdal prilis maly, budeme mat sice do 80 ludi ale aj tak. Manazerka nam ale povedala ze nie je problem otvorit tie zasuvacie dvere a spojit to s vedlajsim salonikom a ze aj tam by mohol byt parket ak by sme chceli
Odpovedať
jj da sa tak spravit ze ten salonik este bude sluzit na parket....ale vmestit cca 80 ludi pred ten parket no neviem....mne sa to zdalo male ale to hovorim o sale na poschodi....dole je sala inak riesena, neviem kde chystas svadbu ci hore alebo dole. Podla mna je dalia max do 60 ludi, idealne 50 aby bolo pohodlie a nik sa netlacil pri stole. Manazerka povie hoc co, len aby viac zarobili na ludoch....ako to je len moj nazor.
Odpovedať
Nam ukazovala salu dole. Tiez si neviem predstavit kolko miesta tam potom ostane ked tam budu stoly a preto sa s nou chcem este spojit a dohodnut sa s nou ci sa neda prist pozriet ako vyzera sala ked je pripravena na svadbu (ked som tam bola tak tam chystali nejaku konferenciu a boli tam vsade stolicky a tak)
Odpovedať
@mikaela23 Veľmi pekne prostredie, ja sama som tu mala svadbu, dopredu Vám naslubuju hoc čo len aby zarobili a ked na záver platíte Vám dajú len preducet a nie ani kompletný blocek, cely čas sa počas svadby výbavujete s cca 18 ročnou casnickou, ktorá v podstate nevie nič ovplyvnit. A nehovorím o tom , že som do posledného dna nevedela že v hornej sále budú mat ďalšiu svadbu, a samozrejme ja som ešte presviedcala môjho muža sak ok , oni sú super bude viacej obsluhy to zvladnu... No opak bol pravdou.  Mali sme 81ludi a dohoda bola po polievke servirovat hlavný chod... Aby vôbec začali ramovat taniere po polievke som ich ja išla napomenut a druhý chod servirovali (to sa mi same casnicky priznali)kvôli hornej svadbe oveľa neskôr nie hneď.  medzi tým sa hostia pustili do kolacoveho bufetu a hlavnychod uz prichadzal na posledné stoly studeny sa mi stazovali moji hostia...Nehovoriac  o tom že ani mi nevyniesli jedla pre dve deti a jedli iné , čo mali objednane. S tým že sa výhovorili  že nevedeli kde deti sedia... A na objednavke bolo že sedime 7 dospeli a dve deti pri hlavnom stole ,neviem kde ešte inde to mám jasnejšie zdôrazniť a objednávku riešila samotná prevadzkarka. Proste vsetko zle len ututlat, neriesit žiadne ospravedlnenie ani naprava, ked prevadzkarka videla, že dievčatá z hotelovej akadémie to nezvladaju(lebo sú trainee) mala sama sa pridať a obsluhovať ale to by na svadbe nemohla mat rifle.. Nejdem uz ďalej riešiť hotel ale môžem povedať že sme mali skvelého Dj a 90% mladých ľudí, ktorý sa výborne bavili a nevsmli si nedostatkov, len sa pýtali, prečo všetci utekali na koláče a mna že prečo sa nebavim, a vy zeram ustarostene... Škoda
Odpovedať
sorry, mne Dalia pride už strašne "okukana" .. Košice sú krásne mesto, má kopu zákutí, skúste niečo iné ..
Odpovedať
v nasej rodine a medzi nasimi znamymi bol teraz taky plodny rok na svadby, absolvovali sme ich od januara 4 :)) 3 v ke a jednu v MI v druzbe. V juli mala sesterka svadbu v dalii dole v tej novej sale a podla mojho nazoru co sa tyka prostredia, to bolo asi najkrajsie. Vsetko take pekne, nove, ciste (aspon ja som na take zatazena, nemam rada "komancovske " prostredie, stary nabytok a o poharoch a tanieroch ani nehovorim). Restauracia hore skor na malu svadbu, ale dole to je fajn. Ako spominala @mikaela23, zo saly boli otvorene roztahovacie dvere do salonika, kde bol aj bufet. Bolo fajne teplo, sedeli sme aj vonku na terase. Sesterka mala okolo 75ludi na svadbe a zas tam boli babky, deti, "pivari", to vskuse netancuje nikto. Ako,.parket by mohol byt mozno vacsi, ale nam to stacilo. Ostatne to vykompenzuje. Strasne pekne prostredie, a co sme s mamcou boli uplne hotove, tak z toaliet :D. Mali sme takeho "vazneho" starsieho casnika a mlade baby. Jedlo bolo pekne nazdobene aj chutne, po polievke sme tiez trosku cakali, ale aspon nam vytravilo, mne osobne to vobec nevadilo. Akurat sesterka chcela zmenit hlavne jedlo tyzden pred svadbou, ale sa uz nedalo. Ja s priatelom sa chceme brat v septembri o rok a podla nasich skusenosti z tohorocnych svadieb a co sme este obehali sa asi tiez rozhodneme pre daliu, ceny maju velmi v pohode. Chystam sa na dalsi tyzden, som myslela ze mam cas, ale kolegyna co sa vydava v juni a bola tam, jej termin vraj maju obsadeny, tak dufam ze este maju nieco volne :))
Odpovedať
a ozaj, neviete poradit dobru pozicovnu siat? a kolko pred svadbou ste riesili saty? dakujem :-D
Odpovedať
V Dalii som bola prvykrat v maji na kamaratkinej svadbe, ktoru mali v banketovej sale, +- 90 ludi. interier vyzera noblesne, je vynoveny, celkovo priestory su podla mna velmi pekne. kamaratka na svadbe aranzerku objednanu nemala, vyzdoba bola klasicka, spolu s navlekmi na stolickach a nazdobenymi okruhlymi stolmi to vyzeralo nadherne. tiez sa mi zdalo, ze tanecny parket je mensi, pocas svadby som vsak nemala ten pocit, miesta bolo dost. Co sa nam pacilo, ze hned vedla saly je kaviaren a letna terasa kde sa da posediet a vyvetrat, my sme sa zdrziavali casto aj na terase, lebo sa tam dalo fajcit aj tancovat :-). jedlo bolo chutne, na tanieri zaujimavo naaranzovane, tiez som mala vsak pocit ze to mohlo prebehnut aj rychlejsie. personal bol ochotny a slusny, nam sa tam celkovo velmi pacilo, vsetko bolo na urovni. S priatelom sme si predbezne rezervovali termin na svadbu v restauracii pre 50 ludi na buduci rok, stylovo je to presne ako dolna sala ale mensie. my sme si zvolili variantu s okruhlymi stolmi, mali sme moznost to ja vidiet, vyzeralo to velmi pekne, priestorovo to bolo v pohode, zalohu sme uz zaplatili, dam vam vediet... :-)
Odpovedať
My sme mali taktiez svadbu v Dalli... a nemozem povedat ani jedine krive slovo... Celkova organizacia a dohodovanie podmienok bolo na vysokej urovni, taktiez nam vysli maximalne v ustrety a prisposobili sa nasim poziadavkam... Jedlo, vyzdoba a personal bol taktiez na vysokej urovni... Okrem toho sme tam boli este na dalsich dvoch svadbach a nemozem ozaj ani jedno negativum vytknut. A uplne najlepsie je prepojenie banketovej saly spolu cez kaviarnou s letnou terasou, ktorej rozpravkovu atmosferu dotvara fontana!!! Po svadbe sme mali len same kladne ohlasy zo strany hosti, co si myslim, ze potesi asi kazdu nevestu :) Takze ak vahate, tak nevidim ziaden dovod!
Odpovedať
Ahojte baby, chcem sa opytat tych co mali svadbu v Dalii ci ste mali zivu kapelu alebo DJ. My chceme a mame uz rezervovanu zivu kapelu, tak ma zaujima ci nie je problem potom s miestom kde by sa zlozili. Mame rezervovanu tu velku salu dole a cca 60-70 hosti. Dakujem za nazory a postrehy :) D.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
Ahojte, s tou kapelou by ma tiež zaujímalo, ako to bolo riešené....
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
a viete mi povedat aj cenovo ako to tam islo na osobu?
Odpovedať
Profilova fotka
@anjelivka nám pani povedala že pri počte ľudí 80 je cena na osobu 33 eur + 2 eura za potah na stolicku
Odpovedať
Profilova fotka
@lulukya1 tak to nieje zle
Odpovedať
Profilova fotka
@lulukya1 a mozem sa opitat kde je to presne?
Odpovedať
Profilova fotka
@anjelivka Hotel Dália je na Lofflerovej ulici ako je posta 2 pri stanici a ides na smer od stanice k Jumbu. Alebo ked to tam troska poznas ako je stredna priemyselna skola stavebna a geodeticka na Lermontovovej ulici tak hned cez cestu oproti je Dália. Ved hodis si ulicu na google a najde ti to hned :) ide tam aj autobus mhd myslim cislo 17 ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lulukya1 dakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
Ahojte, pisem pre nevesty, ktore zvazuju mat svoju svadbu v hoteli Dalia. Pred dvoma dnami sme ,uz s manzelom, mali svadbu prave v tomto hoteli a nic LEPSIE sme nemohli urobit! Jednoznacne ich priestory odporucam, tak ako aj jedlo, personal, ubytovanie, proste VSETKO! Bol to najkrajsi den v mojom zivote aj vdaka uzasnym casnikom, ktori sa starali UPLNE o vsetko a ja som sa s manzelom mohla zabavat. Ani raz sa mi nestalo ze som im musela nieco pripominat, boli rychli, osluhovali nas v bielych rukavickach, boli vtipni, ale nevtieravi, pozorni a o cokolvek som ich poprosila, do 3 minut som to mala. Jedlo... najlepsie. Lepsie si neviem predstavit, Ako dezert sme mali horuce maliny s vanilkovou zmrzlinou a kazdy kto nam dakoval za pozvanie ich este spomenul, ze to bola perfektna volba. Obrovska vyhoda Dalie je to, ze okrem hlavnej miestnosti, ktora je novo rekonstruovana je elegantne prekrasna s krystalovymi lustrami, je tam aj vinny salonik, ktory sa da prepojit otvorenim dveri s hlavnou salou. Tam boli napoje, chladnicka , kolace akoby na bufetovom stole a ludia sa tam stretavali a rozpravali. V tomto vinnom saloniku boli potom aj teple bufetove stoly. Mali sme k dispozicii ak celu zimnu zahradu, kde si hostia mohli posediet ak nechceli tancovat, ale chceli sa v klude stretnut a dat si tam kavicku. Uzasna bola aj terasa s fontanou a horiacimi faklami. Cenovo to bola tiez skvela volba, pretoze za najom sa tam neplati nic, napoje, kolace, cokoladovu fontanu, slane veci si mozete doniest sami. Ak sa nam zdalo nieco uz pre nas drahe, dohodli sme sa na lacnejsej variante. Nam robili kalkulaciu asi na 5 krat, lebo sme stale vymyslali a nebol to vobec problem. Neviem ako viac mozem celemu personalu podakovat, tak aspon podam info o ich hoteli dalej, lebo rada doprajem aj inym nevestam taky krasny den aky som mala ja 11. augusta:) PS: Zadarmo dostanete mladomazelsky apartman, ktory je krasny a rano vam donesu ranajky, podla Vasej volby a Vami vybranom case, az do izby, kde si ich spolocne spapate v posteli s manzelom! :)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj a kolko ste mali hosti? da sa vidiet aspon zopar foto?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@zuzanka1808 Kolko vás vysla svadba lebo mi tam planujeme mat svadbu a neveim co s tym parketom ten je taky preco mozno aj trosku vaham
Odpovedať
Profilova fotka
@mikaela23 Tento rok tam budeme mat svadbu my. Jednoznacne od zaciatku som nastavena tak ze parket bude v tom saloniku ktory sa prepoji s hlavnou salou. Pokladam to za najlepsie riesenie. Beriem to aj ako vyhodu, trosku sa odhlucni hlavna sala a spokojni budu vsetci. Starsich hosti asi budem usadzat najdalej od tej tanecnej saly, nakolko z kamoskinej svadby mam skusenosti ze ti starsi ziadali o stlmenie hudby a pod. To kde ich usadim este neriesim, nakolko nemam este spisany zoznam pozvanych hosti. Teraz premyslam co hotel ponuka - konk. vyzdoba - rozmyslam nad farbou doplnkov - z ponukanych moznosti zvazujem bud zlatu, marhulovu alebo ruzovu. Co vsetko ma byt zladene k vyzdobe saly? Rozmyslas aj nad vyzdobou nad stol pre mladomanzelov?
Odpovedať
Profilova fotka
@11zuzanka11 Celkom si ma teraz znepokojila..... :( budem rozmyslat ako sa tymto nedostatkom da zabranit aby na tej mojej svadbe sa neopakovali... a prosim ta akeho si mala DJ? prave jeho si teraz vyberam. dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, počujte, už ideme 3X pozrieť sa na svadbu a stále si tam svadobčania robia vlastnú výzdobu..... (pri tom je tam, že výzdobu robí hotel...) tak teraz som v pomykove... lebo ak hotel robi vyzdobu, a vraj krasnu... prečo si svadobčania robia vlastnú výzdobu... (pri tom to, že robia výzdobu svadobčania sa vždy dozvieme páru dné pred svadbou) až sa normálne bojím, že si ešte budeme zháńať niekoho na výzdobu.....
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Náhodou neviete niektorá ako je to s uskladnenim kolacov v dalii den pred tym??!
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Profilova fotka
Ahojte , nejake nove cerstve skusenosti?? vdaka
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Ahojte, aj mna by zaujimali nejake aktualnejsie info, referencie. aki su manazeri, ako varia, pristup, atd? vdaka
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ahoj tak pridávam moju skúsenosť s hotelom Dalia. Mali sme tam svadbu pred pár týždňami a bohužiaľ nedopadlo to podľa mojich predstáv. V podstate čo mohli to pobabrali. ☹všetko čo som riešila 6 mes s prevadzkarkou bolo v podstate zbytočne, veď sa na svadbe ani neukázala. Celu svadbu mala na starosti druha prevadzkarka, ktoru som ani raz nevidela. Chýbali svadobne torty na stoloch, prípitky pre deti, ktore som si vyžiadala a vyznacila v zasadacom poriadku, meškali s večerou, ktora samozrejme uz bola studena.Druhy chod som im musela ist osobne pripomenúť. Cokoladovu fontanu nám dali až o 10 tej večer. A je toho ešte dosť veľa čo by som mohla napísať. Je mi to strašne ľúto a dúfam, že iné nevesty budú mať len pozitívnejšie skúsenosti s týmto hotelom.
Odpovedať
Profilova fotka
@gabuska1611 ahoj a ako ste to potom riesili? Tiez mame o 3 tyzdne tam svadbu a zacinam sa bat pretoze pristup prevadzkarky ak ju tak mozem nazvat je divny nic nestiha na nic nema cas posuva nam stretnutia kazda kalkulacia mala mnozstvo chyb.. mozno to tak beriem lebo s muzom robime v gastre tak viac do toho vidime.. ale ak nam pokazia svadbu urcite im to ani cele nevyplatim..
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?