Byť starejšou alebo nebyť? :-)

Profilova fotka
Ahojte :-) Mám na vás dosť ťažkú otázku. Volám sa Barbora, mám len 19 rokov, študujem herectvo na konzervatórium a začala som sa zaujímať o prácu starejšieho. Zistila som, že by ma to strašne bavilo, no obávam sa, že ľudia by ma brali za mladú, neskúsenú a nedôverovali mi. Čo si o tom myslíte vy? Baví ma zabávať ľudí, som veselá kopa a bola by som šťastná, keby som mohla mojou povahou spríjemňovať ľuďom tak dôležitý deň v živote. Ďakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ak ta to bavi a sama sebe veris, vies, ze by si to zvladla tak do toho chod. nenechaj sa obmedzovat tym, ze by si ludia mohli hovorit, ze si mlada, neskusena a podobne, ukaz im, ze to tak nie je a casom sa to rozkrikne :)
Odpovedať
za vyskusanie nic nedas :) mozes najprv zacat takymi mensimi svadbami a ked sa ti bude darit a ludia si ta budu chvalit tak prejdi aj na vacsie. len si treba uvedomit, ze treba mat trosku aj organizacne schopnosti ale to sa da vsetko vycibrit
Odpovedať
Musíš len vyskúšať. Možno to zoberú ako novinku, ktorú by radi vyskúšali a je v podstate len na tebe, ako sa tej úlohy zhostíš. Ja byť tebou, tak to jednoznačne vyskúšam ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ak máte dostatok odvahy a energie, tak určite áno. Začiatky sú vždy ťažké, len ich treba prekonať. Na poslednej svadbe som zažil tiež starejšiu a bol som milo prekvapený. Zvládla to na jedničku . Takže za mňa určite áno ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som to byt tebou skusila :) zena starejsia je take dost netypicke, velku konkurenciu mat nebudes, zaplnis dieru na trhu a este ked ti aj pojde tak neviidim dovod preco by sa ti nedarilo
Odpovedať
Profilova fotka
Podľa mňa to je super nápad :) Keď si ukecená, vtipná a baví ťa to tak by som neváhala, to je najlepšia kombinácia pre takéto povolanie a v podstate tým ani veľmi neriskuješ, najhrošie čo sa ti môže stať je, že sa neuchytíš ale tomu neverím.
Odpovedať
@baska78 osobne si neviem predstavit, ze by som mala na svedbe starejsiu, cize zenu. Podla mna tato rola patri chlapovi. Ale vyskusat mozes, za to nic nedas
Odpovedať
Vyskusaj! Ked sa citis na to tak chod do toho. Ziskat prvu svadbu bude najtazsie ale ked budes dobra bude sa potom o tebe hovorit
Odpovedať
Ahoj, ak ta to povbudi, aj moj brat mal na svadbe starejsiu - zenu a bolo to uplne ok. Ak sa nebojis,preco nie :) drzim palce :)
Odpovedať
@sweetdreams ano? Uz nejaka zena robi starejsiu? To prvy krat pocujem ale moze to byt dobre:-) Aj nejake hry organizovala a mala obleceny kroj alebo ako bola oblecena? Lebo mne sa velmi paci, ked ma starejsi kroj na sebe:-)
Odpovedať
Profilova fotka
Tiež som o tom nejak zatiaľ nepočula, no bola by som takejto verzii otvorená. Bolo by to niečo nové a myslím si, že by sa to mohlo aj uchytiť prečo nie. Len sa ty pekne na to daj a osobne si myslím, že ak budeš dobrá tak prenikneš do povedomia veľmi rýchlo :)
Odpovedať
Ak ti to pojde, tak si tym dobre zarobis. Treba vyskusat. Ked nevyskusas tak nebudes vediet:-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Ďakujem pekne všetkým, ktorí ma povzbudzujú a prajú všetko dobre. Určite by som aj ja chcela chodiť v kroji, lebo ľudové zvyky sa mi veľmi páčia, no chcela by som mať tradičný “program”, ale aj taký originálnejší, možno vtipnejší, ktorý si sama vymýšľam. :-)
Odpovedať
ja ti budem drzat palce :) myslim, ze je vhodna doba na to robit veci trosku inak ako bolo zauzivane :)
Odpovedať
choď do toho, ak neskúsiš, potom budeš len pochybovať a pátrať po tom, či by ti to ozaj išlo alebo nie. podľa mäa po takejto novinke nevesty pôjdu a je už len na tebe, ako sa budeš vedieť presadiť ;-) ale za mňa paec hore za nápad ;-) .
Odpovedať
Profilova fotka
Isto sa najdu aj taky ludia co sa budu chytat za hlavu, ze zena a je starejsia ale takych si netreba vsimat. To, ze to doteraz robili iba muzi neznamena, ze to tak musi aj zostat. Ja ti budem velmi drzat palce a dufam, ze potom pridas aj nejake fotky alebo video z nejakych "tvojich" svadieb :)
Odpovedať
Profilova fotka
Kludne :) Pokial mas pocit, ze by ta to bavilo tak ja nevidim ziadny problem. Ono vies ked cloveka ta "robota" aj bavi tak to hned inak vyzera a ludia sa budu pri tebe isto dobre citit :) Budem ti velmi drzat palce aby ti to vyslo a dufam, ze o tebe este budeme tu na svadbe este pocut :)
Odpovedať
Profilova fotka
Napr. v levickom okrese pôsobí dlhé roky starejšia Dana Udvardyová a je veľmi žiadaná a bookovaná. Na Slovensku je žien starejších ešte niekoľko. Čiže nie je sa čoho obávať a keď po niečom takom túžite, treba si to skúsiť. V úvode možno svadby pre kamošov a keď naberiete skúsenosti, možno budete mať obsadený aj každý víkend :) My spolupracujeme s djkou elly, čo tiež nie je úplne ešte tak bežné, že žena djka a dostávame na ňu veľmi dobrú spätnú väzbu v mnohých ohľadoch. Takže ženy do toho!:)
Odpovedať
Profilova fotka
@sunrise_nasvietenie_saly Danka, zda sa ukoncila cinnost pre zdravotne tazkosti, skoda lebo pri tolkych svadbach som ju nemal moznost zazit aj ked je zo susednej dediny, ale referencie skvele .... Baska, ked sa na to citis a bavi ta to, chod do toho .... preto to robi aj vacsina z nas, lebo nas to bavi .... a to je 80% uspechu .... a ked ta niekto odbije, ze na starejsieho alebo starejsiu si mlada, tak treba dat argument .... starejsi nie je odvodene od starsi ale od starajuci sa ;-) .... cize sa ides postarat o ich svadbu :-)
Odpovedať
Určite do toho choď :-) Podľa mňa veľa párov by malo rado ako starejšieho sympatickú ženu :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?