Hľadám starejšieho s nemeckým alebo anglickým jazykom

Ahojte, nepoznate prosim starejsieho, ktory hovori ci uz po nemecky alebo po anglicky. Vopred dakujem za odporucania. :) PS: Surne, termin mame 3.6.2017
Odpovedať
Profilova fotka
Vilo sandor
Odpovedať
@kava333 Dakujem za rychlu odpoved, vedela by si mi prosim dat na neho kontakt? Vopred velka vdaka. :)
Odpovedať
Profilova fotka
@erikas1986 kontakt nemam, ale kukni si na fb jeho stranku, tam mu mozes napisat;)
Odpovedať
ak by ti niekto odporucil nejakeho nemecky hovoriaceho starejsieho, mohla by si mi tie kontakty potom poslat? dakujem :) nam anglicky hovoriaci totiz velmi nepomoze.
Odpovedať
@michaelahuc nemecky hovoriacich som nasla iba troch na SK - http://www.michael-djryan.eu/home.html, http://www.jurajkvasnica.sk/kontakt/ a http://www.svadbavkastieli.sk/index.p... - starejsi Ladislav ... v nasom termine su uz ale vsetci obsadeni...Nam by tiez viac vyhovoval nemecky hovoriaci, ale uz som sa zmierila aj s anglicky hovoriacim, kedze nasi hostia by mali celkom dobre ovladat aj anglicky jazyk, aj ked to nie je ich materinsky jazyk.... Ak by sa Ti predsalen podarilo najst este niekoho ineho, budem rovnako rada za kontakt. :)
Odpovedať
@kava333 velika vdaka :)
Odpovedať
@erikas1986 dakujem ti :) aj ja sa pozriem a ak by som niekoho objavila, dam ti urcite vediet :) my uz sme aj tak uvazovali, ze si budeme musiet zaobstarat tlmocnika, ak nikoho nenajdeme, aj ked by to asi nebolo najidealnejsie riesenie.
Odpovedať
Ja hladam anglicky hovoriaceho starejsieho. Mate niekto kontakt prosim???
Odpovedať
Ak hladate anglicky hovoriaceho starejsieho, mozete kontaktovat www.folklormania.sk. :) Prave mi potvrdili, ze maju takych k dispozicii.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?