Hľadám starejšieho z okresu Prievidza na 27.8.2016

Zhaname osvedceneho starejsieho na svadbu v Prievidzi. Termin 27.8.2016.
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
Dobrý deň. Odporúčam Ivana Ondrušku alebo Jozefa Mokráňa sú naozaj výborní. Kontakt v IP.
Odpovedať
Profilova fotka
@petka005 odporúčam Mira a Chipsa z PE :)
Odpovedať
Profilova fotka
Skus rastislav hodous je odtialto z pd a je perfektny len neviem ci ma volny termin.
Odpovedať
Ak je daky starejsi volny 9.7 moze ma kontaktovat spravou
Odpovedať
doda 4 Prosím ťa nevieš koľko berú?
Odpovedať
Profilova fotka
@petka005 Na nasej svadbe nam robil starejsieho p. Mokran. Mozem ti povedat ze lepsieho sme si ani vybrat nemohli. Bol zabavny, vtipny a naozaj si svoju robotu robi podctivo. Super sme sa zabavali aj vdaka nemu lebo vymyslal rozne sutaze a zabavne hry. Za mna ti teda odporucam jeho :-)
Odpovedať
@marusicka so snubencom sme ho tiez chceli na nasu svadbu ale uz mal obsadeny termin, tak mame druheho.. ale verim ze je zabavny lebo som pocula uz od viacerych na neho same dobre veci
Odpovedať
Profilova fotka
Odporucam starejsieho Rastislava Hodousa😊
Odpovedať
Ahojte, máme so snúbencom problém nájsť starejšieho na termín 15.10.2016 - Hodouš, Benkocký, Mokráň, Dana, Krchník, Perný, Herda, Kminiak - všetci majú náš termín rezervovaný... Neviete niekoho poradiť na základe skúseností? Ďakujem veľmi pekne.
Odpovedať
Profilova fotka
@jahodicka tak to mi je luto ze bol obsadeny ale hej jeho ked niekto chce ako starejsieho tak si ho musi skor dopredu zarezervovat lebo potom sa stane to co vam ze je uz obsadeny.. Ale tak snad aj ten vas bol zabavny, ci?
Odpovedať
@marusicka no ja viem neskoro sme sa nejako spamatali ze by sme ho chceli a to uz mi bolo viac menej jasne ze uz bude obsadeny..ale ano bol zabavny, dobre sme sa zabavili, aj ked iste veci sa mi moc nepacili ako spravil ale tak nevadi. Aj napriek tomu mame krasne spomienky na nas najkrajsi den v zivote ;-)
Odpovedať
@jahodicka A koho si mapala napokon za starejšieho ? My sme mali pána Hodouša a poviem ti zažila som mnoho starejších ale Hodouš je proste TOP.. škoda že bol obsadený.. Bola by so isto spokojna.. ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ahojte, ja by som sa tiez rada informovala na starejsieho 15.10.2016 v Prievidzi, pribliznu cenu a ci mate dobre skusenosti. U nas nie je starejsi podmienka, ale potrebujeme niekoho, kto sa po veceri postara o zabavu. Cepcenie ani odobierku mat neplanujeme, alebo to skor este zvazujueme, kedze po 9 tich rokoch a spolocnom ziti mi to pride vtipne, ale tak nebranim sa:) Skor chcem nejake vtipne sutaze, nech sa rodina zabavi.
Odpovedať
@hlinkovci vies co nakoniec som mala takeho menej znameho starejsieho, teda on je moj kamarat, ktory nerobi este dlho starejsieho, takze on sa ponukol ze pojde nam robit kedze pan Mokran uz bol obsadeny.. my sme chceli povodne jeho ale tak nic sa nedalo robit uz ked bol obsadeny, museli sme si to inak zariadit
Odpovedať
Profilova fotka
@jahodicka to je najdolezitejsie ze ste si vas den naplno uzili a ze mate krasne spomienky :-) A vyzdobu vam kto robil? Ci sama si to zvladla?
Odpovedať
Skús ešte z Ha Igora Suchého
Odpovedať
@lili1990 Napíš Rastovi Hodoušovi ci ma volne... Odporúčam
Odpovedať
@jankadzmurka Dakujem, uz som mu pisala, ale ma obsadene. Nakoniec sme sa rozhodli, ze ani starejsieho mat nebudeme, u nas v rodine to nie je tradicia, nikto nikdy nemal svadbu so starejsim. Aspon budem mat v klude cas sa nachystat na svadbu, nie len pobehovat hore dole 10x. Casovo to bolo uplne zle, najskor ist do mesta ku kadernicke a kozmeticke, priniest a naaranzovat kvety v restauracii, potom ist spat k nasim, cakat na odobierku, potom sa ist fotit, potom zase naspat k nasim, u nas by to bolo cele zle s odobierkou.
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@marusicka Presne spomienky su a aj navzdy zostanu ;-) Ale cosi, ja a sama si robit vyzdobu? To by dopadlo :D Dala som si ju spravit spolocnosti ktora nam zaobstarala aj catering
Odpovedať
Profilova fotka
@jahodicka Pravda je to co si napisala :-) To som nemohla vediet ze si taky antitalent na vyzdobu ako aj ja :D
Odpovedať
Babule poviem Vam, necakala som ze to bude take tazke najst starejsieho ktory ma este volny termin. Nastastie som to zacala dost skoro riesit a myslim ze sme si vybrali dobreho. Teda aspon v to dufam ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@1fifinka1 poviem ti pravdu niektory maju obsadene terminy aj rok dopredu, tak niet sa coho cudovat ze si s tym mala aj ty problem. A ktoreho sa Vam podarilo vybavit?
Odpovedať
@marusicka tak uz to vies ze patrim tiez k tym ktorych moc vyzdobovanie nebavi, nemala by som nato nervy. Ale napriklad moja svagrina ta vsetko vyzdobuje tu to bavi:-) Ale nam sa bala pretoze povedala ze som moc narocna, tak nakoniec nam to ta firma vyzdobila, ale boli sme spokojny :-)
Odpovedať
@nataly4324 Len ja som si to nemyslela najprv. Mna vsetci tlacili do toho aby sme si uz nejakeho starejsieho zajednali a ja stale ze mame este cas az som sa potom zbadala:-) Vies co p. Mokrana nakoniec budeme mat. Skusali sme este aj inych ale vsetci mali obsadene terminy. Ale tak snad to bude dobre, co som si citala tak na inych svadbach boli s nim spokojni tak snad budeme aj my
Odpovedať
Profilova fotka
@jahodicka tvoja svagrina sa tym aj zivi? Ci iba pre radost to robi? A aku farbu vyzdoby si mala? Bola si spokojna s firmou ktora ti robila vyzdobu?
Odpovedať
@marusicka uplne sa tym nezivi ale berie to ako konicek a na privyrobenie to ma celkom slusne:-)My sme mali taku mentolovu vyzdobu, je to moja oblubena farba, takze som si podla toho vybrala a hned som vedela ze taku chcem:-)Bola som, so vsetkym nacom sme sa dohodli tak to aj splnili takze som nemala s nimi ziadny problem
Odpovedať
Profilova fotka
@1fifinka1 vacsinou to tak byva ze ludia si hovoria ze maju cas a nakoniec sa zobudia a vsetko obsadene. Ale ako pozeram, tak si uz aj svadbu mala. Ako to vsetko prebehlo, ako si prezila svoj najkrajsi den v zivote?
Odpovedať
Profilova fotka
@b_lucia Ahoj Lucka, my sme mali z Partizánskeho, Dominka Gajdoša a môžme len odporučiť, mladý chalanisko ale neľutujem. Bol výborný, hostia si ho pochvaľovali, ušil nám na mieru, čo sme chceli a doplnil svojimi, na jeho hrách a súťažiach sa zabávali všetci :)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?