Je lepšie mať starejšieho alebo folklórny súbor na odčepčenie? Poraďte

Máme svadbu 15.10.2016, rozmýšľame,či si zavolať starejšieho na celú hostinu alebo len nejaký folklórny súbor na odčepčenie. Poraďte skúsenosti prosím. :)
Odpovedať
Profilova fotka
všetko je to o tom, čo chcete na svadbe mať, najlepšie by bolo aj aj, alebo inak, starejšií sa Vám postará o bezstarostný priebeh celej svadby, a máte tak čas na ostatné veci, ako venovať sa svadobným hosťom atď., na súbor sa zase lepšie pozerá, keďže ich je viac a sú oblečený v kroji :), nevýhoda je, že urobia čo majú cca do pol hodiny a odchádzajú, a organizácia celej svadobnej zábavy a samotnej svadby zostáva len na Vás :(. Pekný večer.
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@jaja307 Zavisi, co mas radsej. Bola som na svadbach, kde nebolo cepcenie a ani mi to tam nechybalo, lebo bola dobra zabava. Baby mali perfektnych starejsich, co vtipkovali a urobili fakt skvelu zabavu. No mne osobne sa cepcenie paci a tak som si ho presadila :) A starejsi moze byt aj niekto znamy, kto ti odobierku spravi a prednesie pripitok. Nie je az taky problem pripravit si, co treba povedat, aby to malo zmysel pre vas oboch.
Odpovedať
Ďakujem za názory. Nevieme sa vôbec rozhodnúť, lebo starejšieho by som privítala na úvodné ceremónie ako je odobierka, kde naozaj má význam to potom všetko zorganizovať. a potom by mi az do odčepčenia napr. nebol potrebný. dostala som kontakt na p. Blaha. Máte s ním skúsenosti ??
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?