Profesionálny starejší z Partizánskeho, Topoľčian

Ahojte baby, prosím Vás viete mi odporúčiť profesionálneho starejšieho z okolia PE, PD, TO, BnB? Na cene mi ani tak nezáleži, keďže od neho sa odvíja v podstate celá svadba.. Ak mi niekoho poradíte, budem vám veľmi vďačná. Mali ste s nejakým perfektným starejším skúsenosť? :)
Odpovedať
Ahoj,radím Rastislava Hodouša z PD.Nám robí v novembri svadbu a je to podľa mňa Pán Starejší....skvelý,určite ti ho odporúčam 8-)
Odpovedať
Ahoj, idem ho hneď pozrieť, dakujem veľmi pekne, akurát som natrafila na internete starejšieho pána Miloša Červeného, a celkom sa mi pozdáva. Nemáte s ním niektorá skúsenosť? :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj my budeme mat asi Visvadera s Malych Uheriec, videla som ho na dvoch svadbach a bol super. este viem ze je p. Herda s TO, Jozef Mokran z Oslian tusim co robi aj catering ale tych som nazivo nevidela. Ja som chcela p. Krchnika citala som nanho same dobre recenzie ale uz bol obsadeny ....
Odpovedať
pánovi Krchníkovi som volala aj ja, bohužiaľ je tiež obsadený, inak by som neváhala ani sekundu, mala som možnosť ho vidieť na viacerých svadbách a je to Páán starejší a veľmi priateľský a sympatický. Toho p. Visvádera si dávaju všetci z PE, ved aj ja som odtiaľ... ale mne nejak neimponuje.. i keď nehovorím že je zlý. A toho pána Mokrana nepoznám, anni som o nom nepočula....
Odpovedať
@bibkak Ahoj. my mame tiez Robka Krchnika o necele dva tyzdne. ale v okolia bn poznam este Tomasa Duckeho zo Zlatnik
Odpovedať
Počula som na neho dobré referencie, len keď každý hovoríte aký je mladý ... Je to vec názoru, ale ja mám pocit z takých mladých "chlapcov" že je to také neadekvátne pýtať nevestu od rodičov, keď nemá na to roky, skúsenosti zo života.. proste taký zrelejší mi viac imponuje a viac mu to uverím, alebo neviem ako by som sa vyjadrila správne...
Odpovedať
No ahoj, veru máš asi pravdu, a predstav si, že sme sa asi aj dohodli a pôjde aj nám robiť starejšieho :D ale DJ nie, lebo budeme mať živú kapelu. Inak náhodou, nemáš náhodou nejaké video od jeho účinkovania v role starejšieho? :) ak áno, poslala by si mi na ukážku, nech som si sto percentne istá? :)
Odpovedať
Profilova fotka
@drndulka88 Súhlasím s tebou. To že je niekto mladší ešte neznamená že to nevie.. Ja poznám a vrelo odporúčam ako starejšieho Petra Ťažkého.. a on tiež patrí k tým mladším.. ale ked som videla akú svadbu urobil.. Naozaj paráda.. Lepšiu svadbu som ešte nezažila a naozaj je profesionál.
Odpovedať
Ja som sa minuly vikend vydavala...Mala som starejsieho aj DJ , harmonikar a spevak v jednom. :-) Vola sa Michal Herda a bol perfis. Je z Bosian- pri Topolcanoch..je to profesional...to sa vidi... Este doniesol aj bublikovac a este aj techniku na nasvietenie saly... naozaj vrelo odporucam..dalo sa s nim pokecat, dohodnut....hral super pesnicky...aj pre starsich aj pre mladsich...mixnute na 100 percent...na hlavach parochne ..okuliare..pripraveny na vsetko...zabava do rana...keby sa vydavam...tak jedine svadobna hostina s Michalom...:-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Profilova fotka
aj my budeme mť Michala herdu, celkom dobré odporúčania máme, tak hádam nesklame. tešíme sa na neho už
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?