STAREJŠÍ a DJ - 2v1

Prosím viete mi poradiť niekoho s kým ste boli veľmi spokojný a robil Vám na svadbe Starejšího a DJ v jednom, vaše skúsenosti a odporúčania, okolo BA,TT,NR. Budem vďačný aj za každý názor či je lepšie si to dať zvlášť alebo to mať aj takto spojené, nakoľko na našej svadbe neplánujeme až toľko "hier" a "súťaží" takže si myslím že by nám stačil 2v1. Za všetky odpovede, recenzie, skúsenosti a rady ďakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dj musi stacit x-)
Odpovedať
Profilova fotka
Každý DJ by mal zvládnuť úlohu moderátora, koordinátora na svadbe. Samozrejme ak plánujete aby Vám moderoval odobierku od rodičov a iné tradície, to je už úloha starejšieho.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj my budeme mať DJ starejsi v jednom zažili sme ho už na svadbe a nám sa páčil www.djdusan.sk je z HC a myslím že aj za rozumnú cenu
Odpovedať
Profilova fotka
@zvuko lenze podaktory kolegovia dj robia dj starejsieho hraju na harmonike na fujare medzi tym fotia a ked je cas nalievaju hostom to si dovol.... :-) :-)
Odpovedať
DJ samotný Ti určite stačiť nebude, lebo pred kostolom Vám nezahrá, odobierku a pýtanie nevesty nevie urobiť. Hostí treba rozveseliť a urobiť dobrú náladu so spevom už pred samotným sobášnym obradom. Ja Ti radím svadbu so starejším čo hrá i na harmoniku. Kontakt Ti posielam do IP. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň prajem, rád by som Vám predstavil portfolio svojich služieb ako moderného DJ, Starejšieho a koordinátora voľnej zábavy. Pozrite si môj profil, kde sa viete dozvedieť viac. Rád Vám odpoviem na všetky otázky. S pozdravom Dušan
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?