Starejší a DJ Michal Herda - máte skúsenosti?

Profilova fotka
Na tohto pána som čítala a počula samú chválu, ale neodzvedela som sa napríklad, aký štýl hudby hrá. Keď budeme chcieť moderné, nebude s tým mať problém?
Odpovedať
Profilova fotka
Michal hrá čokoľvek. A moderné obzvlášť rád. Tam sa aspoň blázni :-) Ved chodil v minulosti hrávať aj po diskotékach. Michal je veľmi dobrý v tom čo robí!!! Radi s ním spolupracujeme. Vrelo doporučujeme.
Odpovedať
Svadbu sme mali 21.5.2016 a Michal Herda je úžasný starejší a DJ v jednej osobe, vytvoril neskutočnú atmosféru a zábavu, celá svadba nemala ani jedno "hluché" miesto. Vrelo odporúčam aj pána harmonikára, ktorý spoluúčinkuje s Michalom.:-)
Odpovedať
Aj my sme mali Michala ako starejšieho. Hosťom sa veľmi páčil. Kapelu sme mali HS Fanatik z Dubnice nad Váhom, s ktorými sa pozná. Od nášho kamaráta si požičal gitaru a po čepčení s kapelou hral a dokonca aj spieval až do rána. Vrelo ho odporúčam. Skvelý človek je to :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Ja mozem len odporucit, mali sme svadbu teraz v piatok a bol super, skvelu zabavu urobil, zorganizovane vsetko perfektne aj ako Dj, bavili sme sa az do rana. Mozem odporucit aj za hosti. Proste Top.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?