Starejší (koho ste mali a kde bola svadba) / svadba bez starejšieho

Ahojte :-) Prosím vás, vedeli by ste mi podariť nejakého dobrého starejšieho na svadbu ( 9 jún 2018). Svadbu budeme mať v Dudinciach, a ešte stále nemáme starejšieho :-| Pomaly sa začínam báť, že nikoho voľného už ani nenájdeme. Skúšali sme Kabáta, Pavlova, Kminiaka, ale už nemajú voľno v ten dátum :-| Viete nám poradiť nejakého dobrého zábavného starejšieho (môže vedieť aj maďarsky) z LV okresu / blízko Dudiniec? Alebo v podstate to je už jedno len nech je voľný ešte :D A keby náhodou nezoženieme už nikoho, mali ste niektorá svadbu bez starejšieho ? Ďakujem vám pekne :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ak by ste nahodou nikoho nenasli tak sa skuste opytat dja alebo kapely ak budete mat, ci by vam to nevedeli nejako odmoderovat alebo aspon ohlasit take zakladne veci ako veceru, prvy tanec a tak :) ale da sa to v pohode vzladnut aj bez starejsieho, je tu kopec neviest, ktore ho nemali a nechybal im :) zalezi od toho aku mas predstavu a ci ti vie aj rodina trosku pomoct
Odpovedať
Profilova fotka
@kikuska4446 skúste Ervín Szalma. Tu si môžete pozrieť klipy kde sme boli spolu: https://vimeo.com/234973823 https://vimeo.com/187862832
Odpovedať
Profilova fotka
Ako osobne som bola aj na svadbach bez starejsieho a dobre sme sa zabavili. Mali sice tak inak postaveny cely program, kde to prevzali pod kridla zenichovi kamarati.
Odpovedať
Keď viete ešte o niekom, my máme tiež svadbu 9.6.2018 Lozorno , keby ste vedeli o niekom napíšte :)
Odpovedať
@kikuska4446 starejší nie je na svadbe vôbec nutný, naopak, ja som jednoznačne za svadbu bez starejšieho, bola som na takých, určite lepšie ako s ním, netreba stále ľudí organizovať a vymýšľať program do nemoty, stačí šikovný človek z rodiny alebo kamarát, prečítaj si tieto diskusie: http://www.mojasvadba.sk/forum/starej... https://www.mojasvadba.sk/forum/stare...
Odpovedať
Profilova fotka
bola som na svadbe kde bolo 120 hostí a žiadny starejší nebol a všetko dopadlo dobre. ale držím palce aby ste nejakého našli :)
Odpovedať
Profilova fotka
Podľa mňa má tá svadba so starejším niečo do seba, príde, že tak hladšie prebieha ale ak máš šikovné družičky a napríklad dja tak oni vedia zvládnuť skoro rovnako dobre :)
Odpovedať
Skúste hľadať aj takého nie úplne známeho,ktorého nechce každý, aj tu je kopec pro účtov, niektorí sú ochotní aj cestovať, nemusí byť len od vás :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?