Starejší Michal Herda

nejake doporucenia?
Odpovedať
1
2
Ahoj, ja ti ho taktiež môžem len doporučiť, je to skvelý a príjemný človek, pred nedávnom sme mali svadbu, ktorú nám oraganizoval práve on a dopdla báječne, takže ak Ti môžem poradiť, tak sa určite rozhodni pre neho a neoľutuješ! :)
Odpovedať
Profilova fotka
Miška Herdu môžem plne odporučiť aj ako starejšieho aj ako Dj. Jeho neutíchajúca energia počas celého dňa a noci spraví svadbu tou najkrajšou. :) silné odporúčanie monika :)
Odpovedať
Urcite nevahaj...je perfektny.da sa s nim na vsetkom dohodnut...vsetkych sa nasa svadba lubila , a to najma vdaka zabave .vsetko bolo organizovane, ziadne hluche miesta...urcite do toho :-)
Odpovedať
Profilova fotka
a cenovo ?
Odpovedať
Profilova fotka
Prosim mate na nej kontakt? dekuju
Odpovedať
Tak uz som sa dohodla super človek vynikajúca cenová ponuka vela rôznych kombinacií /odobierka , prichod do saly ,organizovanie vpred kostolom aj v kostole , hry a vela inych veci / Som rada ze som si ho zajednala lebo uz ma aj dost obsadene.
Odpovedať
Ahojte, tiež som mu písala, čítala som na neho len samé chvály, tak som zvedava. Celkom by ma zaujímalo, či všetko robí on sám, aj hudbu aj starejšieho??
Odpovedať
Starejšieho robí on osobne a ak má v réžii aj hudbu, tak to robí s ním ešte jeden človek. Vie sa teda na 100 % venovať svadobčanom. Viem to z vlastnej skúsenosti, mali sme ho na našej svadbe a bol fakt SUPER!!!
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
@kaja_73 prosím vás a kontakt na p. Herdu máte? ďakujem a cenovo je drahý?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Určite môžem Michala len odporučiť nielen preto že to je náš kamarát ale preto že všetko bolo úplne super či už odbierka alebo privítanie v sále,proste všetko bolo super a hlavne zábava a darček makarena :-D ktorá bola asi najlepšia.Ja môžem určite len odporúčať,nič by som nemenila,ešte raz Veľké ĎAKUJEME :-)
Odpovedať
Aj vďaka Michalovi by som si našu svadbu zopakovala (teda iba ten deň D, nie tie prípravy :D). Je moderátorom celej svadby od príchodu k ženíchovi až po odchod posledných hostí. Nemusíte sa o nič starať, len si užívať každú sekundu vašej svadby. Každý, od mladomanželského páru až po gratulantov vždy vedel, čo má robiť, kam ísť a kedy. Okrem starejšieho zastáva aj funkciu DJa, hrá na harmonike a v repertoári ma neskutočnú ponuku tradícií, zvykov, hier, súťaží, "sprostostí". Cenovo je prijateľný, myslím, pre každého - prihladnuc na to, koľko funkcií plní. Na stretnutí s ním si prejdete celý program svadby, môžete si vybrať, ako čo chcete. Určite odporúčam!!!!
Odpovedať
Odkiaľ je ten starejší? Dáte mi kontakt? Ďakujem
Odpovedať
My sme mali Michala minulý mesiac na svadbe ako starejšieho a DJa a môžeme ho len na 100% odporučiť. Presne ako napísala mirinda007, je moderátorom svadby, všetci vedeli čo majú robiť, krásne spieva a hrá na harmonike, zabáva ľudí, je veľmi milý a má super nápady... :-) Vopred sme sa dohodli čo by sme na svadbe chceli a čo nechceli mať. Cenovo je veľmi prijateľný, mali sme od neho balíček starejší+dj+podsvietenie sály zdarma. Boli sme maximálne spokojní a určite by sme si ho vybrali znova ! :-)
Odpovedať
Jednoznacne odporúčam Michala,velmi nám pomohol.Bol ochotný vo všetkom vyhovieť.Výborne hral a spieval ,ponúkol nám na výber mnoho hier pre rôzne vekové kategorie,takže bolo z čoho vyberať,organizačne to zvládal s nadhladom.Krásne osvetlenie a tie konfety co pojednal boli neskutočné.Teraz už len dufame ,že budeme na svadbe na ktorej bude práve on.Neváhajte pretože je Ťažké si ho zaobstarať nakolko je velmi žiadaný :).
Odpovedať
Ahojte, Michala mozeme len doporucit aj ako DJ aj ako Starejsieho, bol vyborny, zabavny mal vela napadov i na harmonike zahral. Dokonca nam krasne nasvietil aj celu salu kedze prave dopnil svoj "arzenal" o nove otocne laserove svetla ;-) :-D . Sme velmi radi, ze sa nam ho podarilo zajednat na nasu svadbu.
Odpovedať
No už len 2 dni a budem pani Teším sa . Dúfam že to vzládnem všetko som nechala v rukách nášho Starejšieho p.Herdu
Odpovedať
Ahojte No môžem napísať , že naša svadba bola podľa našich predstáv . Michal čo sľúbil to aj dodržal a navyše cele to super zorganizoval ako starejší. Neskutočná zábava až do rána , super vtipy , scénky ..... .Podsvietil nám aj celú sálu niečo nádherné , cítila som sa ako v rozprávke. Klobúk dole pred týmto človekom . Ešte raz ĎAKUJEME za náš najkrajší deň nášho života.
Odpovedať
Ahojte, bola som už na rôznych svadbách a plesoch, ale takéhoto úžasného starejšieho a zároveň DJ sme s manželom nezažili.. Od prvej chvíle v deň svadby organizoval všetko, my s manželom sme v náš deň nemali absolútne žiadne starosti. Je nielen úžasný starejší a DJ a zabávač, ale aj výnimočný človek. Je s ním skvelá komunikácia, dá sa s ním dohodnúť úplne bez problémov. Klobúk dole! Vrelo odporúčam, my aj hostia boli nadštandardne spokojní!! Ďakujemeee Miško :-)
Odpovedať
Ahojte, my už máme svoj svadobný deň za sebou aj vďaka nášmu starejšiemu Miškovi Herdovi, ktorého Vám všetkým môžeme len odporučiť.Pomohol nám aj keď nám odišiel autobus s darmi našich hostí. :-) Dokázal nás všetkých skvelo zabaviť a nádherne nám osvetlil miestnosť,ktorá nám ladila s výzdobou našej sály.Všetci naši hostia sa bavili až do rána a odchádzali len s pozitívnymi reakciami. Ps:Ďakujeme ti veľmi pekne a dúfame,že sa uvidíme na nejakej ďalšej svadbe našich známych.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Ja mozem povedat len same dobre veci aa zabezpecil aj osvetlenie saly.. Michal sa od začiatku sa spraval priatelsky a velmi profesionalne a vytvaral dobru atmosferu nam a aj vsetkym svadobcanom. Od momentu od kedy sa k nam pripojil tak sme nemali ziaden stres lebo o vsetky detaily bolo postarane. Pred svadbou sme mali stretnutie kde sa dojednali vsetky podrobnosti o tom ako si co zelame, tzn. od uplnych malickosti pri odobrierke az po zacepcenie a zabavu prebehlo vsetko SUPER. Tento starejsi bol vyborny lebo hral aj na harmonike. Hostia specialne odcenili a este budu dlho spominať na zabavu a pripraveny program. Specialne spolupraca s kapelou (u nas DAVIDBand) bola skvela. PS: verim ze sa coskoro uvidime na svadbe niekoho z nasich priatelov, tento krat ako hostia ale o to si tu show lepsie vychutname
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@monikas23 pán Herda je perfektný starejší. urobil nám úžasnú zábavu, o všetko sa dôkladne staral a mal to pripravené. na stretku pred svadbou nám dal vždy na výber z viacerých variantov a dohodli sme sa, ako by to malo všetko byť. aj naši hostia si ho veľmi pochvaľovali. robil nám aj osvetlenie KD a bolo to nádherné. 100%-ná práca. vrelo ho odporúčam :)
Odpovedať
Mali sme svadbu 8.5.2015 a rozhodnutie presvedcit zenicha na starejsieho Miska Herdu nikdy neolutujeme. Moj drahy nechcel ziadneho starejsieho na svadbe, ale po stretnuti s nim bol ocareny, je velmi mily, komunikativny a presne sedelo vsetko na com sme sa dohodli na predsvadobnom stretnuti. Pekne viedol svadbu a organizoval aj neposlusnych hosti. Zabavu rozprudil neuveritelnym sposobom, vsetky jeho vsuvky, sutaze vynikajuci repertoar ci uz za mixaznym pultom alebo s harmonikou boli dokonale. Vsetci !!!! hostia ho doteraz chvalia a my ho mozeme na tisickrat vrelo odporucit. Dakujeme Misko ze si nam splnil, co si nam na ociach videl.
Odpovedať
Profilova fotka
aka je jeho cena??
Odpovedať
Myslim ze jeho cena za DJ-ovanie a starejsi a dopravu je 550€-ja s tym uplne suhlasim,hladali sme na svadbu-samotny dobry dj je od 350€ a starejsi pod 200€ je asi o nicom.a obaja si este uctuju aj dopravu + my im davame komplet menu
Odpovedať
Michala sme najskor videli hrat na kamaratkinej svadbe a v pamati nam zostal natolko, ze ked sme sa isli brat o dva roky neskor, bol nasou prvou volbou. Dokonca sme si termin napasovali tak, aby to sedelo aj s nim a nemohli sme urobit lepsie. Svadba bola naozaj fantasticka a velku zasluhu na tom niesol prave Michal. Zorganizoval vsetko do posledneho detailu, na svadbe nebolo jedine hluche miesto. Vynikajucu pracu odviedol nielen pri organizovani zabavy, ale aj pri komunikacii s dalsimi stranami (kuchyna, casnici, organistka...). Postaral sa jednoducho uplne o vsetko! Sala bola krasne nasvietena, hudba vyborna a vsuvky s harmonikou boli tiez peknym spestrenim. Za vsetko svedcia hlavne hostia, ktori sa nas po svadbe na Michala neustale vypytovali a jednohlasne ho chvalili. To iste plati odomna s manzelom, Michala jednoducho odporucame vsetkymi desiatimi!
Odpovedať
@svadba123456 ahoj prosim ta vies mi na p. Herdu poslat kontakt do ip? Je skor tradicny alebo je taky modernejsi starejsi? Dakujem
Odpovedať
0903693947
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?