P. Mokrán je super! My sme s ním podpisovali zmluvu začiatkom januára a už vtedy sme boli poslední na tento rok!!! A to sa berieme v októbri! Ale možno ti poradí niekoho..Veď aj on sa ženil a mal starejšieho, má prehľad!
čo mal on starejšieho, tak je to chalan, čo hrá v hudobnej skupine, čo nám hrajú na svadbe..aj pánovi Mokránovi hrali, on nám ich odporučil...
@marienkakf
@katka2505 Taký blonďáčik :-) My sme najprv chceli DJ Ševčíka, ale nakoniec mám živú hudbu KTM.. tak uvidíme! Už sme ich zažili na jednom plese, boli super, aj p. Mokrán ich chcel mať, len mali pauzu..ich hlavný spevák im odpadol :-(, tak sa toho trochu obávame..
@marienkakf
my sme chceli skupinu DISK, no mali dopredu na rok obsadené..ja som im volala v auguste 2013 a oni mi povedali, že najbližší voľný termín majú v júli 2014 a potom nám pán Mokrán doporučil túto skupinu OK BAND, že aj on ich má
@baldinka my sme jeho reklama!! Lepšiu ani nemôže mať a má ju zadarmo :-) Má veľmi dobré ekonomické zmýšľanie..
Ozaj a počula som vraj sú aj takí mladí v Hradišti, čo hrávajú.. Myslím, že ich má náš starejší na fcb. Nespomeniem si na ich meno...
@deniss111
boli sme spokojní veľmi, ale my sme ho nemali ako DJ, my sme ho mali s jeho kapelou..nám hrali naživo, ale boli úplne super..zahrali všetko, aj ľudovky, aj také tie pesničky z repete, aj moderné, proste všetko..:)