Starejší na 24.5.2014 z okolia Partizánskeho či Prievidze

21. máj 2014200

Hľadám dobrého starejšieho za rozumnú cenu 🙂

• Skus oslovit Jozka Mokrana,zevraj je uzasny zabavac,len neviem ako to bude mat s volnym terminom

• aj ja ho odporúčam..nám robí svadbu 10. mája 2014..už sa neviem dočkať..🙂

• @slevin  @katka2505  p.Mokrán nám robí catering, ale ako starejší má už termín obsadený 😞

• Sponzor fóra
  • @deli06  to mi je luto,on je dost vytazeny bolo by to skor stastie keby mal volny termin.My sme si ho zajednavali viac ako rok dopredu

• my sme ho zajednávali tiež 9 mesiacov dopredu...🙂

• P. Mokrán je super! My sme s ním podpisovali zmluvu začiatkom januára a už vtedy sme boli poslední na tento rok!!! A to sa berieme v októbri! Ale možno ti poradí niekoho..Veď aj on sa ženil a mal starejšieho, má prehľad!

• čo mal on starejšieho, tak je to chalan, čo hrá v hudobnej skupine, čo nám hrajú na svadbe..aj pánovi Mokránovi hrali, on nám ich odporučil...
    @marienkakf

• @katka2505  a kto vám hrá na svadbe?

• nám hrá hudobná skupina OK BAND - Marek Vajda

• @deli06  
    inak aj my sme rozmýšľali nad dátumom ako vy...🙂

• @katka2505  Taký blonďáčik 🙂 My sme najprv chceli DJ Ševčíka, ale nakoniec mám živú hudbu KTM.. tak uvidíme! Už sme ich zažili na jednom plese, boli super, aj p. Mokrán ich chcel mať, len mali pauzu..ich hlavný spevák im odpadol 😞, tak sa toho trochu obávame..

• @marienkakf  
    my sme chceli skupinu DISK, no mali dopredu na rok obsadené..ja som im volala v auguste 2013 a oni mi povedali, že najbližší voľný termín majú v júli 2014 a potom nám pán Mokrán doporučil túto skupinu OK BAND, že aj on ich má

• my budeme mat skupinu Experti, mal ich aj kamarát a boli super 🙂

• Ten pán Mokrán nám to tu všetkým dobre zamiešava 😃 Buďme radi!

• @deli06  aj my sme ich mali mať ale zrušili nám termín.

• Sponzor fóra
  • @marienkakf  a ide mu to aj bez reklamy!!!

• @baldinka  my sme jeho reklama!! Lepšiu ani nemôže mať a má ju zadarmo 🙂 Má veľmi dobré ekonomické zmýšľanie..
    Ozaj a počula som vraj sú aj takí mladí v Hradišti, čo hrávajú.. Myslím, že ich má náš starejší na fcb. Nespomeniem si na ich meno...

• @katka2505  Katka,ako ste boli spokojní s hudbou? Aj my asi budeme mať Mareka Vajdu,ako dj a ako starejši.

• @deniss111  
    boli sme spokojní veľmi, ale my sme ho nemali ako DJ, my sme ho mali s jeho kapelou..nám hrali naživo, ale boli úplne super..zahrali všetko, aj ľudovky, aj také tie pesničky z repete, aj moderné, proste všetko..🙂

• @katka2505  napíšeš mi prosím do IP, kolko ste platili ako kapele?

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    DJ ANAVI
    Bratislava
    Music 4 your Wedding. Top music, sound and light.
    Moderovanie v nemeckom aj v anglickom jazyku.
    Moja vášeň, Vaša spokojnosť

Husenica DJ
    Celé Slovensko
    Všestranný anglicky a nemecky hovoriaci DJ s dlhoročnými skúsenosťami, spoľahlivou technikou a profesionálnym vystupovaním.
    Dj Ivvan & Team
    Celé Slovensko
    DJ na svadbu s 14 ročnou praxou, ozvučenie, osvetlenie, moderovanie, angličtina.
    Bratislava, Modra, Pezinok, Svätý Jur, Stupava, Borinka, Trnava,Nitra
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov