Starejší, na čo pri ňom nezabudnúť?

Ahojte, coskoro sa chystam na navstevu k starejsiemu, aby som sa s nim podrobne dohodla, co od neho ocakavam, co chcem, aby na hostine nezabudol, co tam nechcem......mam urcite predstavy, ale poprosila by som Vas, aby ste mi napisali, na co nemam zabudnut. Vdaka .
Odpovedať
1
2
39
Slniecko, sam starejsi, ak je dobry, Ti predostrie, co ma v programe, co na svadbach robi...ty ho popripade len doplnis ci poziadas o vlastne aktivity. Nezabudnut na odobierku, zacepcovanie, hry a sutaze na hostine, zabavenie hosti vtipmi ci pribehmi, no a v neposlednom rade i koordinovanie celej Vasej svadby.
Odpovedať
Nas starejsi je sucasne aj DJ aj hra na gitare. Nas sa iba spytal, ci chceme aj odobierku a povedal, ze ostatne je na nom. Teda ak s tym suhlasime, ze nieco pre nas a pre hosti pripravi. Poculi sme nanho same chvaly, nezavisle od seba, tak dufam, ze sa nesklameme. Vraj ma pripravene rozne hry, ma na to aj vsetky nastroje a handry a klobuky a ja neviem, co este, takze sa nemusime o nic starat. Povedal, ze ak chceme, tak nam povie, co zvykne robievat, ale potom to nebude az taka zabava, ked to budeme poznat dopredu. Iba spomenul, ze donesie aj volake siroke nohavice, do ktorych nas chce napchat :-D . Takze my doverujeme jeho remeslu a o toto sa vobec nestaram. Nechavame to na nom. Ked s nim budes, skus sa ho opytat, co zvykne bezne robievat a podla toho sa zariadis, ci to tam budes chciet mat alebo nieco popripade aj upravis.
Odpovedať
Nas starejsi sa nas este nezabudol opytat, ci chceme i gazdovsku prisahu a slub svokier, suhlasili sme,bude zabava.
Odpovedať
U nas bola najvacsia zabava, ked starejsi vytiahol harmoniku a chodil pomedzi hosti a hral a spieval s nimi. tak sa zabavili i ti, ktorym sa velmi nechcelo. Ozaj, zalezi na starejsom, ako Vam to cele bude riadit, tak si velmi dobre premysli, co mu chces povedat a dohodnut sa s nim.
Odpovedať
Profilova fotka
ajojte, starejsieho mam rada na kazdej svadbe. je potom sranda a je fajn nechat to na niekom, kto vie co robi :-) na svadbach, na ktorych som bola sa vzdy ked sa ukazal starejsi objavil aj usmev. ked je vsak dobra kapela vie tiez rorganizovat rozne hry a nejake basnicky okolo. ale ja som este na takej svadbe nebola, kde by to kapela zvladla :-( takze to asi necham tiez na starejsieho. slniecko, myslim si, ze je na vas ako si predstavujete priebeh vasej svadby a starejsi vas bude vediet urcite usmernit, ak bude nieco prehnane, nevhodne, alebo tak, ale v konecnom dosledku si aj tak dupnes ty a povies co tam chces, a co nie :-) inak babulky, kde ste si zhanali starejsich? zatial som sa nikde nestretla s niekym, kto by ponukal taketo sluzby, ale asi som zle pozerala. ;-) poradite mi?
Odpovedať
nam ho odporucali zo vsetkych stran, ale nezaväzne od seba. Skoro kazdy hovoril: Uz mate starejsieho, mam jeden dobry typ. Tento chlapik bol zaregistrovany aj v jednej agenture, ktora ho dohadzovala, ale nam sa ho podarilo zohnat inou cestou, takze bez "agenturovskej" prirazky ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
matja, a kde mozem najst kontakt na toho zlateho uja? ;-)
Odpovedať
pisem IP ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Profilova fotka
cauko, date aj mne nejaky kontakt na starejsieho prosim? hladam niekoho v okoli KE
Odpovedať
Profilova fotka
jania, nam starejsiho doporucil kameraman a forografka sliecko, ak mozem poradit,urcite sa dohodnite na tom,ze cokolvek bude chciet urobit, aby sa vas spytal vopred..budete tak mat istotu,ze neurobi nieco, s cim nebudete spokojni
Odpovedať
Prosím baby neviete mi niektorá odporučiť nejakého starejšieho (BA a okolie) budem vďačná za akýkoľvek tip cez internú poštu diky :-)
Odpovedať
Prosím baby neviete mi niektorá odporučiť nejakého starejšieho (BA a okolie) budem vďačná za akýkoľvek tip cez internú poštu diky ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Prosím baby neviete mi niektorá odporučiť nejakého starejšieho (BA a okolie) budem vďačná za akýkoľvek tip cez internú poštu diky ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Slniečko môj starejší súčasne hrá /má prekrásny hlas/ + hrá i na harmonike. Ja som chcela aby nám urobil ked sa ide pýtať nevesta tak ide svadob. kolóna a oni robia spev.doprovod na harmonike,o dobierku od rodičov / podakovanie za výchovu - nech si rodičia poplačú /, v reštike privítanie prípitok , rozbitie taniera /ved črepy prinášajú šťastie :-) / rozsypanie peňazí /kdo bude gazdovať v domácnosti/ a nieaké také tie kravinky s medom a octom tuším hmmm no neviem presne, jednoznačne som si nakázala odčepčenie, gazdovský tanec. Vlastne to čo som ja pokladala za podstatné a pre mňa pekné a i zábavné, ved svadba má byť hlavne o zábave. Budeme to mať bez súťaží, lebo tie mi moc nepasujú na svadbe, ale vlastne s tým starejší nemá vlastne ani nič spoločné ale tým sa poveruje prvá družica - ale je to individuálne ako si to zorganizuješ a následne zariadiš ;-)
Odpovedať
My sme mali super starejsieho zo Zlatych Moraviec,je taky dobry ze uz hadam ani nema volne terminy na tento rok.Stal nas 3000,- ale aj tak dostal viac.Nemuseli sme mu nic hovorit co ma robit.Povedal ze v den svadby pride kedy si povieme a odide kedy si povieme,takze na nasej svadbe bol od 13h,vital hosti pred sobasom na posedeni v krcme,a vlastne vsetko organizoval aby hostia vedeli kedy a kde maju ist.Zaviedol ich aj do kostola,pretoze ja so zenichom sme na tom posedeni pred sobasom este neboli.Starejsi sa staral o odobierku (ktora bola velmi krasna a dojimava aj chlapi plakali),o uvitanie v kulturnom,atd. az po vyprvadzanie hosti rano o 6h.Robil cely cas zabavu.Hostia sa ani minutu nenudili,vyhanal ich tancovat a tak.Aj zaspieval a zahral na fujare.Vie krasne rozpravat ako nejaky umelecky rozpravac a aj velmi vtipne.Videla som ho na DVD a hned sa mi zapacil.Vobec nepije,to by si nedovolil ked pracuje ako aj sam povedal,pretoze niektori starejsi sa na svadbe opiju a potom to tak aj dopadne.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, svadbu chystame coskoro tj. za mesiac, ale starejsieho nemame. Chcela som to zverit niekomu z rodiny.komu by sme povedali co ako a kedy. Nevime si predstavit ze by to riadil niekto cudzi, kto nas nepozna, ale na druhjej strane - ak ma skusenosti, vie kedy sa co robi... zda sa ze vacsina mate za starejsieho niekoho cudzieho. Z radov vydatych - aku mate skusenost s "najatym" starejsim ? .
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj lulula, my máme na svadbu objednaného starejšího. Boli sme na svadbe kamarátky a ona ho tiež mala a bol dobrý. Dohodne sa s nami čo a ako si predstavujeme a ako to chceme. Pozná tie správne slová, vytvorí dobrú atmosféru, zaspieva zahrá aj pri kostole, pri vstupe na hostinu zopár zvykov a ked si hudba spravý prestávku zabáva ludí vtipnými príhodami, hrami, vtipmi či pesničkami. Je dobré mať človeka ktorý vie čo a ako a usmernuje svadbu.
Odpovedať
Profilova fotka
Dievcata, pekne prosim, potrebujem starejsiho z okr. Poprad, Liptovsky Mikulas na 9.9.2006 Dakujem za tipy cez internu postu Ivec
Odpovedať
ahoj ivec79 a ostatne dievcata, ktore vedia poradit :-) aj ja zhanam starejsieho z okr.Liptovsky Mikulas potrebujem nejaky dobry tip diky
Odpovedať
Cauko,nemozte mi poradit neakeho starejsieho z okresu trnava? diky
Odpovedať
jeeej..ahojte, aj mne by sa hodila rada na starejsieho z Trnavy a okolia :-D vopred dakujem
Odpovedať
Ahojte zhanam nejakeho dobreho starejsieho. Svadba bude v BA ale starejsi moze byt aj z NR alebo TT, ... poslite mi prosim kontakt na niekoho dakujem
Odpovedať
Ak nahodou poznate starejsieho a DJ v jednej osobe tak by to bolo super :-N prosim poslite mi kontakt dik
Odpovedať
ahojte...ako tak citam, ten starejsi by sa naozaj zisiel...nevesticky, neviete o niekom, kto by bol z okolia BN? prosim Vas, ak o niekom viete, poslite mi aspon meno ak neviete nahodou na neho kontakt, ten si uz nejako vyhrabem, hlavne nech viem, ze ten clovek bol fajn a ludia s nim boli spokojni... dakujem, prosim IP....Luciferova 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj nevesticky. Potrebovala by som poradit nejakeho, ale naozaj dobreho starejsieho z okolia Parizanskeho. AK mozte pomozte. ;-) . Diky
Odpovedať
Ak máte dobrý tip na starejšieho z Ba a okolia poprosila by som do IP. ďakujem, pomôžete
Odpovedať
Profilova fotka
My máme starejšieho z mojej, aj zo ženíchovej strany a budú sa striedať.. Neviem, som dosť prekvapená tým, že ho hľadáte.. Zdá sa, že tento trend na východ ešte nedošiel.. :-S
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte kočky, som rada že som tu vo fóre našla aj kategóriu starejší, nakoľko som o tom dosť počula ale verte alebo nie, nemám ani páru kto to je a na čo vlastne je :-( ale podľa toho čo čítam, je s ním celkom sranda :-D a ak by to bol aj DJ v jednej osobe tak to by šlo ;-)
Odpovedať
ahoj. *iveta_22* starejší, nevestu od rodičov vypýta v mene ženicha a ďalej usmerňuje svadobný sprievod i hudobníkov. Na obrade je v úzadí, ale pri svadobnej hostine sa opäť chopí svojej úlohy-rečníka a zabávača. x-)
Odpovedať
Prosim Vas, nedal by aj mne niekto kontakt na nejakeho starejsiho v BA? A este otazka, neviete aspon cca kolko taky starejsi moze asi stat?
Odpovedať
1
2
39
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?