Ako vychádzajú mladomanželia z kostola?

Ahojte, dlhšie rozmýšľam nad tým, že ako vychádzahú mladomanželia z kostola? Bola som na svadbe, kde najprv vyšli oni a za nimi všetci hostia. Ja snívam o tom, že hostia budú nastúpení aby po nás hádzali lupene atď. , čiže si to predstavujem, že všetci nás počkajú pred kostolom a následne výdeme my. Ale neviem vlastne ako to býva, resp. ako by to malo byť. Budem rada za kažý názor/skúsenosť.
Odpovedať
Ahoj, ja si myslím, že ak snívaš o tom, aby všetci vyšli von pred vami a hádzali na vás lupienky, potom to urob tak, nie je nad čím rozmýšľať. Je to tvoja svadba a svadba je v živote (dúfajme) len jedna, tak si ju treba zorganizovať podľa vlastných predstáv, nie podľa toho, ako by to možno malo byť. Ako si to spravíš, tak to bude a bude to ešte o to krajšie, že to bude podľa Tvojich predstáv. :-)
Odpovedať
@lillisun jééj áno super odpoveď. Presne máš pravdu, nebudem asi pozerať nato čo a ako by malo byť, ale nato po čom mi srdce pištíííí :)))
Odpovedať
@lauri18 Presne tak. Dúfam, že budete mať tú najkrajšiu svadbu podľa vlastných predstáv. :-)
Odpovedať
@lillisun ĎAKUJEME :)
Odpovedať
Profilova fotka
@lauri18 Peknú nedeľu prajem, technicky vzato -kňaz ide prvý s mladomanželmi od oltára,ale možete sa s ním dohodnúť,aby Vás vyviedol len po prah kostola-tam Vám zablahoželal , družičky a družbovia zatiaľ nech prejdú ako prví von,urobia ,,špalier,, s lupienkami a vychádzate postupne pred kostol mladomanželia, svedkovia,rodičia a hostia za gratulácie. Tak i Kameraman a Fotograf majú dosť času za presun z kostola a zdokumentovanie tejto peknej chvíle . :-) :-)
Odpovedať
Určite sa treba opýtať farára, či s tým nebude problém. Pretože náš knaz vo farnosti nám zakázal hádzať ryžu, lupene a iné veci v kostole alebo pred kostolom. Mne to bolo jedno akože, a určite záleží od farára čiže ja len tak:)
Odpovedať
@moniqam čože fuuha no, veď preto sa pýtam. U nás som napríklad zažila, že sa nemohli mladomanželia pobozkať v kostole. Ani ich nevyzval na prvý bozk. Ja by som to chcela, tak dúfam že sa budeme môcť aj pobozkať a aj aby sme mohli byť obhodení lupienkami atď. :)))
Odpovedať
Treba sa len opýtať a diskutovať:) možno ak máte v pohode farára, nebude s tým problém:)
Odpovedať
Profilova fotka
@lauri18 s takymto snom som sa doteraz este nestretla ale isto to bude pekne, ak sa ti to vydari a ak ti to farnost a fara dovoli. drzim palceky ;-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme vychadzali klasicky, najprv my dvaja s knazom a za nami nasi hostia. No pokial mas takuto predstavu, tak sa spytaj na fare ci to bude mozne a ak ano, tak potom jednoducho hostom povedz, ze po obradoch vsetci vyjdu a vy pojdete posledny.
Odpovedať
@pribinka333 Ďakujem :)))
Odpovedať
@kajka_majka ďakujem, no uvidíme porozprávame sa s kňazom a uvidíme :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
ako podla mna to je jedno, ako sa dohodnes v koste letak bude, len potom budes musiet niekoho poveri, aby povedal gratulantom, ako sa maju postavit a niekoho, kto bude mat na starosti kosiky s lupienkami .
Odpovedať
väčšinou to býva tak, že najprv mladomanželia a až potom hostia. my to tak budeme mať a zatiaľ čo sme boli aj na svadbách tak to tak mali. na jednej kamarátkinej svadbe, dvaja vyšli skôr a mali tie konfety a ich strelili. pre nich to bolo prekvapenie, lebo o tom nevedeli a na videu to vyzerá super.
Odpovedať
Profilova fotka
My sme mali bublifuky, takze kym sme boli podpisovat papiere po sobasi, zopar nasich kamaratov, ktorí boli vyzbrojeni bublifukmi vysli pred kostol a ked sme vychadzali tak nam fukali bubliny pri vychode a ostatni hostia vychadzali za nami. Ale pan farar sa nas pytal pred svadbou tiez, ze ake mame umysly, ci nechceme nejake lupene alebo konfety, lebo v kostole to nedovoluje po skusenostiach predtym a pred kostolom by sa tomu tiez rad vyhol, takze urcite je lespie sa ho najprv opytat aky je jeho nazor na lupene a podobne :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?