Najprv sála a termín a až potom kňaz?

Profilova fotka
Môžem si dohodnúť sálu plus termín a až potom kňaza? Alebo ma môže odmietnuť? Svadbu chceme mat v piatok :) posledný v mesiaci
Odpovedať
Ja som si tiež najskôr rezervovala sálu až potom kostol :) Problém nebol :)
Odpovedať
Profilova fotka
Aj my sme rezervovali najprv sálu a až neskôr kostol. Tam by nemal byť problém iba ak je to nejaký "populárny" kostol.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
taktiez si myslim, ze by to problem nemal byt. keby to bol prvy piatok v mesiaci, mohol by to byt problem ale ked ide o posledny, tak to by nemal byt.
Odpovedať
Ja som si zajednávala jedno aj druhé spoločne. Piatky sú dosť kritické, kňazi nechcú vtedy sobášiť, pretože je to piatok - ako spomienka Veľkého piatku, preto katolíci nezvyknú ani jedávať v piatky mäso. Na tvojom mieste by som si najskôr zavolala na faru, či ťa vôbec budú chcieť v piatok zosobášiť, ak ti povedia, že áno, tak im povedz, že si zarezervuješ sálu a potom im ešte zavoláš s termínom, ktorý budeš chcieť. (No nech medzi tou rezerváciou sály a termínom v kostole nie je polroka, ale oboje v priebehu cca. 2 týždňov :-) )
Odpovedať
ja som si taktiez obe zajednavala sucasne na prvy piatok v mesiaci, napisala som v rovnaky den oba maily a cakala na potvrdenie, nakoniec som ale mala hotel zarezervovany nezavazne uz pred kostolom, kedze ten sa tak skoro este nedal zajednat :)
Odpovedať
my sme mali tiež najprv sálu ako predobjednávku spravenú a potom kostol - len tam nám najprv povedali, že oni piatky nesobášia /že to by sa mal dodržiavať pôst, stíšiť sa, zábava by nemala byť bujará atd/, a nevedeli, či v ten termín bude bazilika voľná. A keby bola jedine s kňazom, ktorého si zoženieme inde. Ked sme tam išli druhý krát na termín, či je vôbec voľný, tak nakoniec z toho vyšlo, že náš dátum /26.4.2019/ je jediný piatok v roku kedy nie je pôst a patrí to do týždňa/ oktávy/ k Veľkej noci, tak nás budú sobášiť oni. Sme radi, že to tak vyšlo.
Odpovedať
ahojte viete mi poradit kostol v Bratislave kde nemaju problem so svadbou v piatok? resp. poradit nejakého konkrétneho knaza? dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
My sme si tiež najskôr dohodli sálu a až potom išli za kňazom. To bolo na začiatku júla a keďže máme svadbu v máji, tak mi len povedal, že máme prísť po Novom roku :)
Odpovedať
Ja som si najskor salu zajednala stym ze som neplatila nic pokial nebudem mat aj kostol .ale ten som si hned ba druhy den zajednala.
Odpovedať
podla toho, kde chces mat svadbu. ci v kostole, alebo len niekde na urade. v poslednej sobe som si vsimla to, ze je vacsi a tazsi problem si zajdenat samotnu salu ako matriku alebo knaza. ja som sa to vsetko snazila vybavit a zajednat tak povediac subezne aby som mala istotu
Odpovedať
My sme zajednavali ako prve knaza a kaplnku a az potom sme prisposobili vsetko ostatne. Zalezi na vytazenosti knaza a kostola.
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?