Obrúčky na vankúšiku alebo tanieriku?

Baby v sobotu mame svadbu. Mam krasny vankusik na obrucky. Obrucky dava pred obradom druzicka kostolnikovi, on ich da na tanierik, lebo v rodine mame iba malinke deticky, ktore nevedia nosit obrucky. Otazka znie, cize ten vankusik nam je nanic vlastns, ze?
Odpovedať
Profilova fotka
Ten vankus nie je potrebny, my sme nic nemali. Mozno tak na fotku, ak chcete.
Odpovedať
nie je veru potrebny ako n je fajn tak pri foteni, ed saa fotia obrucky
Odpovedať
Profilova fotka
@suzie1987 naše obrúčky mal svedok v drevenej krabicke, počas obradu ich podal fararovi a on ich dal na ten tanierik. Takže vankusik fakt asi len na fotky ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som mala cirkevný sobáš, obrúčky sme celý čas mali na vankúšiky a až vo chvíli posvätenia ich pán farár prehodil na tanierik. Na fotke to vyzerá krajšie jednoznačne.
Odpovedať
my to budeme mat tak, ze ich budeme mat v takej drevenej krabicke a tak isto pred posvatenim sa odtial vyberu a u nas sa davaju na taku tacku :)
Odpovedať
@suzie1987 mozte si ich dat na vankusik a nech si ich potom farar da na tanierik ako napisala aj barababic :-)
Odpovedať
noo ako ja by som tiez dala vankusik a potom nech si ich teda farar prelozi. mne sa hrozne moc paci, ak su obrucky polozene na peknom vankusiku
Odpovedať
Profilova fotka
My sme vankusik vobec neriesili, kedze kamaratky mi povedali, ze su to zbytocne vyhodene peniaze. Prstienky sme mali od zaciatku na tanieriku a v pohode to vyzeralo :-)
Odpovedať
@lenula18 tak ako vies, ak by sa nemal kupovat aj napriklad kvoli foteniu a vylucne iba do kostola, tak si tiez myslim, ze by to bolo na tych par minutiek zbytocne
Odpovedať
Tiez uz mam vankusik pre obrucky :-) Velmi sa mi pacil, tak som ho zobrala. No nebol ani moc drahy, takze mi nebude vadit, ak sa vyuzije iba nachvilku.
Odpovedať
@suzie1987 na vankusiku su isto krajsie obrucky a ked ho mate, treba ho vyuzit!
Odpovedať
jednoznacne na vankusiku su krajsie obrucky ;-) :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
My sme mali na vankusiku. Je to krajšie ako na tácke ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
My sme mali na vankúšiku celý čas a farár ich neprekladal a posvätil ich na ňom aj sme si ich z neho brali keď sme si ich vymieňali. Manžel pôvodne zobral svoju obručku tak som ho potichu upozornila, že tá druhá je moja😀 Jeho obrúčka je väčšia ako môj palec 😂 Vankúšik je putovný mamina ho šila keď sa vydávala prvá sestra a ja s ďalšou sestrou sme si ho potom trošku prispôsobili.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?