Pieseň počas obradu v kostole

Profilova fotka
Ahojte baby, našla som na nete jednu pesničku a strašne sa mi páči..v kostole počas obradu nám bude spievať zbor, myslíte, že keby im ju dám, tak by nám ju zaspievali? Posielam link http://www.youtube.com/watch?v=_oKiOb...
Odpovedať
podla mna sa tato piesen do kostola nehodi, lebo nema nic spolocne s liturgiou, Ked uz to chcete dat do kostola tak mozno na podpisovanie by sa to dalo vsunut, ale je tiez otazne ci by vam knaz dovolil takuto piesen v kostole, Hovorim to len z vlastnej skusenosti, kedze hram na svadbach aj so zborom tiez som si dovolila jednu piesen zahrat ktora nebola liturgicka ( Palonder - Laska) a potom som dostala od knaza ze co to za piesne vyberam na svadbu ze take piesne sa hraju na hostine a nie v kostole, Tak si radsej zisti ako bude vas farar reagovat na takuto piesen, viem ze je to vas den. Mate pravo na vyber piesni ale aby ste nemali z toho zle bud vy alebo vas zbor. To len male upozornenie. Mozno to nakoniec bude vsetko OK :) Drzim palce :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja by som ju tiež na obrad nedala.. teda max. na to podpisovanie ako hovori marzia.. opýtaj sa vedúceho zboru ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Tak ako uz baby povedali, musis sa spytat knaza ci s tym nema problem a zboru ci by bol ochotny zaspievat to. Inak je to na vas kde a kedy ai pesnicku chcete dat. My tiez budeme mat pesnicky ktore nemaju nic s liturgiou ale nastastie knaz je nas kamarat a nema s nicim problem a zbor je velmi ochotny tak sa uz teraz tesime na pesnicky. Takze drzim palce aby to aj vam dopadlo vsetko pozitivne :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?