Predmanzelska nauka v BA

Ahojte, v septembri mame svadbu a dnes som zacala riesit nauku k manzelstvu. Zistila som vsak, ze je to na niekolko sedeni, resp vikend. My vsak mame malu dceru, byvame sami, stari rodicia su mino BA, takze nemame nikoho kto by nam malu postrazil, cely vikend uz vobec nie. Mate niekto takuto skusenost, ze by nebolo nutne cele toto absolvovat, ze napr. pan farar to skratil na jedno sedenie? Dakujem!
Odpovedať
4 sedenia su v blumentali
Odpovedať
@maary11 zalezi od farara,skus sa informovat v kostole,kde planujete svadbu.
Odpovedať
No veru, ja som obvolala niekoľko farských úradov v Bratislave a pohadzovali si ma ako horúci zemiak, že sme mali ísť na tie čo boli v UPC. Svadbu máme pri Žiline, takže sme nakoniec absolvovali víkendový kurz tam... Snáď sa vám podarí to vybaviť inak, ale mne sa nepodarilo :-) No môžem Ti povedať, že som rada, ten kurz nám dal skutočne veľa a nemenila by som (a to nie sme príliš strelení, čo sa viery a kostola týka). Aj môjmu drahému sa páčilo (a to je fakt čo povedať).
Odpovedať
No volala som aj na faru v SNV, kde bude svadba, tiez maju 4 povinne stretnutia, v Dubravke tiez :( V UPCku je priprava az v septembri, a to tyzden pred nasou svadbou :( Tak toto ma fakt nenapadlo riesit skor.. Velmi sa mi nechce tahat babku vikend pred svadbou do BA, no asi to inak nepojde.. Na 4krat by to bolo nerealne..
Odpovedať
@maary11 a nemáte možnosť ísť ešte niekde inde, kde by vám niekto vedel byt pri malej... Ja viem ze v Žiline ešte budú robiť na konci júla.
Odpovedať
http://www.domanzelstva.sk/Žilina tu si to skus kuknúť, ak iné diecézy tam sú. Držím prsty.
Odpovedať
@lusinkakiss Volala som este buducej svokre, ci by neskocila za ich fararom.. nemusime obaja toho farara, je to velmi stara skola, takze si viem predstavit co to bude za reci, kedze uz mame dieta... ale tak ak to inak nepojde, tak pojdeme aj k nemu, ked tam budeme v lete cely tyzden. Oni byvaju na dedine, tak tam asi farar robi nauku individualne, kedze tam nemaju tolko sobasov.. Uvidime co babka vyzisti :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?