Predmanželská nauka v UK

Ahojte, chcem sa opytať či má niektorá skusenosti s predmanzelskou naukou v UK?
Odpovedať
My sme absolvovali nauky u polskeho farara.vsetko islo super, certifikat mame.Ale on nam este musi vypisat nejaky ,,protokol,, a ten sa posiela do Londyna na polske misie. oni to musia poslat potom na SK do Spisskej diecezy a nakoniec to oni poslu do mojej farnosti kde bude aj svadba. Je to vraj pretoze , ak my pracujeme a chodievame do kostola tu v UK viac ako 3 mesiace, nas farar na SK nas nemoze zosobasit pokial nedostane povolenie od toho farara kde sme absolvovali nauky . Prosim vas poradte mi co s tym?
Odpovedať
@gabriela1120 ahoj my sme absolvovali nauku v londyne v juni 2012, svadba bola na sk v septembri 2012. Islo o jednodňovy kurz, na konci ktoreho som dostala certifikát, ktory som odovzdala knazovi na Sk. S tou 3 mesacnou podmienkou si spominam, moj slovensky farar len potreboval vediet, ze sme niekde absolvovali nauku. Ja som vobec nesla cez angl.knaza, na nete som si nasla pre marriage catholic courses, a bola to nezavisla organizacia. Bol to celkom pekny den v centralnom londyne s obedom a prestavkou na caj kazdu hodinu:-)))))stalo to cca 70 libier.
Odpovedať
@gabriela1120 Skus zavolat slovenskemu fararovi, ktory vas bude sobasit a ten certifikat mu bude stacit. Nas s tym absolutne ziadny problem nemal.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?