Zahrali vám v kostole obľúbenú pieseň?

Máte niekto skúsenosti s kostolom sv.Mikuláša v Trnave? Chcem mať okrem svadobneho pochodu aj Hallelujah, dávali ste si niektorá takúto požiadavku? Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
my budeme mať svadbu v Nitre a zohnali sme si klavíristu...dokonca nechcem ani svadobný pochod, ale inú pieseň a tiež pri podpisovaní zápisnice a odchode sme si vybrali piesne nášmu srdcu blízke a nebol s tým problém... všetko je o farárovi, či to dovolí... podľa mňa urobíš najlepšie keď sa spýtaš priamo jeho... jeden farár to dovoliť može a druhý nie...
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, ja som sa ani farára nepýtala ohľadne spevu a piesní, zohnala som si kapelu, kt. nad odspievala presne tie piesne, kt. som im napísala. S farárom som riešila jedine čítania, že nechcem mať nedeľné, ale vybrala som 2 svadobné a bolo... ale to sa nebavíme o Trnave :-(, ale verím, že ti vyjdu v ústrety.
Odpovedať
Profilova fotka
Neviem či to tak funguje aj v Mikuláši ale väčšinou s tým nemávajú nejaký problém čo ja viem. Kamarátky si tak tiež dávali zahrať a keď vedeli tak zahrali. Ale nemá im na tom čo vadiť, neboj sa. Keď pekne poprosíš a ten kňaz vás napríklad aj pozná tak si myslím, že vám v pohode výde v ustretý :)
Odpovedať
Profilova fotka
preco by vam nezahrali? :-) ak aj nebudte mat vlastnu kapelu tak podla mna nebudu mat problem s tym aby vam to aj odniekal pustili. teraz uz ma kazda nevesta svoju predstavu o tom, co by malo hrat ked vchadza do kostola a oni sa uz tomuto trendu celkom dost prisposobili. jedine, ze by ste mali nejakeho velmi neochotneho knaza ale taky podla mna ani svadby nerobi :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dúfam, že zahrajú lebo aj ja by som chcela svoju vlastnú :-D :-D Ale myslím, že s tým nebudú mať problém, veď teraz už je úplne iná doba. Teraz sa snažia viac výjsť v ústretý ako kedysi lebo sa stále berie menej a menej ľudí, neradi sa viažu :) Ja by som povedala, že keď sa s nimi dohodneš vopred tak bude všetko v poriadku :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?