Záverečná pieseň

Profilova fotka
Baby, potrebovala by som poradiť. Budeme mať na svadbe zbor a akurát dávame spevník s priateľom už do takej finálovej verzie, ale nevieme si vybrať poslednú pesničku.Sme síce obaja bývalí zboristi a priateľ je hudobník, ale zatiaľ sme nenašli vhodnú pieseň, ktorá by sa nám tam hodila. Chceli by sme nejakú gospelovú pesničku, ktorá by bola taká rýchlejšia a mala by trvať počas podpisovania, lebo potom už chceme len klasický svadobný pochod. Budem vám vďačná za každú radu :)
Odpovedať
Profilova fotka
REM - Nightswimming odporucam ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
aj ked to nie je gospel ale ja som sa pri nej rozplakala od stastia...
Odpovedať
Profilova fotka
@fackolka to áno je to nádherná pesnička, my sme ju pred rokom spievali kamoške na svadbe :) , ale chceli by sme gospel a hlavne niečo v slovenčine, lebo máme postarších ľudí a tí tomu nebudú rozumieť :) už sme boli ošomraní že máme vivo per lei a nebudú vedieť o čom sa tam spieva :D :D
Odpovedať
Vytlacte poriadok obradu a dajte preklad. To je to najmenej.
Odpovedať
Profilova fotka
@najducko to je tiež pravda :) nevravím, že by to bol problém, len už budeme mať počas omše viacero pesničiek takých normálnych nie gospelových, takže by sme skôr chceli už niečo aj také z gospeloviek zaradiť do spevníka.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, ak chcete niečo veselé, nie je to síce typické svadobné, ale táto je fajn, ja ju budem mať na prijímanie: https://www.youtube.com/watch?v=MxpeH... takže môj tip :)
Odpovedať
skus si najst piesen: ked dievca v bielom zavoji... odpadavam ked ju pocujem :D
Odpovedať
Profilova fotka
http://m.youtube.com/watch?v=1ry96dMszZM Pl @sonkam Podla mna na zaver je pekna tato.a da sa spievat aj v rychlejsom tempe a ma text ktory sa na zaver hodi.
Odpovedať
Profilova fotka
ja som mala take svadobne klasiky - ked dievca v bielom zavoji, Jocara - Sľubujem ti vernosť a tiez nam spievali modlitbu otce nas, mali to naozaj velmi pekne nacvicene :) ... ku gratulaciam nam hrali happy day taku slovensko-anglicku troska odviazanu verziu :)
Odpovedať
Profilova fotka
@ivana29 mne sa prave ta pesnicka moc nepaci asi preto ze je pre mna moc obohrana. Na strasne vela svadbach ju spievaju. @letuska007 az do konca dni je nadherna ale mame ju uz na prijimanie :-) bez tej si nasu svadbu nvm ani predstavit. Len viem ze budem plakat ked ju bude drahy spievat :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
a neviete nahodou, ako sa vola pesnicka v ktorej su slova "verim, ze Pane s tebou to dokazem, s tebou to dokazat chcem" alebo take nieco?
Odpovedať
Profilova fotka
@ivana29 krásna pieseň
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@sonkam Ahoj, vedela by si mi odporučiť nejaké pesničky na svadbu do kostola? A tiež píšeš, že máte zbor. Odkial ste?
Odpovedať
@sonkam ahoj, my sme mali tiez zbor a spievali nam uz neviem od koho, ale volalo sa to: Slubujem ti vernost... prekrasne piesen,vsetci plakali.krasne slova ma ta piesen
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?