Brať syna so sebou do zahraničia?

dostala som taky napad,a chcem vediet vase nazory:mam 3 rocneho syna,ktory nemoze chodit do skolky.Ja by som velmi chcela ist na chvilu do zahranicia...tak max.na 3 mesiace,trosku si zarobit,naucit sa jazyk...ale maleho bezpodmienecne musim brat so sebou!co myslite?uplne nerealne,alebo dalo by sa?kde by to bolo naj?
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
a nemoze ostat na tie 3 mesiace napr. u tvojich rodicov? alebo s manzelom? neviem aku pracu by si chcela v zahranici robit..po pravde, neviem si moc predstavit, ze by bolo dieta so mnou nonstop..myslis, ze by ta maly neobmezoval v praci?
Odpovedať
Ako chceš sama odísť do zahraničia, robiť tam a popri tom sa starať o malé dieťa????
Odpovedať
asi by som bez neho nevydrzala ani 3 dni nie 3 mesiace ;-) myslim ze by som bola schopna robit vsetko,teda skor by som tu pracu prisposobila jemu,napr,isla by som tam a robila to,kde by som mohla mat aj jeho
Odpovedať
sue...nevravim ze som superzena...ale myslim ze by som zvladla,uz to nie je take strasne male dieta...je sikovny,trpezlivy....ale neviem,mozno chvilkovy osial,myslite ze by to neslo?
Odpovedať
Profilova fotka
no asi by zalezalo hlavne od toho zamestnavatela, ci by ti dovolil mat dieta pri sebe. ale ako tak rozmyslam, nenapada ma skoro ziadna robota, pri ktorej by som sa mohla venovat aj dietatu
Odpovedať
napriklad kamaratka ma pracu na 4 hod.denne,dobre zarobi a ma kopec casu...
Odpovedať
Simonko, ktorý zamestnávateľ ti dovolí vziať do zamestnania vlastné dieťa? Aj keby si robila v detskom kútiku, vlastné dieťa by si tam s najväčšou pravdepodobnosťou nemohla mať + rátaj s tým, že pokiaľ by si robila takúto robotu, plat by bol samozrejme nižší + trochu porozmýšľaj aj nad synom - myslíš, že pre neho by bolo niečo také dobré? Vytrhnúť ho z jeho prostredia, odísť niekam kde nič nemáš isté + ťahať ho každý deň na niekoľko hodín so sebou do práce, kde sa mu nebudeš môcť venovať?
Odpovedať
ja pracujem v zahranici a neviem si predstavit,ze by som mala zo sebou male dieta.je to tu tazke aj bez starosti s malym dietatom.
Odpovedať
Profilova fotka
simonko po pravde, neviem si to vobec predstavit. bud pockaj par rokov, pokial bude maly trosku vacsi, alebo kasli na to ;-) ak sa smiem spytat, preco vlasne nemoze ist do skolky?
Odpovedať
a co tak klasika "ouperka"?tam by nebolo mozne mat pri sebe maleho?
Odpovedať
Ja by som taku aupairku určite nechcela - neverila by som, že sa bude starať o moje dieťa ak by mala so sebou vlastné...
Odpovedať
bambulka82...asi teda na to nateraz kaslem ;-) niekedy dostanem extra napady...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ja som bola skoro 2 roky v Nemecku, kde som sa starala o 2 chlapcov (6r. a 3r.) nemala som skoro cas ani sama na seba :-D toto by urcite nebola vhodna robota aj s dietatom..a medzi detmi by bola recova bariera, takze by sa ani neprehrali..a rodiny chcu au-parky vacsinou tak na 1 rok, takze na taky kratky cas, ako by si chcela ma fakt nenapada ziadna praca..jedine tak nejake letna brigada (zber jahod) - ale to by bola pre maleho poriadna nuda, nemyslis? ;-)
Odpovedať
ok,potrebovala som trochu reality....inak zber jahod by nebol zly...ale asi sa pracuje cely den,ze?ja by som skor nieco na par hodin,kde by vydrzal!
Odpovedať
Profilova fotka
simonko....kazdy mame niekedy extra napady :-D :-D :-D
Odpovedať
no ja som v tomto asi dost dobra :-D
Odpovedať
Profilova fotka
no moja kamaratka si raz zhanala takuto sezonnu pracu a viem, ze vsade jej napisali, ze bude robit 6 dni v tyzdni po 12 hodin..takze dobra makacka. a pri takejto praci sa ani moc v tom jazyku nezdokonalis ;-)
Odpovedať
tak jazyk by som obetovala...uprednostnila by som maleho
Odpovedať
Profilova fotka
tak si skus najst nejaku pracu u vas..aj ked len na par hodin
Odpovedať
to bol prvotny napad....ale myslim ze u nas este nerealnejsie...mozno vo vacsom meste,ale sme s makeho mestecka kde je o pracu dost tesno...
Odpovedať
simonko nepovim ti priamo aby si na to zabudla...ale myslim ze je to nerealne.. keby ze sa rozhodnes ist do zahranicia...mala by si mysliet ze nebude na teba nikde cakat prazdny byt cize najst byvanie vies jazyk? vies si predstavit ze by si na svk mala niekde v praci mala dieta? myslim ze ani u nas by ti to nepreslo predstava zarobku velkeho balika :-D .... ked si odratas byvanie,depozit, cestu, stravu si skoro tam isto ako keby si bola doma.aleb dokonca v minuse...a ked sa nemylim uz je po jahodovej sezone..3 mesiace je velmi kratka doba na zarobok ;-) skusila by som na tvojom mieste iny sposob zarobku
Odpovedať
ok baby dik...
Odpovedať
Profilova fotka
ak si sa uz rozhodla kaslat na to, asi si spravila dobre, ale este jedno prilejem do ohna - myslis, ze ak uz budes v zahranici, budes si moct pracu vyberat? podla toho, ci sa ti bude chciet nadriadeny prisposobit? ak nemozes najst robotu tu, doma, v zahranici to bude este tazsie... s malym dietatom. keby si sla sama, je to ina rec
Odpovedať
Profilova fotka
ja Ta chapem,z e Ta to taha do zahranicia, aj ja som neposedna dusa :-) ale kao baby pisali vyssie, keby si bola sama, tak sa uz nejako pretlcies ale s dietatkom sa to podla mna neda... ale nezufaj, kedmaly podrastie co Ty vies, mozno sa Ti naskytne nejaka moznost, nejak sa trosku uc jazyk cielovej krajiny ... nemyslim, ze len preto, ze mas dietatko, tak uz nikdy zo SR nevytiahnes paty ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
inak krasne dieta mas:-) zlatunky je chlapcek:-)))
Odpovedať
nie....mne skor ide o to ze ked raz...tak urcite s nim,ak to nepojde,radsej sa na to vykaslem ;-)
Odpovedať
dakujem sklenka...celkom som sa s nim natrapila... ;-)
Odpovedať
simonko, kolegyna tiez chce odist do zahranicia aj s malou dcerou, uz aj vypoved dala.......(a to sa dokonca o dcerku stara sama). Mala mala akurat 3 rocky. Ani ona si nevie predstavit, ze by opustila svoje dieta, no povedala, ze ci chce, alebo nie, bude musiet nechat dieta na cca. mesiac u rodicov a ona si pojde najst ubytko, pracu, okuknut podmienky na skolku,.......proste aby len prisla po malu a bola si ista, ze ju privedie uz do zabehaneho systemu. Tazko by sa jej hladala praca s dietatom v naruci a takto to aspon omrkne. Malu nechava uz teraz co najviac u rodicov, aby si zvykla. Vravela, ze jej to bude trhat srdce, ale ze by s nou neriskovala. :-| Inak poznam vela zien, co chodia do zahranicia a manzelia sa staraju o deti ----- lenze chodia max. na 3 tyzdne. Aj ked jedna baba nechala dieta u rodicov hned po narodeni a zarabala v zahranici ----- dieta ju ani nepoznalo. :-( Verim, ze je tazke opustit dieta, no ak po tom velmi tuzis, najprv chod omrknut a dieta nechaj doma ----- vies ake by mal chudatko stresy, keby si tam este aj ty bola nervozna?
Odpovedať
ja som ani nechecela ist tak...ze by som tam isla uplne na blinc....zobrala by som ho tam jedine vtedy,ked by som si tam bola ista...ze mam co robit,budeme mat z coho zit...a on nebude sam doma!
Odpovedať
sice ty si spominala niekde, ze mas manzu v zahranici, ze? tak jedine u rodicov na prechodne obdobie.... :-|
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?