Hostina na Slovensku po svadbe na Mauriciu

Ahojte nevesticky :) Buduci rok budeme mat svadbu na Mauriciu a po prichode chceme urobit pohostenie pre najblizsiu rodinu v hoteli. Na hostine chceme pustit prezentaciu fotiek z obradu na plazi, no aj tak by sme boli radi, ak by boli pri vymene slubov aj nasi najblizsi. Chcela by som sa preto opytat, ci ste uz niekto riesili podobny problem a ci mate skusenosti so symbolickym "obradom" priamo v hoteli. Viem, ze oficialne nam to nikto neurobi, kedze budeme mat na Mauriciu pravoplatnu svadbu. Dakujem za kazdu radu :)
Odpovedať
Profilova fotka
@novia88 potrebujes najst neakeho neviem teraz slovenske slovo ale takovy ako herec/rozpravac. Na Zapadnom slovensku by aom ti presne vedela povedat aj osovu. Su to ludia ktory robbia prihovory na roznych oslavach atd. Tento clovek Vam spravi,,ako keby obrad,,
Odpovedať
hmm, skoda, budem musiet niekoho pohladat na vychode, no dakujem za radu :) prinajhorsom by sme to skusili vyriesit cez niekoho z pozvanych. nema niekto osobnu skusenost? co sa tyka samotnej hostiny, ako ste to riesili po svadbe na plazi? mali ste len posedenie alebo aj DJa a vsetko, co k tomu patri?
Odpovedať
Profilova fotka
@novia88 my sme nemali na plazi. ale kamoska mala a normalne za plazov teda za miestom obradu bol hotel a tam mali vsetko. CO sa tyka tej osoby tak ma napadlo ze v KE tiez niekoho poznam kto by to mozno vedel urobit. Ten akoze obrad.
Odpovedať
Profilova fotka
podla mna by si mohla poprosit aj niekoho z rodiny aby vam spravil taky "falosny" obrad, teda prakticky staci ked napise nejaky prihovor a potom to cele vymienanie slubov ako keby odmoderuje, ak mate v rodine niekoho takeho vyrecneho tak by si to aj takto mohla urobit :)
Odpovedať
Profilova fotka
My budeme mat v podstate len taky falosny obrad, lebo tu na Tenerife sa da civilny sobas v sobotu a mimo uradov len ked niekoho niekde poznas (a my nepozname), takze v piatok podpiseme papier na matrike spolu so svadkami a v sobotu budeme mat "obrad" pred hostami, ktory bude uvadzat pan z mestskeho uradu, ale kamaratke to cele prednasal brat a bolo to krasne a velmi osobne. Ak mas v rodine niekoho, kto je taky rodeny zabavac, tak mozes poprosit toho a najdes si osnovu obratu ako ty budes chciet.
Odpovedať
ano, urobime to nakoniec takto. dakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
Pekne ste to vymysleli. Podla mna to tak bude fajn a nic na tom divneho nebude. Kamaratka mala tiez v podstate taky falosny obrad a nikomu to neprislo ani len trocha divne ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?