Rozmýšlali ste nad svadbou v zahraničí ?

Profilova fotka
Plánujeme svadbu na júl 2014... a už treba stanoviť rozpočet a zarezervovať kostol + reštauráciu... problém je v tom ... že keď si predstavím tú klasickú svadbu s rodinou ...tak ma ide vystrieť :-D :-D Keď si predstavím ..ako sa tam moja sestra s jej manželom opije a budú tam vystrájať a oproti tomu zas moji ujovia čo v živote nepili a furt frflú..a do toho mojí starý rodičia s otcovej strany ktorý zbadajú..že moja mama ma frajera :-D :-D a do toho zistia ..že mojho otca ( ich syna) som nepozvala ...a to sú len zhruba info o mojích starostiach... píšem to síce veselo ..no moc mi do smiechu nieje... A tak sme začali uvažovať... že sa vezmeme na SR...v kostole...a budú tam iba kamaráti ..rodičia a súrodenci... a potom pôjdeme do Ameriky ( za mojou sestrou) a že ostatnej rodine povieme ...že sme sa zobrali tam ...a e preto sme ich nepozvali :-D :-D :-D pretože letenky nás budú stáť rovnako ako hostina... no nastáva dilema ... idem sa ( chcem sa) vydávať len 1 krát v živote ... a neviem či ma to nebude trápiť.. že vo svadobný deň som nemala žiadnu hostinu a tak ... čo myslíte ... vybrať si nervy a obavy s toho ako to dopadne ( s revom ...a kopec peňazí za to ) alebo pokojná svadba v kostole s najbližšími ale oklamať rodinu :-S
Odpovedať
rovnaký problém :-) ono stačí, že sa rodičia rozvedú a rodina je vďaka tomu rozhádaná...svadbu zatiaľ neplánujeme ale ako sme sa o tom rozprávali, tak pravdepodobne sa vezmeme v zahraniční na dovolenke a ak by to náhodou nevyšlo tak len v tajnosti na úrade...a potom sa spraví nejaký obed s najbližšou rodinou príp. oslava s kamarátmi. A vyhneme sa tak problémom...Držím palce, nech už sa rozhodnete akokoľvek ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ivca88 ahoj my máme svadbu v decembri, nikto o nej nevie :-) my si ju chceme naplno užiť, venovať sa iba jeden druhému...rodina sa to dozvie potom. deň pred odletom to povieme iba rodičom... je to však na vás... aj mňa sa pýtajú že čo rodina či mi nebude chýbať a tak... tí najbližší určite áno, no vydávať sa na pláži je môj sen, ktorý je silnejší než "formality" že svadba má byť v rodinnom kruhu... ;-) nech sa rozhodnete akokoľvek, bude to fajn - hlavne aby ste boli spokojní a šťastní vy - a nie iní... 8-)
Odpovedať
@hlaura takto nejak si to predstavujem aj ja :-D môžem sa opýtať, či idete cez nejakú CK? ak áno, cez akú?
Odpovedať
Profilova fotka
@hlaura no mi sme sa tieš chceli zobrat v amerike ... na plaži ... ale s toho by ychadzalo vela formalít ... a neboli by tam priatelovy rodicia ... a to zase nechcem ... a tak rozmyslame nad tajnou svadbou v kostole s najblizsimi a aby sa ostatny nenasrali ...tak povieme ze sme sa vzali v amerike :D ale trapy ma ze by som im klamala .. ale ta myslieka sa mi paci ... na tajnej svadbe by som bola kludna a spokojna .. ziadne stresy ze co sa pokazí a ze meskaju dodavatelia a tak... :-D je to ťažká dilema
Odpovedať
Profilova fotka
@sasankabj :-D ideme cez Svadba v raji, no niektoré baby hlásia že Blue Marlin v CZ je lacnejší.
Odpovedať
@hlaura ďakujem pekne, tieto dve už som taktiež pozerala...budem rada, ak dáš po svadbe nejaké bližšie info, čo sa týka formalít, vybavovačiek, približnej komplet ceny za všetko a taktiež samozrejme foto. Držím palce, nech bude všetko podľa tvojich (vašich) predstáv :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@sasankabj ďakujem ti. na väčšinu tvojich otázok poznám odpoveď :-) cena sa vyvíja od hotela, od * a počtu nocí, nevesta máva väčšinou nejakú tú zľavu... plus samozrejme letenka - to záleží od destinácie. formality - mauricius je úplne super, potrebujeme iba nové rodné listy, preklad do AJ, príp. ak tam bol rozvod či ovdovenie... všetko ale musí preložiť súdny prekladateľ. no a kópie pasu. toto sme poslali elektronicky, potom to berieme aj v originály. ked sa vrátite tak sobášny list sa opäť prelož súdne a do mesiaca máte slovenský sobášny 8-) fotografa si vieš vyhľadať sama alebo obe cestovky odporúčajú tých "svojich" a svadobné balíčky sú väčšinou tiež 2 jeden je luxusnejší. Fotky tu budem mať určite, veľa dievčat je zvedavých. ináč sú tu diskusie na túto tému a je tu aj skupinka :-)
Odpovedať
@hlaura už som si skupinku našla, takže som si to už všetko aj preštudovala :-D ďakujem
Odpovedať
@ivca88 @sasankabj Suhlasim a odporucam. My sme planovali klasicku svadbu a tiez nam to zacalo prerastat cez hlavu. Tak sme sa rozhodli spravit svadby dve: vacsiu, pre rodinu a priatelov sme organizovali aj nadalej a ludi na nu pozvali, ale medzitym sme sa tajne zobrali len sami dvaja, v New Yorku. Bolo to krasne, romanticke a nase - presne chapem, preco ta to taha k takejto intimnej svadbe pre dvoch. Nam sa vsak pacilo aj to, ze tri mesiace sme boli manzelia "tajne" - oslovovali sme sa tak doma a uzivali si manzelstvo a tym opadol aj stres z vacsej svadby, ktora nas potom cakala na Slovensku. Ked uz nastal ten druhy den D, vedeli sme sa viac tesit so vsetkymi hostami. Nakoniec sme im aj prezradili, ze uz sme sa tajne zobrali predtym, ukazali im fotky.. A vsetci boli v pohode, lebo stale mohli zdielat s nami ten nas spolocny den, aj ked uz druhy v poradi (v mojom albume najdes aj nejake fotky). Odporucam!
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?