Svadobný obrad v Taliansku - máte skúsenosti?

Ahojte, chcela by som sa opýtať, či máte niektorá z vás skúsenosti s vybavovaním svadby v taliansku? Termín by sme chceli v septembri 2015 a nevieme či je to lepšie si vybavovať na vlastnú päsť alebo cez agentúru a ak cez agentúru, ktorú by ste odporučili? Veľmi pekne ďakujem za odpovede a rady :)
Odpovedať
Profilova fotka
Tak isto by sme sa chceli v septembri obrat v Taliansku, prosim, kto mate info ohladne papierovaciek tam i potom doma, napiste. Dakujem. Chcem to najskor skusit na vlastnu past. Pocet hosti vratane paru bude 12 max. @heni19 vy sa kde presne planujete sobasit?
Odpovedať
my sme mali svadbu v máji 2014 a vybavovali sme to sami, kedže môj manžel tam má rodinu...väčšinu papierovačiek a všetkého okolo toho som preto nechávala na neho...ja ani po talianksy toho vela neviem, takže to bolo super, že on sa vedel aj dohovoriť a všetko...inak vela nám pomohla aj svokra :D ale mám kamarátku, ktorá mala svadbu v taliansku a vybavovali to cez agenturu...veľmi si to pochvaľovala...ale názov ti teraz neviem povedať...
Odpovedať
Profilova fotka
keby ste sa nahodou niekto chceli vydavat na ostrove elba v taliansku, skuste cez http://www.weddinginelba.it/index_e.html ja tu zijem, a rozhodli sme sa nakoniec mat svadbu na slovensku. ale kto by ste chceli naozaj nieco ocarujuce tak ostrov je uplna topka. a spolu s rossellou, ktora je naozaj skvela!!!
Odpovedať
Ahojte, Nepoznáte niekoho kto organizuje svadbu v Taliansku? Ďakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Profilova fotka
@heni19 ahoj,aj my by sme chceli svadbu v Taliansku ale poväčšine všetky agentúry čo sme sa informovali si za komplet vybavenie pýtajú 6000€ na to že by sme šli iba my dvaja je to dosť, postúpili ste vy nejako v hľadaní? Lebo my by sme chceli cirkevný sobáš a viem že z tejto strany je to dosť zložité ak by sme to chceli na vlastnú päsť vybaviť :-(
Odpovedať
Ahojte zienky, rada by som sa zapojila do diskusie, zijem 5 rokov vo Florencii som vydata za florentana mame rocneho syna,svadbu sme mali taktiez tu , v tomto krasnom meste. Na jesen sa vydavala aj muzova sesternica a tak sa kolotoc priprav a rozneho organizovania zopakoval, rada pomozem vybavit ak ma niekto zaujem, som na materskej , mam cas, chut a hlavne sme svadby v nasej rodine riesili non.stop posledne 2 roky. Takze kto ma zaujem , som ochotna vybavit urad ,krasnu radnicu Pallazzo Vecchio v centre , restauraciu alebo villu v toskansku ako sme mali mi, popripade kostol , popytat sa duchovneho co to obnasa svadba pre cudzincov, ale tak viem vam prezradit , ze ak mate dokumenty v latincine, co kazdy knaz zrejme vie , Vam to uznaju aj tuna....
Odpovedať
Ja som sa vydávala na ambasáde v Ríme v roku 2013. Kedže na ambasáde pracuju Slováci, tak je jednoduché povybavovať papiere.
Odpovedať
@fiorentina84 Poprosila by som o pomoc pri vybavovani, pretože žijeme vo Viedni. Ja som Slovenka a moj priatel je z Nigerie. Chceli by sme mat uradny sobas v Taliansku. Oslavu budeme mat na Slovensku.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Majdos18 pomohla ti fiorentina84?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
@fiorentina84 Dobrý deň, chcel by som sa informovať ohľadom sobáša v Taliansku v prípade, že sme obaja občania Slovenskej republiky. Máme v úmysle sa zosobášiť budúci rok v Taliansku (oblasť Toskánka) a chcel by som sa informovať, aké zákonné podmienky musíme splniť pre právoplatné uzavretie úradného sobáša a to najmä z hľadiska predloženia relevantných dokladov. Predstavovali by sme si uzavretie sobáša niekde vo vonkajších priestoroch vidieckej vily v Toskánsku aj so svadobnou hostinou alebo s hostinou niekde v blízkej reštaurácii.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?