Boli na niekto na dovolenke v CHorvatsku Omiš/Dúče?

Profilova fotka
ahojte s manzelom sa chystame o necely mesiac na svadobnu dovolenku do Chorvatska konkretne Omiš /Dúče boli ste tam niekto ? mate niake skusenosti co sa tyka mora, plaze , ubytovanie ,apartmany, hotely, jedllo, restauracie a celkovo prostredie?dakujem za vase rady
Odpovedať
Profilova fotka
Aj ja s rodinkou sa tam o pár dní chystáme a máme to doporučené od známych. Ved všetko podstatné nájdeš na nete :) Že je to pekné a kľudné miesto........tak uvidíme :) Prejem krásnu svadobnú dovolenku :) A možno sa tam aj uvidíme :)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme neboli ubytovani priamo v Omisi, ale urobili sme si tam celodenny vylet. Boli sme na takej mensej neoficialnej plazi, s bielym pieskom. Presli sme sa aj ulickami a je to tam velmi prijemne. :)
Odpovedať
Profilova fotka
@fabianina Ja to tam poznam ako doma. :) Omiš-Duće má pekné piesočnaté pláže. Táto oblasť je viac pre rodiny, lebo je dosť pokojná. Nočný život tam je slabý. Na večer je lepšie isť do Splitu čo je cca 20-30 minút autom.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojcek, my sme tam boli minuly rok...nebolo to tam zle ...ale ovela radsej mam Tucepi. Dolezite je aj kde byvate...my sme boli v casti, kde boli rodinne domceky..1 restauracia...vsetko na kopci...ked zides dole a prejdes cez cestu...tam su cca 2 bufety a plaz s borovicami ...je to tam dost preludnene a velmi vela rodin s detickami. plaz je uzsia. peso sa da zist dole do mesta, kde je to zivsie- vhodne ist na vecer, vela stankov, obchodikov, restauracii...krasne historicke ulicky...cez den odporucam ,abz ste si vysli na tu vyhliadkovu vezu uplne hore aj po rebriku, fantasticky vyhlad na cely Omis ...autom sa chodte urcite poyriet aj na sochu, ktora je nad Omisom...dostanete sa tam tak...ze ked pojdete z hore y Duce do mesta...budete prechadzat po moste...este pred mostom odbocte do lava a chodte stale rovno...pojdete takzmi serpentinami...a cez taky maly tunelik,hned za nim odstavte auto a po pravej strane pod zvodidlami ju najdete...paradnz vyhlad...legenda hovori,ze prave tato osobka varovala pred piratmi ci niecim takym,uz si to nepamatam a tak sa Omis ubranil...ked pojdete dalej este autom po tejto ceste, na lavo uvidite po chvilke akoby take cesticky ...tam tiez pri ceste viete odstavit auto a vybrat sa tymito cestickami hore...je to stara zabudnuta kalvaria...pekna prechadzka a hore je malicka kaplnka s nenormlanym vyhladom...da sa k nej dostat aj autom,ale tu cestu nepoznam...my sme si to vyslapali ....urcite si to tam ale uzijete :D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?