Boli ste niekto v Grécku v septembri?

Ahojte, boli ste niekto v Grécku na ostrovoch v septembri? Korfu, Kréta, Zakynthos? Počasie OK, či už zima? Ďakujem - potrebujem túto info expresne :)))
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, my sme boli na Zakynthose cca od 30.8. do 6.9 a bolo super... Ale druhu polku septembra uz byva trosku chladnejsie, max 25, 26 stupnov, v noci aj 20.
Odpovedať
@minniepha ahoj, lebo my chceme ísť tento víkend na týždeň na nejaký last minute
Odpovedať
Profilova fotka
@domcicipatcici odporucam stranku www.windguru.cz, vzdy podla toho vychadza pocasie..
Odpovedať
Profilova fotka
@domcicipatcici my sme boli na krete od 7.10 do 18.10.. pocasie sme mali super,uplne naj dovolenka podla mna :) mali sme 30 a vyssie kazdy den,okrem jedneho,kedy bolo zanracane ale teplo,vrelo odporucam :)
Odpovedať
Profilova fotka
@domcicipatcici ale nešli ste nakoniec, či áno?
Odpovedať
@magdalena_d nešli sme, odkladáme dofču na november :)
Odpovedať
Profilova fotka
@domcicipatcici super tak máte viacej času na výber tej pravej dovolenky:-)
Odpovedať
ahoj....neviem ci ti pomozem :) v GR som niekolko rokov pracovala a podla mna je v tychto miestach v septembri krasne...ale osobne si myslim, ze to nie je pocasie, ktore slovaci na dovolenkach vyhladavaju :) je premenlive...zvacsa horucavy...vecer je uz ale chladno...a na tychto ostrovoch zvykne byt veterno :)
Odpovedať
my sme boli vlani na Zakynthose do 17.9. a bolo super počasie, akurát v noci sa príjemne zmiernili teploty a dobre sa spalo ;-) ale počasie aj teplota mora boli super :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj,my sme sa dneska vrátili z grecka-sarti a bolo super,more aj počasie krásne ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme boli presne pred rokom na Korfu a prišla som čierna :-D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Aj my sa tento rok chystáme na dovolenku do Grécka až v septembri tak kľudne poraďte kde sa oplatí ísť :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@achjajcoto Grécko je krásne hádam celé ;-) my grékofili ti ťažko poradíme, zatiaľ sa nám páčilo všade a vždy ideme inde, aby sme videli z neho čo najviac :-)
Odpovedať
my sme boli na Krete zaciatkom oktobra, na zaciatku 3 dni bolo chladno, pobehali sme pamiatky a potom uz krasne, menej ludi takze odporucam
Odpovedať
Vies co, na Korfu by som nesla. Boli sme tam minuly rok. Dali sme celkom dost za dovolenku a mali sme byt ubytovany v 5 hviezdickovom hoteli. No bola to cista katastrofa. Ten ostrov nie je skaredy ale oni to tam maju take poposuvane vsetko. U nich je 5 hviezdiciek ako u nas mozno 2. Nepoviem bolo teplo dost ale aj to more ziadne koraly len piesok. No v chorvatsku sa mi viac pacilo :-|
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?