Cesta na letisko - Budapest

Ahojte, viete niekto poradiť, že ako sa šikovne dostať na letisko v Budapešti? Nejde tam náhodou nejaký autobus z Bratislavy podobne ako na Schwechat?
Odpovedať
Profilova fotka
Najlepsie autom :D Inak neviem o priamom buse z BA na letisko v Pesti, kazdopadne MHD sa da v Pesti v pohode dostat do 30min zo stanice na letisko :)
Odpovedať
Kedy letis a kam? My o tyzden vo stvrtok na Phuket, a riez si s tym lamem hlavu....
Odpovedať
Profilova fotka
z KE chodi mikrobus rovno na letisko, urcite mate taku sluzbu aj v BA :)
Odpovedať
@lenka12321 tak my az v Juni. Mimo nafty sa tam plati nejakych 60eur za parkovanie... ale este aj nafta a dialnicna znamka... nehovoriac casove hladisko... neviem ze ako to bude hlavne cestou naspat ked stravime veeeeeeeela casu v lietadle+behacky okolo. To je dost vycerpavajuce samo o sebe takze odsoferovat to je dost narocne
Odpovedať
Neviem ako vy ale ja by som sla svojim autom nie je to az tak daleko a neviem spoliehat sa na niekoho ineho. Radsej by som sla pekne svojim a potom si mozes pobehat mozno oddychnut bars co . Tak sme aspon chodili zakazdym ked sme niekam isli. Auto sme nahavali na letisku, vsak tam bolo strazene a ked sme pricestovali tak sme si ho vzali a sli :-|
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj my sme tiez hladali nieco, ale nakoniec sme sli vlakom z BA do Budapeste a potom taxikom na letisko. Cena taxika bola okolo 20 eur/cesta, cena vlaku zalezi od toho ci ides 1 alebo 2. triedou. MHD je dost komplikovana je tam viacero prestupov.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj :) najlepšie máš ak pôjdete busom RJ - jazdí niekoľko krát denne - cena 10 € /osoba ...vystúpite na Budapešť Nyugati Nepligét, čo je zároveň stanica metra modrá trasa - sadnete na metro a idete na konečnú smer Kobanya Kispest - potom vystúpite - všade sú už značky na autobus letiskový E200 jazdí cca kždých 20 min - sadnete naň a za 25 min . ste na letisku :) Lístky sí kúpte 2ks pred metrom - 2 jazdy ...jeden do metra jeden si označíte v buse.
Odpovedať
@mia91 to super pomohlo!!! Dakujem. Mrknem to.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?